OP Premium -sijoituskorit

Pääset käsiksi näihin aktiivisesti hoidettuihin varainhoitoratkaisuihin, jos olet vakuutussäästämisen asiakkaamme eli sinulta löytyy esimerkiksi sijoitusvakuutus tai eläkevakuutus.

Mitä ovat OP Premium -sijoituskorit? 

OP Premium -sijoituskorit ovat valmiita varainhoitoratkaisuja, jotka sisältävät kattavasti sijoituskohteita. Niitä hoitavat aktiivisesti OP Varainhoidon ammattilaiset. Voit valita OP:n laajasta rahasto- ja sijoituskorivalikoimasta omaan vakuutukseesi myös minkä tahansa OP Premium -sijoituskorin. Valittavanasi on kolme eri riski- ja tuottotason vaihtoehtoa. Sijoituskorit sijoittavat maailmanlaajuisesti sekä korko- että osakemarkkinoille ja vaihtoehtoisiin sijoituksiin, kuten kiinteistöihin. Pääset valitsemaan sijoituskoreja helposti op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa. 
 

Miten voin sijoittaa OP Premium -sijoituskoreihin? 

Pääset käsiksi näihin aktiivisesti hoidettuihin varainhoitoratkaisuihin, jos olet vakuutussäästämisen asiakkaamme eli sinulta löytyy esimerkiksi sijoitusvakuutus tai eläkevakuutus. Jos sinulta ei vielä löydy vakuutussäästämisen tuotteita, aloita vakuutussäästäminen varaamalla aika oman osuuspankkisi sijoitusneuvojalle. 

Kolme OP Premium -sijoituskoria 

Voit valita OP:n laajasta sijoituskohdevalikoimasta vakuutukseesi valmiin varainhoitoratkaisun OP Premium -sijoituskorien tuoteperheestä. Valittavanasi on kolme eri riski- ja tuottotason vaihtoehtoa. OP Premium -sijoituskorin salkunhoitaja sijoittaa varat puolestasi ja tekee tarvittavat muutokset markkinatilanteiden muuttuessa valitsemasi sijoituskorin sijoituspolitiikan mukaisesti. 
 

OP Premium 25

OP Premium 25 -sijoituskori sopii varovaisen sijoittajan tarpeisiin ja lyhyen aikavälin säästämiseen. Sijoituskorin varoista 25 % on perustilanteessa sijoitettuna osakemarkkinoille ja 75 % korkosijoituksiin sekä vaihtoehtoisiin sijoituksiin. 

Lue lisää OP Premium 25

OP Premium 50 

OP Premium 50 -sijoituskori sopii maltilliselle sijoittajalle, joka tavoittelee sijoitukselleen hieman parempaa tuottoa, mutta haluaa pitää riskin kohtalaisena jättämällä keskimäärin puolet varoista korkosijoituksiin. Sijoituskorin varoista 50 % on perustilanteessa sijoitettuna osakemarkkinoille ja 50 % korkosijoituksiin sekä vaihtoehtoisiin sijoituksiin. 

Lue lisää OP Premium 50

OP Premium 75 

OP Premium 75 -sijoituskori sopii sijoittajalle, joka tavoittelee hyvää tuottoa ja ymmärtää korkeaan osakepainoon liittyvät riskit sekä sietää voimakastakin arvon vaihtelua. Sijoituskorin varoista 75 % on perustilanteessa sijoitettuna osakemarkkinoille ja 25 % korkosijoituksiin sekä vaihtoehtoisiin sijoituksiin. 

Lue lisää OP Premium 75

OP Premium -sijoituskoreja eivät voi valita vakuutuksensa sijoituskohteeksi asiakkaat, joilla on Aurum-vakuutus, korkotuottoinen vakuutus tai mahdollisuus korkotuoton käyttöön. OP Premium -sijoituskoreja hallinnoi OP-Henkivakuutus Oy ja niiden salkunhoidosta vastaa OP Varainhoito Oy.

 

OP Sijoitusvakuutus
OP Säästösopimus