OP-sijoitusvakuutus

OP-sijoitusvakuutus

Säästät OP-sijoitusvakuutukseen nyt entistä edullisemmin – jatkossa siirrät varoja vakuutukseen kuluitta!

Uudistimme OP-sijoitusvakuutuksen hinnoittelua – jatkossa säästät vakuutukseen ilman varojen siirtoon kohdistuvaa kulua. Nyt onkin hyvä aika tehdä lisäsijoitus tai aloittaa jatkuva kuukausisäästäminen. Säännöllisen säästämisen hyödyt ovat sijoitussidonnaisessa vakuutuksessa parhaimmillaan. Säästämällä säännöllisesti vakuutukseen tasaat yksittäisten sijoitusten ajoittamiseen liittyvää riskiä.

Vakuutussäästäminen joustaa helposti elämäntilanteesi mukaan. Voit muuttaa kuukausittain säästettävää summaa, laittaa säästämisen hetkeksi tauolle tai vaikka vaihtaa sijoituskohteita, joihin säästät. Vaurastuminen ei tapahdu hetkessä. Nyt voit myös hoitaa vakuutussäästämiseen liittyvää asiointia helposti OP-mobiilissa.

Miksi kannattaa säästää sijoitusvakuutukseen?

 • Voit valita sopimukseesi useita sijoituskohteita. Voit vaihtaa sijoituskohteita vakuutuksessasi milloin tahansa ja siten laskea tai nostaa sijoitustesi riskitasoa.
 • Sijoituskohteiden vaihdosta kertynyttä tuottoa ei veroteta vaihdon yhteydessä. Maksat veroa vasta, kun nostat varoja vakuutuksestasi. 
 • Päätät itse elämäntilanteesi mukaisesti, paljonko säästät tai sijoitat, ja koska rahaa käytät. Voit esimerkiksi säästää vakuutukseen kuukausittain tai sijoittaa kerralla suuremman summan.
 • Voit itse valita sijoituskohteesi tai halutessasi saat meiltä henkilökohtaisen suosituksen.

 

Haluatko aloittaa vakuutussäästämisen? Varaa aika vakuutussäästämisen aloittamista varten sijoitusasiantuntijaltamme täältä

Omistaja-asiakkaan edut

 • Omistaja-asiakkaana ostat, myyt ja vaihdat lähes kaikkia rahastojamme (säästäjän rahastot, vastuulliset rahastot sekä osake- ja korkorahastot) ilman kuluja.
 • Omistaja-asiakkaana voit säästää rahastoihin myös vakuutussäästämisen kautta. OP-sijoitusvakuutus ja OP-säästösopimus ovat omistaja-asiakkaille tarkoitettuja vakuutussäästämisen tuotteita, joihin on vaivatonta ja joustavaa säästää pitkäaikaisesti. Sijoituskohteiden vaihto ja varojen siirto vakuutukseen on kulutonta. 
 • Omistaja-asiakkaat pääsevät automaattisesti osakekaupankäynnin hinnaston toiselle hintaportaalle, jossa välityspalkkion suuruus on 0,17 % (vähintään 7 €), kun ensimmäisen palkkioportaan välityspalkkio on 0,2 % (vähintään 9 €).

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy säästöjen ja sijoitusten lisäksi OP-bonuksia myös

 • lainoista
 • tileillä olevat varoista
 • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista
 • kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Vakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus Oy. Osuuspankit toimivat OP-Henkivakuutuksen asiamiehinä.