OP Private

OP Private

Pidämme huolen siitä, että sinun varallisuutesi on parhaassa mahdollisessa hoidossa.
1

Yksilöllinen

Rakennamme sinulle yksilöllisen sijoitusratkaisun, joka vastaa tarpeitasi ja tavoitteitasi. Huomioimme taloudellisen tilanteesi, muutokset elämäntilanteessasi sekä autamme sinua varautumaan tulevaisuuteen. Private Banking -palvelumme sopii ensisijaisesti sinulle, jolla on yli 300 000 euron sijoitusvarallisuus.

2

Huoleton

Teemme asioinnistasi mutkatonta nimeämällä sinulle henkilökohtaisen varainhoitajan, joka toimii kumppaninasi sijoitustesi lisäksi kaikissa talouteesi liittyvissä asioissa. Varainhoitajasi kautta saat yhteyden myös muihin asiantuntijoihin. Käytössäsi ovat monipuoliset digipalvelut, joiden avulla asiointi ja sijoitusten seuranta on helppoa omatoimisesti.

3

Kokonaisvaltainen

Saat meiltä kokonaisvaltaista tukea niin varallisuudenhoidossa kuin pankki- ja vakuutuspalveluissa. Autamme myös verotukseen liittyvissä kysymyksissä, lakiasioissa ja asuntopalveluiden saralla. Tarjoamme tilanteesi sopivat ratkaisut – oli kyse sitten pankkikortista, sijoituslainasta, kotivakuutuksesta tai testamentin laatimisesta.

Kaikki finanssipalvelut käytössäsi saman katon alta

Olemme Suomen suurin finanssiryhmä ja saat kauttamme kätevästi kaikki finanssipalvelut saman katon alta. Saat aina tilanteeseesi sopivat ratkaisut, joissa huomioimme tarpeesi kokonaisvaltaisesti. 

hidden

OP Private -asiakkaana saat käyttöösi seuraavat edut:

  • Henkilökohtaisen varainhoitajasi aktiivinen yhteydenpito, sijoituskonsultointi ja raportointi.
  • Käytössäsi on laajennettu sijoitusratkaisujen valikoima kuten OP-Private rahastot, yksilölliset sijoitusvakuutuskuoret ja vaihtoehtoiset sijoitukset.
  • Maksuttomat kurssi-, uutis- ja sijoitustutkimukset.
  • Voit käyttää lakipalveluitamme erityiseduin.
  • Saat maksutta käyttöösi kattavat lisäpalvelut sisältävät OP Platinum tai OP Gold -kortin.
  • Pohjola Vakuutuksen Mittaturva ja Autoturva 10 % alennuksella. Lisäksi vakuutusasiantuntijamme varmistavat kokonaisvaltaisen vakuutusturvasi. 
  • Oma Private-osio OP-mobiilissa.
  • Laadukkaat asiakastilaisuudet.

Varallisuutesi ansaitsee huolenpitoa. Huomioimalla kokonaistilanteesi ja tarpeesi löydämme juuri sinulle sopivat varainhoidon ratkaisut. Palvelemme sinua aina Helsingistä Utsjoelle.

Jukka Klemetti Senior Varainhoitaja

Haluaisitko kuulla lisää? Ota yhteyttä

Varainhoidon tarpeita on monia. Keskustelemme mielellämme kanssasi, miten voisimme olla avuksi ja tarjota juuri sinun varallisuutesi ja tilanteeseesi sopivat ratkaisut. Voit varata ajan neuvotteluun, ottaa yhteyttä osuuspankkiisi tai soittaa meille numeroon maksutta 0800 02441 (ma-pe 8–16).

OP Private Wealth Planning
Teemme kanssasi Wealth planning -suunnitelman, jonka avulla asiantuntijatiimi hoitaa sinun ja lähipiirisi varallisuutta. Palvelu on tarjolla asiakkaille, joilla on yli miljoonan euron sijoitusvarallisuus.
Kaikki varainhoitopalvelut
Varainhoitopalvelujen avulla tavoittelet mielenrauhaa, helppoutta ja onnistuneita sijoituksia. Saat yksilöllistä varainhoitoa, jossa huomioimme juuri sinun tilanteesi ja tarpeesi.
Varainhoidon palvelut tarjoaa osuuspankki tai OP Varainhoito Oy.