Auringon nousu metsässä

OP Sijoitusobligaatio Metsä XI/2021

OP Sijoitusobligaatio Metsä XI/2021 on noin kolmevuotinen sijoitus kolmen metsä-, paperi- ja pakkausmateriaaliyhtiön osakekurssien kehitykseen. Lainan kohde-etuutena olevat osakkeet ovat Mondi Group, Smurfit Kappa Group ja UPM-Kymmene.

Avaintietoja

  • OP Sijoitusobligaatio Metsä XI/2021 -lainan merkintäaika 13.9.2021 – 29.10.2021
  • Laina-aika on noin kolme vuotta
  • Lainan kohde-etuutena on kolmesta metsä-, paperi- ja pakkausteollisuuden yhtiöstä koostuva osakekori. Kohde-etuudeksi valitut yhtiöt edustavat merkittäviä toimijoita omilla tuotealueillaan ja ovat osoittaneet vakuuttavaa kykyä jatkuvaan kehittymiseen, tuoteinnovointiin ja tulokseen. Lainan kautta sijoittajalla on mahdollista hyötyä osakekorin mahdollisesta kurssinoususta vivulla 30 %:iin asti korkean (alustavasti 150 %, vähintään 130 %) tuottokertoimen avulla. Nimellispääomaturva tarjoaa turvaa osakekorin mahdollista negatiivista kehitystä vastaan, joten lainan ominaisuudet tarjoavat sijoittajalle mahdollisuuden osallistua kohde-etuuskorin arvonnousuun ilman täyttä pääomariskiä.  Sijoittajan on kuitenkin huomioitava, että tässä tuotteessa osingosta ei saada lisätuottoa ja maksettua ylikurssia ei palauteta. 

 

Strukturoidun joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskija on OP Yrityspankki Oyj. Osuuspankit toimivat merkintäpaikkoina OP Yrityspankki Oyj:n lisäksi.