autohätäpalvelu

Pohjola Autohätäpalvelu – enemmän kuin hinauspalvelu

Autohätäpalvelu auttaa sinut takaisin liikenteeseen, jos esimerkiksi ajoneuvosi ei käynnisty, matkasi katkeaa rengasrikon vuoksi tai autoosi tulee muu vika.

Autohätäpalvelusta nopea apu tien päällä – 0303 0303

Kun kaskovakuutukseesi sisältyy autopalveluturva tai yrityksen hinauspalveluvakuutus, saat vahingon sattuessa apua Pohjola Autohätäpalvelustamme. 

Autohätäpalvelu palvelee kaikkina vuorokaudenaikoina vuoden jokaisena päivänä. Palvelusta saat puhelimitse ohjeita ongelmatilanteisiin. Samalla saat tilattua tielle noston, hinauksen, sijaisauton tai autoasentajan korjaamaan vian vahinkopaikalle.

Autohätäpalvelusta saat apua monessa tilanteessa 

Yllättikö tekninen vika? Akku lopussa tai polttoaine loppui? Jos oma autosi tai yrityksesi ajoneuvo suistuu tieltä, rengas puhkeaa, autosi ei käynnisty tai ajoneuvosi on muulla tavoin ajokelvoton, saat apua autohätäpalvelustamme. 

Autohätäpalvelumme kartoittaa tilanteesi ja tilaa tarvittaessa tielle noston, hinauksen korjaamolle tai autoasentajan korjaamaan autosi vahinkopaikalle. Saat apua autohätäpalvelusta ja korvauksen autopalveluturvasta myös silloin, kun ajoneuvosi ei käynnisty kotipihallasi. 

Useimmissa tilanteissa ajokelvoton autosi hinataan ehtojen mukaisesti lähimmälle asianmukaiselle korjaamolle.

Mitä autopalveluturvasta voidaan korvata?

Kun sinulla on kaskovakuutuksessasi autopalveluturva, korvaamme matkan keskeytymisestä aiheutuvat kulut, kuten hinauksen korjaamolle, ilman omavastuuta.

Hinauskulujen sijaan autopalveluturvasta voidaan korvata korjaustöistä aiheutuneet asentajan työ- ja matkakulut, jos vaurio tai vika korjataan tapahtumapaikalla. Tässä tapauksessa korvaus on kuitenkin korkeintaan hinauskulujen verran. 

Kumppanimme ovat apunasi, jos tarvitset hinauspalvelua tai sijaisautoa

Soitettuasi autohätäpalveluumme saat ohjeet ongelmatilanteeseen. Jos ajoneuvosi tarvitsee hinausta, tilaamme kumppanimme REDGOn tai SOS Hinauksen apuusi. Kun käytät hinauksessa kumppaneitamme REDGO:ta tai SOS Hinausta, varmistat vahingon korvattavuuden sinulle edullisimmin.

Tarvittaessa saat myös sijaisauton käyttöösi. Sijaisautopalvelun tarjoaa Pohjola Vakuutuksen kumppani Europcar tai Hertz.

Autohätäpalvelu yrittäjän turvana

Jos yrityksesi ajoneuvo tarvitsee hinausta, voit soittaa autohätäpalveluun, kun yrityksellä on hinauspalveluvakuutus. Yrittäjän hinauspalveluvakuutus on lisäturvavakuutus kuorma- ja linja-autoillesi Isokaskon ja Osakaskon yhteydessä. Vakuutuksesta korvataan kustannukset, jos matkasi keskeytyy ajoneuvosi vian tai vaurion takia. 

Autohätäpalvelu auttaa, jos auto hajoaa ulkomailla

Vahinkoavusta saat tarkat ohjeet erilaisiin vahinkotilanteisiin

Tutustu Vahinkoavun ohjeisiin autovahingoissa ja yrityksen ajoneuvovahingoissa.