Varainhoito

Varainhoitopalvelujen avulla tavoittelet mielenrauhaa, helppoutta ja onnistuneita sijoituksia. OP Private ja OP Varainhoito tarjoavat yksilöllistä varainhoitoa huomioiden juuri sinun tilanteesi ja tarpeesi.

OP Private

OP Private -palvelussa rakennamme sinulle yksilöllisen sijoitusratkaisun, joka vastaa tarpeitasi ja tavoitteitasi. Huomioimme taloudellisen tilanteesi, muutokset elämäntilanteessasi sekä autamme sinua varautumaan tulevaisuutta varten.

Teemme asioinnistasi helppoa ja mutkatonta tarjoamalla Suomen johtavan finanssiryhmän ammattimaisen tuen. Nimeämme sinulle henkilökohtaisen varainhoitajan, joka toimii kumppaninasi sijoitustesi lisäksi kaikissa talouteesi liittyvissä asioissa.

Annamme sinulle kokonaisvaltaista tukea esimerkiksi vakuutus-, laki- sekä asuntopalveluiden saralla. Saat meiltä tilanteesi sopivan ratkaisun – oli kyse sitten pankkikortista, sijoituslainasta, kotivakuutuksesta tai testamentin laatimisesta.

OP Private Wealth Planning -palvelussa muodostamme syvällisen ymmärryksen kokonaisuudestasi, tarpeistasi ja tavoitteistasi. Tämän pohjalta koostamme sivulle ja lähipiirillesi kokonaisvaltaisen Wealth Planning -suunnitelman.

Saat tukea kokeneelta asiantuntijatiimiltä sijoituksiin ja muihin omaisuudenhoitoon liittyvissä asioissa kuten juridisissa, taloudellisissa ja verotuksellisissa kysymyksissä. Henkilökohtaisen palvelun avulla varmistamme, että sinä ja lähipiirisi olette tyytyväisiä ja varallisuutenne on varmoissa käsissä myös tulevaisuudessa.

OP Varainhoito

Instituutiovarainhoito tarjoaa korkealaatuista, asiakkaan tarpeet huomioivaa varainhoitopalvelua instituutioille. Saat yksilöllistä palvelua sekä täydellä valtakirjalla että sijoituskonsultointina tai yksittäisten rahastovaihtoehtojen tarjoamisena. Perinteisen osake- ja korkosijoitusten lisäksi valikoimastamme löytyy laaja valikoima vaihtoehtoisia sijoitustuotteita.

Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa heidän varainhoitonsa tavoitteet ja etsimme kuhunkin sijoitustarpeeseen sopivan ratkaisun. Instituutiovarainhoitajillamme on asiakkaina yrityksiä, kuntia, kaupunkeja, seurakuntia, eläkeyhteisöjä, säätiöitä ja henkilöstörahastoja.

OP Wealth Management tarjoaa varakkaille yksityishenkilöille, yrityksille ja heidän sidosryhmilleen kattavaa varainhoitopalvelu vaativiinkin toiveisiisi. Kauttamme saat esimerkiksi laajat ammattimaisen sijoittajan ratkaisut sekä mahdollisuuden sijoittaa vaihtoehtoisiin omaisuusluokkiin. Oman asiakkuusjohtajasi avulla käytettävissäsi on helposti koko OP Ryhmän asiantuntemus, kuten pankki-, vero- ja lakipalvelut, vakuutukset tai vaikkapa yrityksesi omistusjärjestelyt.

Kokeneet asiantuntijamme tuovat sijoitusten ja strategisen allokaation näkemyksellään varmuutta ratkaisuihisi, tavoitteistasi riippumatta. Voit olla aktiivisesti mukana sijoitustoiminnassasi tai antaa meille täyden valtakirjan hoitaa sen puolestasi. 

OP Family Office tarjoaa perheellesi, suvullesi tai vaikkapa sijoitusyhtiöllesi pitkäjänteistä varainhoitoa. Palvelumme perustuu elämäntilanteenne ja varallisuutenne huomiointiin kokonaisuutena, tulevaisuuden suunnitelmianne silmällä pitäen. 

Oma asiakkuusjohtajanne ja yksilöllinen asiakkuustiiminne järjestävät teille vaivattomasti kaikki oikeat palvelut, tuotteet ja erikoisasiantuntijat samassa paketissa. Tuemme teitä esimerkiksi sukupolvenvaihdoksissa ja varallisuuden suunnittelussa sekä kaikissa muissa palvelutarpeissanne. Rakennamme kanssanne teille sopivimman kokonaisuuden koko OP:n tarjoamaa ja kansainvälisten kumppaneidemme globaaleja sijoitustuotteita hyödyntäen.

Varallisuudenhoito sopii sinulle, jolle on jo kertynyt sijoitusvarallisuutta. Kun sijoitusvarallisuutesi on yli satoja tuhansia, kannattaa harkita yksityispankkia eli yksilöllistä varainhoitoa. Varallisuudenhoidon avulla saat näkemystä markkinatilanteesta ja voit sijoittaa kohteisiin, joihin yksityissijoittajilla ei ole pääsyä. Varainhoitajat varmistavat oikea-aikaisen reagoinnin sekä huomioivat myös muut varallisuudenhoidon osa-alueet.

Yksityispankin asiakkaana voit sijoittaa myös varainhoitorahastoihin. Aktiivisesti hoidetut varainhoitorahastot tarjoavat helpon ja räätälöidyn tavan sijoittaa eri varainhoitoratkaisuihin.

Tutustu OP Private rahastoihin täältä

Varainhoidon tarpeita on monia. Kerromme mielellämme, miten voisimme olla avuksi ja tarjota sinun varallisuuteesi ja tilanteesi sopivia ratkaisuja.

Parhaimmillaan varainhoito antaa mielenrauhaa, helppoutta ja onnistuneita sijoituksia. Kun haluat varallisuudellesi parasta varainhoitoa, voit luottaa kotimaiseen ja johtavaan yksityispankkiin. OP:n varainhoidon palvelut ovat useana vuonna palkittu Suomen parhaana.

Voit valita, hoidammeko varojasi puolestasi vai teemmekö päätökset yhdessä kanssasi.

Täyden valtakirjan varainhoito sopii sinulle, joka haluat, että varainhoitaja tekee puolestasi yksittäiset sijoituspäätökset. Muutokset sijoituksiin tehdään aina yhdessä sovitun sijoitussuunnitelman mukaan.

Konsultatiivinen varainhoito sopii sinulle, joka haluat, että varainhoitaja antaa sijoitussuosituksia ja sopii kanssasi sijoituksiisi tehtävistä muutoksista. Eli lopulliset sijoituspäätökset teet aina itse.

Halutessasi voit yhdistellä täyden valtakirjan omaisuudenhoitoa ja konsultatiivista varainhoitoa.