Naiset ajavat autovakuutuksella turvattua henkilöautoa

Autovakuutus

Laske hinta ja valitse paras autovakuutus henkilöautollesi

Hinnan laskeminen ja vakuutuksen ostaminen eivät juuri nyt onnistu. Pahoittelemme häiriötä.

Yritä kohta uudestaan tai osta vakuutus ottamalla yhteyttä verkko-ostajan tukeen 010 253 6139 (ma‒pe klo 8‒18).

Hyödynnämme vakuuttamispäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä
1

Auton vakuutus markkinoiden korkeimmalla lähtöbonuksella

Autovakuutukseen kuuluva pakollinen liikennevakuutus huimalla 40 %:n lähtöbonuksella - korkeampaa lähtöbonusta et löydä. Maksimibonus 80 % ja bonusturva, kun olet ajanut 2 vuotta vahingoitta maksimibonuksella.

2

Vapaavalintainen kasko markkinoiden alhaisimmalla omavastuulla

Sisällytä autovakuutukseesi vapaaehtoinen kasko, jolloin saat kattavamman suojan autollesi esimerkiksi ilkivallan ja varkauden varalle. Kaskovakuutuksen lähtöbonus huima 70 % ja korvattaessa omavastuu jopa vain 150 euroa.

3

Autovakuutus korvaa nyt aina halutessasi tuulilasin vahinkoja

Lasiturva on valinnainen autovakuutuksen lisäturva, jolla suojaat autosi tuulilasin ja muut ikkunalasipinnat kiveniskemän tai muun vaurion varalta. Lasiturva on nyt saatavilla kaikkiin henkilöauton autovakuutuksen kaskovaihtoehtoihin.

4

Välitön apu vahingon sattuessa - ilman turhia vahinkoilmoituksia

Pohjola Vahinkoapu -palvelusta löydät toimintaohjeet vahinkotilanteeseen ja tietoa autovakuutuksen korvaavuudesta. Kun asioit vahinkotilanteessa Pohjola Korjaamomestarilla, Korjaamomestari hoitaa korjauksen ja korvauksen hakemisen puolestasi.

5

Halvin autovakuutus haussa? Keskitä ja hyödynnä pienempi hinta

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana ja Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat autovakuutuksen bonuksellisesta kaskovakuutuksen hinnasta jopa lähes 18 %:n vuosittaisen alennuksen ja kerrytät OP-bonuksia, joita voidaan käyttää vakuutusmaksuihin.

Autovakuutuksesta alennus etuasiakkaalle

Olet etuasiakas, kun sinulla on vakuutus vähintään kolmesta vakuutuksen tuoteryhmästä. Tutustu etuasiakkuuden tuomiin alennuksiin ja etuihin ja pyydä tarjous vakuutuksistasi kätevästi verkossa.

Pohjola Autovakuutus – räätälöityä turvaa autollesi

Pohjola Autovakuutus on erinomainen turva henkilöautollesi. Autovakuutukseen kuuluu aina pakollinen liikennevakuutus. Liikennevakuutus korvaa vahingon sattuessa kaikki henkilövahingot sekä mahdollisen syyttömän osapuolen omaisuuden vahingot. 

Auton vakuutus sisältää parhaimmillaan myös vapaaehtoisen kaskovakuutuksen. Kasko korvaa valitsemiesi turvien mukaan esimerkiksi ilkivallan, lasivahingon tai kolarin autollesi aiheuttamia vahinkoja. Pohjola Autovakuutuksen kaskovaihtoehtoja ovat Osakasko, Kevytkasko ja kattavin Superkasko

 

Autovakuutuksen hinta perustuu mm. auton merkkiin ja ikään, ansaitsemaasi autovakuutuksen bonukseen ja autovakuutukseesi valitsemiisi turviin.
Näin autovakuutus korvaa kuvitus

Onko halvin autovakuutus paras autovakuutus?

Autovakuutuksen hinta perustuu osittain autovakuutukseesi valitsemiisi turviin. Mitä kattavamman turvan valitset autollesi, sitä suurempi on autovakuutuksen hinta. 

Halvin autovakuutus voi kuitenkin tulla yllättävän kalliiksi vahingon sattuessa, jos se ei korvaakaan sattunutta vahinkoa. Tällöin voit joutua maksamaan halvasta autovakuutuksesta lopulta kalliin hinnan. 

Jos esimerkiksi liikut autolla päivittäin ja vahinko sattuu, sijaisauton hankkiminen omakustanteisesti voi tulla kalliiksi ja viedä aikaa. Halvin autovakuutus jättää usein korvauksen ulkopuolelle myös vahingot, joissa tuntematon osapuoli on naarmuttanut tai törmännyt autoosi parkkipaikalla ja poistunut paikalta.

Edullinen autovakuutus onkin vakuutus, josta saat avun, kun sitä eniten tarvitset. Autovakuutusta ottaessa ja autovakuutusten hintaa vertaillessa kannattaakin miettiä kokonaiskustannuksia, jotka vahingon sattuessa itselle koituvat. Halvin autovakuutus ei välttämättä oikeasti ole halvin vahinkotilanteessa

Liitä Superkaskoon valinnainen pysäköintiturva, jolloin auton vakuutus korvaa, jos tuntemattomaksi jäävä osapuoli kolhii tai naarmuttaa autoasi sen ollessa pysäköitynä esimerkiksi parkkihallissa tai kadun varressa.

Petri Linna Vakuutuspäällikkö, Pohjola Vakuutus

Autovakuutus Superkaskolla - paras turva autollesi

Kun haluat varmistaa parhaan mahdollisen turvan ja matkanteon jatkumisen lähes tilanteessa kuin tilanteessa, suosittelemme autollesi Superkaskoa. Superkasko on autovakuutus, jonka voit muokata tarpeisiisi sopivaksi neljällä valinnaisella turvalla:

 1. Keskeytysturva

 2. Pysäköintiturva

 3. Lasiturva (valinnainen myös muille henkilöauton kaskoille)

 4. Superlunastus

Keskeytysturvasta tuomme sijaisauton tarvittaessa suoraan vahinkopaikalle. Sijaisauton avulla pyörität arkea sillä välin, kun oma autosi on korjattavana. 

Pysäköintiturva korvaa tuntemattoman osapuolen parkkipaikalla aiheuttamat kolhut. Lasiturva korvaa lasin vaihdon ilman kaskon bonusmenetystä ja lasin korjauksen ilman omavastuuta. Superlunastuksen parempi lunastuskorvaus taas tarkoittaa nimensä mukaisesti normaalia korkeampaa korvausta auton lunastustilanteessa.

Miksi juuri Pohjola Autovakuutus auton vakuutukseksi?

Pohjola Autovakuutus on erinomainen paketti niin uudelle kuin kokeneemmallekin kuskille. Tutustu alta, miten Pohjola Autovakuutus soveltuu kuljettajalle kuin kuljettajalle.

Autovakuutuksen bonus

Uutena kuskina saat liikennevakuutukseesi jopa 40 %:n lähtöbonuksen. Turvallisella ajotavalla bonuksesi kehittyy nopeasti ja 2 vuoden päästä bonuksesi onkin jo 60 %. Kokeneemman kuskin palkitsemme jopa 80 % maksimibonuksella ja bonusmenetykseltä suojaavalla bonusturvalla. Olitpa uusi tai kokeneempi kuski, kaskovakuutukseen saat heti täyden 70 % bonuksen.

Tutustu liikennevakuutuksen bonukseen

Tutustu kaskon bonukseen

Autovakuutuksen omavastuu

Paras autovakuutus auttaa vahingon sattuessa. Pohjola Autovakuutuksen kaskoissa omavastuu on jopa vain 150 €, jolloin et joudu maksumieheksi vahinkotilanteessa. 

Pohjola Vahinkoapu 24/7

Pohjola Vahinkoapu -palvelu on apunasi, kun vahinko sattuu. Vahinkoavusta löydät selkeät toimintaohjeet vahinkopaikalta aina vahinkoilmoituksen tekemiseen ja autovakuutuksen korvaavuuteen. Pohjola Vahinkoavusta löydät myös korjaamokumppaneidemme yhteystiedot.

Pohjola Vahinkoapu löytyy myös OP-mobiilista, jolloin se kulkee mukanasi missä ikinä menetkin.  

Siirry Pohjola Vahinkoapu -palveluun

Pohjola Korjaamomestari

Pohjola Korjaamomestarit palvelevat ympäri Suomen jo yhteensä 18 paikkakunnalla. Kun autovahinko sattuu, voit Vahinkoavusta tarkistaa sinua lähimmän Pohjola Korjaamomestarin yhteystiedot.

Korjaamomestari hoitaa auton korjauksen lisäksi myös vakuutuskorvauksen hakemisen puolestasi, jolloin sinun ei tarvitse tehdä itse vahinkoilmoitusta jälkikäteen. 

Tutustu Pohjola Korjaamomestari

Autovakuutuksen bonusetu muodostuu liikennevakuutuksen bonuksesta ja kaskon kolarointiturvan bonuksesta. Liikennevakuutuksen bonus muodostuu henkilökohtaisen vakuutus- ja vahinkohistoriasi mukaan, jossa huomioidaan, miten pitkään nimissäsi on ollut autoja vakuutettuna sekä vakuuttamillasi autoilla mahdollisesti sattuneet vahingot.

Henkilöauton liikennevakuutuksen bonus nousee entistä nopeammin ja laskee vahingon sattuessa aikaisempaa maltillisemmin. Liikennevakuutuksen lähtöbonus on vähintään 40 % ja maksimibonus 80 %. Saat kerryttämäsi hyvän bonusprosentin myös muihin autoihisi.

Kaskon kolarointiturvaan saat heti täyden 70 %:n lähtöbonuksen. Kolarointiturvasta korvattava vahinko pienentää kolarointiturvan bonusta 20 %. Esimerkiksi myrskyn tai raekuuron aiheuttama vahinko ei kuitenkaan alenna bonustasi. Vahingottomien vakuutuskausien jälkeen bonus nousee 10 % vuodessa ja alentaa kolarointiturvan maksua. Lisätietoa autovakuutuksen bonuksen kertymisestä löydät autovakuutuksen tuoteoppaalta.

Vakuutus- ja vahinkohistoriatodistus

Jos tarvitset ajoneuvojesi vakuutus- ja vahinkohistoriasta todistuksen esimerkiksi ulkomaille muuton vuoksi, voit tilata sen Liikennevakuutuskeskuksesta. Todistuksella voit osoittaa ajohistoriasi ulkomaiselle vakuutusyhtiölle.

Mietitkö autovakuutuksen kilpailuttamista? Tutustu, miten voit hoitaa kilpailutuksen mahdollisimman vaivattomasti.

Omistaja-asiakkaan edut

Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat useimmista vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Auton bonuksellisesta kaskovakuutuksesta alennus on lähes 18 %. 18–27-vuotias nuori saa 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista.

Muut edut

 • 40 % korotus henkivakuutuksen vakuutusmäärään
 • 200 € omavastuuetu Omakoti-vakuutukseen
 • alle 1-vuotiaan vauvan vanhemmille maksutonta henkivakuutusturvaa vuodeksi

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksujen lisäksi OP-bonuksia myös

 • lainoista
 • säästöistä ja sijoituksista
 • tileillä olevat varoista
 • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat Pohjola Vakuutuksen asiamiehenä.

Eikö sinulla ole rekisterinumeroa?