Georg Fischer AG:n tekemä julkinen ostotarjous Uponor Oyj:n osakkeista 26.6.2023 – 1.9.2023

Georg Fischer AG tarjoaa käteisvastikkeena 28,85 euroa jokaisesta Uponor Oyj:n osakkeesta. 

Mahdollisesta käteisvastikkeen muutoksesta, tarjousajan jatkamisesta tai keskeyttämisestä ilmoitetaan pörssitiedotteella.
Toimi näin, jos hyväksyt ostotarjouksen
Tutustu tällä sivulla oleviin ostotarjoukseen liittyviin ohjeisiin.
Hyväksy ostotarjous sähköisesti. Pääset toimeksiantoon tämän sivun lopusta. 

Ostotarjouksen hyväksynnän on oltava OP:ssa viimeistään 30.8.2023, tai jos tarjousaikaa on jatkettu, kaksi (2) pankkipäivää ennen tarjousajan päättymistä. Tämän jälkeen voit hyväksyä ostotarjouksen päättymispäivään asti soittamalla asiakaspalveluumme 0100 0500 (pvm/mpm).

Voit hyväksyä ostotarjouksen vain ehdoitta ja osakesäästötilikohtaisesti kaikkien osakesäästötilillä olevien Uponor Oyj:n osakkeiden osalta.

Tarjouksentekijä vastaa tarjottujen osakkeiden kaupasta mahdollisesti Suomessa perittävästä varainsiirtoverosta. Ostotarjouksen hyväksyminen ostotarjouksen ehtojen mukaisesti ei aiheuta sinulle kuluja. Kun hyväksyt ostotarjouksen, osakesäästötililläsi oleviin osakkeisiin kirjataan luovutusrajoitus. 

Jos olet ostanut lisää osakkeita sen jälkeen, kun olet hyväksynyt ostotarjouksen ja säilytystilillesi on kirjattu luovutusrajoitus, sinun on hyväksyttävä ostotarjous näiden osakkeiden osalta erillisellä ostotarjouksen hyväksymislomakkeella. 

Peruutusoikeus

Voit perua hyväksymisen kirjallisesti konttorissa ennen tarjousajan päättymistä. Hyväksytyn ostotarjouksen perumisesta voidaan periä palvelumaksu.

Keskeisiä päivämääriä

26.6.2023 Ostotarjouksen tarjousaika alkaa 
30.8.2023 Ostotarjouksen hyväksynnän toimeksianto oltava OP:ssa
1.9.2023 Ostotarjouksen tarjousaika päättyy
14.9.2023 Ostotarjouksen toteutuskauppojen selvitys, arviolta

Ostotarjouksen toteuttamisen edellytykset on kuvattu tarjousasiakirjassa. Tarjouksentekijällä on oikeus luopua mistä tahansa ostotarjouksen toteuttamisen edellytyksestä tai hyväksymisehdosta. Tarjouksentekijä voi myös peruuttaa ostotarjouksen sen ehtojen mukaisesti. Voit lukea ostotarjouksen ehdot ja tarjousasiakirjan Georg Fischer AG:n sivuilla.