Autovakuutuslaskuri

Mietityttääkö autovakuutuksien hinnat ja juuri sinun autollesi sopivat turvat? Autovakuutuslaskurillamme lasket ja vertaat autovakuutuksien hintoja ja turvia helposti ja nopeasti.

Autovakuutuslaskuri - laske liikennevakuutuksen ja kaskojen hinnat minuutissa

Olipa tarkoituksenasi sitten autovakuutusten vertailu, kilpailutus tai hinnan laskeminen, autovakuutuslaskuri ja liikennevakuutuslaskuri antaa vastauksia helposti ja nopeasti. Voit valita auton turvaksi joko pelkän liikennevakuutuksen tai laajentaa liikennevakuutuksen tuomaa turvaa vapaaehtoisella kaskolla. Vapaaehtoinen kasko korvaa myös omalle autollesi aiheutuneita vahinkoja. Valitessasi autosi turvaksi kaskon hankit aina samalla myös lakisääteisen liikennevakuutuksen. Autovakuutuslaskuri ja liikennevakuutuslaskuri näyttää sinulle myös suosituksemme autollesi parhaasta turvasta perustuen antamiisi tietoihin. Laske sopiva autovakuutus ja nauti turvatuista kilometreistä!

Koetko autovakuutuksen kilpailuttamisen hankalaksi? Tutustu, miten voit hoitaa kilpailutuksen mahdollisimman vaivattomasti.

Miten autovakuutuslaskuri toimii?

Aloita autovakuutuslaskurin käyttö antamalla autosi rekisterinumero ja henkilötunnuksesi sekä vastaamalla autoasi koskeviin kysymyksiin. Tarvitsemme henkilötunnuksesi, jotta voimme laskea tarkan hinnan autovakuutuksellesi sekä huomioida sinulle mahdollisesti kuuluvat alennukset. Antamiasi tietoja ei tallenneta.

Kun olet antanut laskuriin edellä mainitut tiedot, näet eri laajuisten turvien hinnat sekä suosituksemme autosi tietoihin perustuen. Valittuasi vaihtoehdoista mieluisimman voit vielä valita sinulle sopivan kolarointi- ja törmäysvahinkojen omavastuun. Huomaathan, että omavastuun suuruus vaikuttaa vakuutuksesi hintaan - suurempi omavastuu, pienempi vakuutusmaksu. Valitse vielä lopuksi, kuinka monessa erässä haluat maksaa vakuutusmaksusi ja ilmoita vakuutuksen alkamisaika. Maksaessasi vakuutusmaksun yhdessä erässä saat maksutapa-alennuksen.

Räätälöityäsi autovakuutuslaskurilla sinulle sopivan vakuutuksen, voit ostaa vakuutuksen vaivattomasti muutamalla klikkauksella. Vakuutus astuu voimaan valitsemanasi ajankohtana.

Rekisteröinti onnistuu samalla kertaa

Ajoneuvon rekisteröinti onnistuu sähköisellä varmenteella samalla kertaa, kun ostat vakuutuksen verkosta. Saat varmenteen ajoneuvon rekisteröimiseen edelliseltä omistajalta.

Miten vertailen autovakuutuksia autovakuutuslaskurilla?

Kun vertailet autovakuutuslaskurilla vakuutusten turvia ja hintoja ajoittain, varmistat, että auton vakuutus on aina ajan tasalla ja ettet maksa ylimääräistä. Laskuri on nopea tapa vertailla autovakuutuksia helposti, ja näet samalla kertaa myös henkilökohtaisten bonustesi kertymän. Syötä autovakuutuslaskuriin autosi rekisterinumero, täytä tarvittavat tiedot ja pääset samantien vertailemaan autovakuutuksia. Syöttämiäsi tietoja ei tallenneta.

Vertaillessasi vakuutuksia ja niiden hintoja on hyvä kiinnittää huomiota myös siihen, millaista palvelua ja apua saat vahinkotilanteessa. Pohjola Vakuutuksen autovakuutusasiakkaana käytössäsi ovat mm.

  • Pohjola Vahinkoapu 24/7 - toimintaohjeet ja apu vahinkotilanteisiin vuoden jokaisena päivänä verkossa, OP-mobiilissa ja puhelimitse.
  • Kaskoasiakkaana saat useimmiten myös korvauspäätöksen puhelimitse 24/7.
  • Pohjola Korjaamomestarit ja korjaamokumppanimme apunasi autovahingon sattuessa - Pohjola Korjaamomestarilla hoituvat kätevästi samalla kertaa niin auton korjaus kuin korvausasiatkin.

Kokeile myös muita ajoneuvovakuutuslaskureitamme

 

Moottoripyörävakuutus
Mopovakuutus
Pakettiauton vakuutus