Kirjoittaa muistiin

Kun täytät 18 vuotta

Kun sinusta tulee täysi-ikäinen ja täytät 18 vuotta, on aika ottaa pankki- ja vakuutusasioiden hoito omiin käsiin. Jatkossa olet itse vastuussa siitä, miten hoidat asioitasi ja vanhempiesi käyttöoikeus tileihisi päättyy.

18-vuotiaana pääset käsiksi kaikkiin sinun nimissäsi avattuihin tileihin ja mahdollisiin rahastoihin. Lähellä syntymäpäivääsi saat kutsun pankkiin, jossa käymme läpi olemassa olevat pankki- ja vakuutusasiasi. Uusimme verkkopalvelutunnukset, päivitämme yhdessä tiliesi tiedot ja käymme läpi korttiasiat sekä muut mahdolliset sinulla olevat tuotteet ja palvelut.

Mitä tulevaisuudeltasi toivot – tähtää siihen jo nyt

 

Kun saavutat täysi-ikäisyyden, on samalla hyvä hetki päivittää suunnitelmiasi tulevaisuudelle. Kun kiinnität huomiota oman talouden hoitamiseen jo nuorena, tavoitat helpommin sen mistä unelmoit. Voimme yhdessä löytää mahdolliset palvelut ja tuotteet, jotka tukevat tavoitteitasi, esimerkiksi voit hakea opintolainaa tai aloittaa ensiasuntoon säästämisen ASP-tilille. Säästämällä rahastoon voit kerätä säästöjä mahdollisia matkoja ja yllättäviä menoja varten.

Omistaja-asiakkuudesta hyödyt jo nuorena

 

Omistaja-asiakkuus tukee sinua tavoitteisiin pääsyssä tarjoamalla paljon etuja pankki- ja vakuutuspalveluista sekä hyötyä ja monipuolisia etuja arkipäiviin. Kun liityt jo nuorena omistaja-asiakkaaksi, saat nauttia alusta alkaen sinulle tarjotuista eduista.

Mitä etuja sinä voit saada?

  1. Kun olet alle 26-vuotias, saat päivittäiset pankkipalvelut maksutta.
  2. Nostat opintolainaa ilman toimituskuluja.
  3. Saat OP-Visa -korttiisi ilmaisen Tuoteturvavakuutuksen, joka turvaa korttiostoksesi puoli vuotta ostohetkestä kaikkialla maailmassa, myös verkkokaupoissa.
  4. Saat etuja ja alennuksia vakuutuksista.
  5. Muun muassa opintolainastasi ja OP-Visa luotolla tehdyistä ostoksista kertyy OP-bonuksia.
  6. Ostat, myyt ja vaihdat suurinta osaa rahastoistamme ilman kuluja.
  7. Saat huiman määrän yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja, kuten Cityshoppari 2019 -edut maksutta käyttöösi vuoden (norm. 9,90 €).
  8. Käytössäsi on oma verkkokauppa, OP Joukko-osto, jossa julkaistaan uusia kampanjoita useita kertoja vuodessa.

Tutustu omistaja-asiakkuuteen

Omistaja-asiakkuuden tarjoaa osuuspankki