Auringonkilo puiden välissä

Paras hinta metsätilasta

Oletko saanut metsän perintönä ja metsänomistaminen tuntuu vieraalta? Tai oletko huomannut, että perilliset eivät ole kiinnostuneita metsänomistamisesta? OP Kodin metsätilavälittäjät huolehtivat ammattitaidolla metsäsi myynnistä.

"Valitse viisaasti, metsä kiittää." Mikko Rautiainen, myyntijohtaja, OP Koti Pohjois-Karjala Oy LKV

Metsätiloilla on hyvä kysyntä Suomessa. Metsän saa usein helposti myytyä. Varsinkin Etelä-Suomessa metsätiloista maksetaan niiden metsätaloudelliseen arvoon nähden paljon eli metsästä saa hyvän hinnan. Metsätilan hintaan vaikuttavat tilalla olevan puuston määrä ja metsätilan sijainti. Mitä enemmän tilalla on puuta, sitä arvokkaampi se on.

Metsätilojen hinnat vaihtelevat eri maakuntien välillä. Kalleimmat hehtaarihinnat maksetaan Etelä-Suomessa ja metsän hehtaarihinta halpenee mentäessä kohti pohjoista.

Metsätilavälityksen ammattilaiset palveluksessasi

OP Koti on myös metsätilavälityksen ammattilainen. Välittäjät ovat välitystoiminnan huippuammattilaisia, joilla on myös kokemuksen ja koulutuksen tuomaa metsätietämystä.

Mikäli olet metsätilan myyntiaikeissa, ota yhteyttä metsäsi sijaintikuntaa lähinnä olevaan välitysringin välittäjään. Välittäjien yhteystiedot löydät tältä sivulta tai osoitteesta op-koti.fi/op-kiinteistokeskus. Yhteydenotto onnistuu myös oman osuuspankin kautta. Myytävien kohteiden esittelymateriaali julkaistaan OP Kodin sivuilla.

Välityspalvelun lisäksi sekä myyjä että ostaja saavat meiltä kaikki metsätilakauppaan liittyvät lainopilliset palvelut ja myös rahoituksen.