Autovakuutuslaskuri

Mietityttääkö autovakuutuksien hinnat ja juuri sinun autollesi sopivat turvat? Autovakuutuslaskurillamme lasket ja vertaat autovakuutuksien hintoja ja turvia helposti ja nopeasti.

Laske liikennevakuutuksen ja kaskojen hinnat minuutissa

Olipa tarkoituksenasi sitten autovakuutusten vertailu, kilpailutus tai hinnan laskeminen, autovakuutuslaskuri ja liikennevakuutuslaskuri antavat vastauksia helposti ja nopeasti. Voit valita auton turvaksi joko pelkän liikennevakuutuksen tai laajentaa liikennevakuutuksen tuomaa turvaa vapaaehtoisella kaskolla.

Autovakuutuslaskuri ja liikennevakuutuslaskuri näyttävät sinulle suosituksemme autollesi parhaasta turvasta. Suositus perustuu antamiisi tietoihin. Laske sopiva autovakuutus ja nauti turvatuista kilometreistä!

Koetko autovakuutuksen kilpailuttamisen hankalaksi? Tutustu, miten voit hoitaa kilpailutuksen mahdollisimman vaivattomasti.

Miten autovakuutuslaskuri toimii?

  1. Pääset aloittamaan autovakuutuslaskurin käytön, kun annat autosi rekisterinumeron. Laskuri kysyy tämän jälkeen henkilötunnuksesi sekä autoasi koskevia kysymyksiä. Tarvitsemme henkilötunnuksesi, jotta voimme laskea tarkan hinnan autovakuutuksellesi sekä huomioida sinulle mahdollisesti kuuluvat alennukset. Antamiasi tietoja ei tallenneta.
  2. Kun olet antanut laskuriin edellä mainitut tiedot, näet eri laajuisten turvien hinnat sekä suosituksemme autosi tietoihin perustuen.
  3. Vertaile vaihtoehtoja ja valitse niistä itsellesi sopivin. Tämän jälkeen voit vielä valita sinulle sopivan kolarointi- ja törmäysvahinkojen omavastuun. Huomaathan, että omavastuun suuruus vaikuttaa vakuutuksesi hintaan - suurempi omavastuu, pienempi vakuutusmaksu.
  4. Valitse vielä lopuksi, kuinka monessa erässä haluat maksaa vakuutusmaksusi ja ilmoita vakuutuksen alkamisaika. Jos maksat vakuutusmaksun yhdessä erässä, saat maksutapa-alennuksen.

Kun olet räätälöinyt autovakuutuslaskurilla sinulle sopivan vakuutuksen, voit ostaa vakuutuksen vaivattomasti muutamalla klikkauksella. Vakuutus astuu voimaan valitsemanasi ajankohtana.

Rekisteröinti onnistuu samalla kertaa

Ajoneuvon rekisteröinti onnistuu sähköisellä varmenteella samalla kertaa, kun ostat vakuutuksen verkosta. Saat varmenteen ajoneuvon rekisteröimiseen edelliseltä omistajalta.

Miten vertailen autovakuutuksia autovakuutuslaskurilla?

Laskuri on nopea tapa vertailla autovakuutuksia helposti, ja näet samalla kertaa myös henkilökohtaisten bonustesi kertymän. Syötä autovakuutuslaskuriin autosi rekisterinumero, täytä tarvittavat tiedot ja pääset saman tien vertailemaan autovakuutuksia. Syöttämiäsi tietoja ei tallenneta.

Autovakuutuslaskurilla kannattaa vertailla vakuutusten turvia ja hintoja ajoittain. Näin varmistat, että auton vakuutus on aina ajan tasalla, etkä maksa ylimääräistä.

Vakuutusten ja hintojen vertailussa on hyvä kiinnittää huomiota myös siihen, millaista palvelua ja apua saat vahinkotilanteessa. Pohjola Vakuutuksen autovakuutusasiakkaana käytössäsi ovat mm.

  • Pohjola Vahinkoapu 24/7 - toimintaohjeet ja apu vahinkotilanteisiin vuoden jokaisena päivänä verkossa, OP-mobiilissa ja puhelimitse.
  • Pohjola Korjaamomestarit ja korjaamokumppanimme apunasi autovahingon sattuessa - Pohjola Korjaamomestarilla hoituvat kätevästi samalla kertaa niin auton korjaus kuin korvausasiatkin. Maksat paikan päällä vain mahdollisen omavastuuosuuden ja loppuosa laskutetaan suoraan Pohjola Vakuutukselta.
  • Kaskoasiakkaana saat useimmiten myös korvauspäätöksen puhelimitse 24/7.

Kokeile myös muita ajoneuvovakuutuslaskureitamme

 

Moottoripyörävakuutus
Mopovakuutus
Pakettiauton vakuutus