Sijoitusneuvonta

Maksuttomasta sijoitusneuvonnasta saat asiantuntevaa apua säästämiseen ja sijoittamiseen.
1

Sijoitusneuvonnasta saat tukea säästämisen ja sijoittamisen kaikkiin vaiheisiin

Sijoitusneuvojan avustuksella aloitat suunnitelmallisen säästämisen helposti. Kokeneemmat sijoittajat saavat tukea sijoittajana kehittymiseen ja varallisuuden kasvattamiseen.

2

Asiantuntevaa sijoitusneuvontaa maksutta ja ilman velvoitteita

Sijoitusneuvonta on sinulle maksuton eikä sisällä mitään ostovelvoitteita. Sinä päätät, hyödynnätkö sijoitusneuvojamme vai et. 

3

Juuri sinulle sopiva sijoitussuunnitelma ja sijoituskohteet

Sijoitusneuvottelussa keskustelemme kanssasi tarpeistasi ja luomme sinulle henkilökohtaisen sijoitussuunnitelman. Autamme sinua myös sijoituskohteiden valinnassa.

Ota sijoittamisen asiantuntijat avuksesi

Voit kääntyä asiantuntijoidemme puoleen kaikissa kysymyksissä, jotka liittyvät säästämiseen ja sijoittamiseen. Tiesithän, että säästämisen aloittamiseen et tarvitse suurta pääomaa? Aloittaa voit 10 eurolla kuukaudessa, mutta suuremmalla summalla kerrytät varallisuuttasi vielä nopeammin. 

Halusit sitten vaurastua ja varautua huomiseen, säästää unelmiasi varten tai aloittaa säästämisen lapsellesi, me autamme sinua. 

Näin valmistaudut sijoitusneuvontaan

Ensimmäisessä tapaamisessa teemme kanssasi säästämisen ja sijoittamisen sopimuksen, jonka jälkeen kaikki sijoituspalvelut ovat käytössäsi. Tapaamiseen kannattaa varata aikaa noin tunti.

Halutessasi voit selvittää sijoittajaprofiilisi ennen tapaamista. Sen tekeminen kestää 10 minuuttia. Suosittelemme tekemään sen ennen sijoitusneuvontaa, jotta meillä jää enemmän aikaa sinulle sopivien sijoituskohteiden valintaan. Sijoittajaprofiilin avulla hahmotamme taloudellista tilannettasi ja tavoitteitasi sijoittajana.

Ilman sijoittajaprofiilia emme voi antaa sinulle sijoitusneuvontaa emmekä tehdä vaurastumisen suunnitelmaa kanssasi.

Neljä syytä hyödyntää sijoitusneuvontaa

  1. Saat apua sijoituskohteiden valintaan. Varmistamme aina, että suosittelemamme sijoituskohteet sopivat sinulle.
  2. Autamme sinua oman riskitason hahmottamisessa. 
  3. Sijoitusneuvonta on luvanvaraista toimintaa ja luvan myöntää Finanssivalvonta. Pankin sijoitusneuvonnasta saat varmasti sinulle sopivia sijoitussuosituksia.
  4. Voit hyödyntää asiantuntijoiden apua ja näkemystä sijoituskohteiden valinnassa.

Varallisuudenhoito
Tavoittele mielenrauhaa, helppoutta ja onnistuneita sijoituksia. Saat aina yksilöllistä varainhoitoa huomioiden juuri sinun tilanteesi ja tarpeesi.
Näin aloitat rahastosäästämisen
Aloittaminen on helppoa ja alkuun pääset jo 10 €/kk.
Sijoituskumppani
Digitaalinen sijoitusneuvoja
OP Sijoituskumppani on digitaalinen sijoitusneuvojasi OP-mobiilissa.
Uusi hintaetu
Näin aloitat osakesijoittamisen
Aloittaminen on helppoa ja aloittaa voit vaikka 100 €/kk.

Sijoittamiseen liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo voi nousta ja laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman osittain tai kokonaan. Myös odotettu tuotto voi jäädä saamatta. OP-rahastoja hallinnoi OP-Rahastoyhtiö Oy. Sijoittamisen palvelut tarjoaa osuuspankki.