Asuntovaunun vakuutus tuo mielenrauhaa matkailuun

Matkailuauton vakuutus

Matkailuauton liikennevakuutus ja kasko tuovat turvaa tien päälle

Hinnan laskeminen ja vakuutuksen ostaminen eivät juuri nyt onnistu. Pahoittelemme häiriötä.

Yritä kohta uudestaan tai osta vakuutus ottamalla yhteyttä verkko-ostajan tukeen 010 253 6139 (ma‒pe klo 8‒18)

Hyödynnämme vakuuttamispäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää automaattisesta päätöksenteosta
1

Palkitseva matkailuauton vakuutus

Meiltä saat matkailuauton liikennevakuutukseen korkean lähtöbonuksen, vikkelän bonuskehityksen ja erinomaisen bonusturvan. 

2

Räätälöi asuntoauton vakuutus tarpeitasi vastaavaksi

Voit valita matkailuautosi vakuutukseksi kattavan Isokaskon tai edullisen Osakaskon.

3

Osuuspankin omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Asuntoauton vakuutus turvanasi tien päällä

Matkasta ja vapaudesta voi nauttia huoletta, kun matkailuauton vakuutukset ovat kunnossa. Matkailuauton lakisääteisen liikennevakuutuksen lisäksi tarpeen on kaskovakuutus, joka korvaa esimerkiksi törmäysten tai kiveniskemien matkailuautollesi aiheuttamia vahinkoja.

Matkailuauton vakuutus helposti verkosta

Syötä rekisterinumero ja laske hinta matkailuauton vakuutukselle. Pääset tutustumaan vakuutukseen, jota suosittelemme matkailuautollesi. Asuntoauton vakuutus on myös mahdollista räätälöidä tarpeitasi vastaavaksi. 

Verkkokaupastamme voit ostaa matkailuauton vakuutuksen enintään 6 000 kg painavalle matkailuautolle. Jos matkailuauto on tätä painavampi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asuntoauton vakuutus kattaa sekä auton että siihen kiinteästi asennetut varusteet.

Matkailuauton vakuutus tuo turvaa autolle ja varusteille

Matkailuautossa kaikki mukavuudet kulkevat mukana. Siksi on hyvä, että matkailuautovakuutus korvaa sekä autolle että sen kiinteille varusteille, kuten vakiovarusteisiin kuuluville jääkaapille tai keittoliedelle aiheutuneita vahinkoja. Matkailuautovakuutus kattaa myös matkailuautoon kiinteästi asennetun etuteltan.

Molemmat kaskomme, kattava Isokasko ja edullinen Osakasko, korvaavat esimerkiksi palo- ja varkausvahinkoja. Isokasko korvaa lisäksi kolarivahinkoja, ja halutessasi voit valinnaisten lisäturvien avulla varautua myös esimerkiksi lasivahinkoihin.

Huomaathan, että esimerkiksi matkailuautoon tuoduille ruuanlaittovälineille tai irrallisille sähkölaitteille sattuvia vahinkoja korvataan matkailuauton vakuutuksen sijaan kotivakuutuksesta. Vahinkoja korvataan kotivakuutuksesta pääsääntöisesti 5 000 euroon asti. Jos tavaroita varastetaan matkailuautosta, joka on kodin, opiskelupaikan tai vapaa-ajan asunnon pihassa tai linnuntietä alle 50 kilometrin etäisyydellä niistä, on enimmäiskorvaus 1 000 euroa.

Matkailuauton vakuutus korvaa myös esimerkiksi ison oksan myrskyssä aiheuttamat vahingot auton etuteltalle.

Pertti Suomussalmi

Paras matkailuauton vakuutus korvaa myös hinauksen ja lasivahingot

Matkailuauton vakuutuksella varmistat, että saat vahingon sattuessa apua helposti ja nopeasti. Valinnaisilla lisäturvilla saat asuntoauton vakuutuksesta halutessasi entistä kattavamman.

Osakaskoon voit liittää lisäturvan, joka auttaa ilman omavastuuta, jos matkasi keskeytyy esimerkiksi teknisen vian tai auton vaurioitumisen vuoksi. Korvaamme hinauksen sekä matkan jatkamisesta syntyviä kuluja, kuten matkalippuja tai yöpymiskuluja. 

Isokaskoon voit valita lisäturvia myös lasivahinkojen, tuntemattoman osapuolen parkkipaikalla aiheuttamien kolhujen tai menetettyjen käyttöpäivien varalta. Korvaamme matkailuauton vakuutuksesta silloin lasin korjauksen ilman omavastuuta ja lasin vaihdon tai parkkipaikalla tuntemattoman ajoneuvon aiheuttamat vahingot ilman bonusmenetystä. Saat myös päiväkorvauksen menetetyistä käyttöpäivistä, kun matkailuautosi on korjattavana vakuutuksesta korvattavan vahingon vuoksi.

Jos matkailuautolle sattuu vahinko, tutustu toimintaohjeisiin Pohjola Vahinkoapu -palvelussa.

Autovakuutus henkilöautolle
Autovakuutus henkilöautolle

Matkailuauton liikennevakuutuksen bonus nousee nopeasti ja laskee vahingon sattuessa maltillisesti. Liikennevakuutuksen lähtöbonus on vähintään 40 % ja maksimibonus 80 %. Saat kerryttämäsi hyvän bonusprosentin myös muihin autoihisi.

Isokaskoon saat heti 70 % maksimibonuksen. Kaskon bonus alentaa kolarointi- ja törmäysturvan maksua, ja siitä korvattu vahinko puolestaan alentaa bonusta.

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.