Henkivakuutuksen edunsaaja

Palvelu koskee OP-Henkivakuutuksen vakuutussäästämisen asiakkaita, joilta OP-Henkivakuutus on pyytänyt edunsaajan henkilöllisyyden varmistamista.
1

Varmista henkilöllisyytesi

Jos olet saanut OP-Henkivakuutukselta kirjeen, jossa pyydetään varmistamaan henkilöllisyytesi edunsaajana, pääset varmistamaan henkilöllisyytesi kirjautumalla palveluun OP:n verkkopalvelutunnuksilla tai muun pankin tunnuksilla.*

2

Anna vakuutuksen tiedot 

Valitse, oletko itse korvauksen edunsaaja vai edustatko korvausasiassa toista henkilöä tai yritystä. Anna myös kyseessä olevan vakuutuksen vakuutusnumero, jonka löydät saamasi kirjeen ylälaidasta. 

3

Muista myös allekirjoitettu korvaushakemus 

Korvauksen saamiseksi palautathan lisäksi täydennetyn ja allekirjoitetun korvaushakemuksen OP-Henkivakuutukselle.  

* Muun pankin tunnuksilla kirjautumisen jälkeen Edunsaajan henkilöllisyyden varmistaminen -palvelun löydät Säästöt ja sijoitukset -osiosta.

Mitä teen, jos varmistaminen palvelussa ei onnistu?

Löydät alta ohjeita ongelmatilanteisiin ja muihin tunnistautumiseen liittyviin kysymyksiin. Lisätietoja saat puhelinpalvelustamme 010 253 6106.  

Voit toimittaa postitse todentamisasiakirjakopion ja suosituskirjeen omasta tilipankistasi, jonka tilille pyydät korvauksen maksettavaksi.​

Lisätietoja saat puhelinpalvelustamme 010 253 6106. Ulkomailta soitettaessa +358 10 253 6106. Voit myös lähettää sähköpostia op-henkivakuutus.korvaukset@op.fi. Postiosoite OP-Henkivakuutus, PL 308, 00101 HELSINKI.

Voit kirjautua palveluun muun pankin tunnuksilla. Kirjautumisen jälkeen Henkilöllisyyden todentamisen palvelun löydät  Säästöt ja sijoitukset -osiosta. Lisätietoja saat puhelinpalvelustamme 010 253 6106.
Jos olet alaikäisen huoltaja, on tärkeää, että kaikki alaikäisen huoltajat tunnistautuvat palvelussa omilla verkkopalvelutunnuksillaan. Tällöin myös alaikäisen kaikkien huoltajien on allekirjoitettava korvaushakemus.
Kun vakuutuskorvauksen edunsaajana on edunvalvonnassa oleva henkilö, edunvalvoja tunnistautuu ja allekirjoittaa korvaushakemuksen päämiehen puolesta.
Meidän on rahanpesua estävän lain vuoksi varmistettava, että korvaus maksetaan vain henkilölle, jonka henkilöllisyys on varmistettu.