Mies kiinnittää turvavyötä

Autovakuutuslaskuri

Mietityttääkö autovakuutuksien hinnat ja juuri sinun autollesi sopivat turvat? Autovakuutuslaskurillamme lasket ja vertaat autovakuutuksien hintoja ja turvia helposti ja nopeasti.

Autovakuutuslaskuri - liikennevakuutuksen ja kaskojen hinnat minuutissa

Olipa tarkoituksenasi sitten autovakuutusten vertailu, kilpailutus tai hinnan laskeminen, autovakuutuslaskurillamme saat vastauksia helposti ja nopeasti. Voit valita autosi turvaksi joko pelkän liikennevakuutuksen tai laajentaa liikennevakuutuksen tuomaa turvaa vapaaehtoisella kaskolla, joka korvaa myös omalle autollesi aiheutuneita vahinkoja. Valitessasi autosi turvaksi kaskon hankit aina samalla myös lakisääteisen liikennevakuutuksen. Autovakuutuslaskuri näyttää sinulle myös suosituksemme autollesi parhaasta turvasta perustuen antamiisi tietoihin.

Koetko autovakuutuksen kilpailuttamisen hankalaksi? Tutustu, miten voit hoitaa kilpailutuksen mahdollisimman vaivattomasti.

Tutustu autovakuutuksen kilpailuttamiseen

Näin autovakuutuslaskuri toimii

Aloita autovakuutuslaskurin käyttö antamalla autosi rekisterinumero ja henkilötunnuksesi sekä vastaamalla autoasi koskeviin kysymyksiin. Tarvitsemme henkilötunnuksesi, jotta voimme laskea tarkan hinnan autovakuutuksellesi sekä huomioida sinulle mahdollisesti kuuluvat alennukset. Antamiasi tietoja ei tallenneta.

Annettuasi edellä mainitut tiedot näet eri laajuisten turvien hinnat sekä suosituksemme autosi tietoihin perustuen. Valittuasi vaihtoehdoista mieluisimman voit vielä valita sinulle sopivan kolarointi- ja törmäysvahinkojen omavastuun. Huomaathan, että omavastuun suuruus vaikuttaa vakuutuksesi hintaan - suurempi omavastuu, pienempi vakuutusmaksu. Valitse vielä lopuksi, kuinka monessa erässä haluat maksaa vakuutusmaksusi ja ilmoita vakuutuksen alkamisaika. Maksaessasi vakuutusmaksun yhdessä erässä saat maksutapa-alennuksen.

Räätälöityäsi autovakuutuslaskurilla sinulle sopivan vakuutuksen, voit ostaa vakuutuksen vaivattomasti muutamalla klikkauksella. Vakuutus astuu voimaan valitsemanasi ajankohtana.

 

Autovakuutusten vertailu autovakuutuslaskurilla kannattaa

Vertailemalla autovakuutuslaskurilla vakuutusten turvia ja hintoja ajoittain varmistat, että autosi vakuutus on aina ajan tasalla ja ettet maksa ylimääräistä. Autovakuutuslaskurilla vertaat autovakuutuksia helposti ja näet samalla kertaa myös henkilökohtaisten bonustesi kertymän.

Vertaillessasi vakuutuksia ja niiden hintoja on hyvä kiinnittää huomiota myös siihen, millaista palvelua ja apua saat vahinkotilanteessa. Pohjola Vakuutuksen autovakuutusasiakkaana käytössäsi ovat mm.

  • Pohjola Vahinkoapu 24/7 - toimintaohjeet ja apu vahinkotilanteisiin vuoden jokaisena päivänä verkossa, OP-mobiilissa ja puhelimitse.
  • Kaskoasiakkaana saat useimmiten myös korvauspäätöksen puhelimitse 24/7.
  • Pohjola Korjaamomestarit ja korjaamokumppanimme apunasi autovahingon sattuessa - Pohjola Korjaamomestarilla hoituvat kätevästi samalla kertaa niin autosi korjaus kuin korvausasiatkin.

Kokeile myös muita ajoneuvovakuutuslaskureitamme

 

Mies huoltaa moottoripyörää
Moottoripyörävakuutus
Skootterin tai mopon vakuutus sisältää liikennevakuutuksen ja halutessasi myös kaskon.
Mopovakuutus
Pakettiauton voi vakuuttaa liikennevakuutuksella ja kaskolla.
Pakettiauton vakuutus