OP Private Wealth Planning

Kokonaisvaltaista varallisuussuunnittelua sinulle ja lähipiirillesi.
1

Yksilöllistä varallisuussuunnittelua

Muodostamme syvällisen ymmärryksen kokonaisuudestasi, tarpeistasi ja tavoitteistasi. Tämän pohjalta koostamme sinulle ja lähipiirillesi kokonaisvaltaisen OP Private Wealth Planning -suunnitelman.

2

Asiantuntijat aina käytössäsi

Saat tukea kokeneelta asiantuntijatiimiltä sijoituksiin ja muihin omaisuudenhoitoon liittyvissä asioissa kuten juridisissa, taloudellisissa ja verotuksellisissa kysymyksissä.

3

Mielenrauhaa ja huolettomuutta

Henkilökohtaisen palvelun avulla varmistamme, että sinä ja lähipiirisi olette tyytyväisiä ja varallisuutenne on varmoissa käsissä myös tulevaisuudessa.

Tavoitteena sinun ja lähipiirisi menestys

Tavoitteenamme on olla pitkäaikainen kumppani, joka hoitaa sinun ja lähipiirisi varallisuutta luotettavasti ja asiantuntevasti kokonaisvaltaisen suunnitelman avulla. Käytössäsi on kokenut asiantuntijatiimi varmistamassa, että varallisuutesi on hyvässä hoidossa. Tarjoamme Wealth Planning -palvelua asiakkaille, joilla on yli miljoonan euron sijoitusvarallisuus. 

Wealth Planning -kokonaisuus rakentuu neljän osa-alueen ympärille

Varallisuus ja rahoitus

Huomioimme varallisuutesi ja omaisuutesi rakenteen, jonka pohjalta laadimme tavoitteitasi ja tarpeitasi tukevan OP Private Wealth Planning -suunnitelman. Saat ratkaisut varallisuutesi kasvattamiseen ja kattavan riski-tuottoanalyysin sijoituksillesi.

 

Seuraava sukupolvi

Autamme perintösuunnittelussa vankalla asiantuntemuksella. Saat suunnitelman varallisuutesi kartuttamiseksi, säilyttämiseksi ja siirtämiseksi yli sukupolvien tai tahtosi mukaan.

 

Lähipiiri

Pidämme huolen myös läheisistäsi. Lähipiirisi saa käyttöön asiantuntijan, joka varmistaa heille sopivat säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut ja muut tarvittavat palvelut.

 

Varautuminen

Vakuutamme sinut ja läheisesi elämän riskien varalta sekä varmistamme ja täydennämme tarvittaessa juridista turvaasi. Saat myös aina apua juridisten asiakirjojen laatimiseen. Varmistamme omaisuutesi rakenteen ja tarvittaessa muokkaamme sitä tavoitteitasi tukevaksi erilaisilla ratkaisuilla kuten sijoitusyhtiöllä tai vakuutuskuorella.

 

Me uskomme, että tavoitteidesi ja kokonaisuutesi syvällinen ymmärrys johtaa kannaltasi ylivertaisiin ratkaisuihin. Toimimalla suunnitelmallisesti pystymme tarjoamaan sinulle mielenrauhan siitä, että kaikki on varmasti kunnossa.

Haluaisitko kuulla lisää? Ota yhteyttä

Varallisuussuunnittelun tarpeita on monia. Keskustelemme mielellämme kanssasi, miten voisimme olla avuksi ja tarjota juuri sinun varallisuutesi ja tilanteeseesi sopivat ratkaisut. Voit varata ajan neuvotteluun, ottaa yhteyttä osuuspankkiisi tai soittaa meille numeroon 0800 02441 (ma-pe 8–16).

OP Private
OP Private
Teemme kanssasi sijoitussuunnitelman, joka päivitetään vuosittain oman varainhoitajasi kanssa. Saat parhaan hyödyn palvelusta, kun sinulla on jo kertynyt sijoitusvarallisuutta.­­
OP Family Office

Teemme sinulle, perheellesi, suvullesi ja yhtiöllesi laajan varainhoitosuunnitelman, kun varallisuutenne ylittää 10 miljoonaa euroa.

Wealth Planning -palvelun tarjoaa OP Private.