Mies huoltaa moottoripyörää

Moottoripyörävakuutus

Moottoripyörän vakuutuslaskurilla suositus prätkäsi vakuutukselle.

Hinnan laskeminen ja vakuutuksen ostaminen eivät juuri nyt onnistu. Pahoittelemme häiriötä.

Yritä kohta uudestaan tai osta vakuutus ottamalla yhteyttä verkko-ostajan tukeen 010 253 6139 (ma‒pe klo 8‒18).

Hyödynnämme vakuuttamispäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä
1

Uusi palkitsevampi bonus

Uudelle motoristille entistä korkeampi lähtöbonus. Kokeneelle kuskille jopa 80 % maksimibonus ja bonusturva suojaamaan bonusmenetykseltä.

2

Omavastuu vain 150 €

Moottoripyörän vakuutuksemme omavastuu on markkinoiden alhaisin.

3

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Moottoripyörävakuutus turvaa sinut ja pyöräsi

Tarvitset moottoripyörällesi pakollisen liikennevakuutuksen, mutta kaskoa ei kannata unohtaa – se korvaa moottoripyörällesi aiheutuneita vahinkoja. Kaskon voit valita omien tarpeidesi mukaan. Oli kyseessä sitten moottoripyörän tai kevytmoottoripyörän vakuutus, kannattaa miettiä, mikä on paras vakuutus juuri sinulle.

Molemmat kaskomme Isokasko ja Osakasko korvaavat esimerkiksi moottoripyörän varkauden. Kolareita ja törmäyksiä kattavan Isokaskon voit halutessasi laajentaa kattamaan myös tilanteet, joissa tuntematon osapuoli kolhii pysäköityä pyörääsi. Moottoripyörävakuutuksen ja kevytmoottoripyörävakuutuksen uudistumisen myötä voit nyt hankkia myös Osakaskoon valinnaisen turvan ilkivallan varalle.

Uutena motoristina ajotaitosi karttuu nopeasti – nyt myös bonuksesi. Moottoripyörän liikennevakuutuksen lähtöbonus nyt jopa 40 %. Kolmessa vuodessa bonuksesi jo 64 %.
Mies ja moottoripyörä tallissa

Paras moottoripyörävakuutus niille, jotka arvostavat joustavuutta

Haluatko sinäkin hypätä moottoripyöräsi selkään keväällä heti säiden salliessa? Ympäri vuoden voimassa oleva joustava moottoripyörävakuutus antaa sinulle vapauden nauttia vauhdista silloin, kun sinä haluat. Jos ajot jäävät vähemmälle, voit myös tehdä liikennekäytöstäpoiston kesäkuukausille. Yhtäjaksoisesti yli 30 päivää kestävän liikennekäytöstäpoiston ajalta saat nimittäin nyt maksuhyvityksen moottoripyörä- ja kevytmoottoripyörävakuutuksestasi.

Vai aiotko matkustaa moottoripyörälläsi ulkomailla? Kun mukanasi on Green Card eli vihreä kortti, voit ajella huoletta. Green Cardilla voit todistaa liikennevakuutuksesi voimassaolon lähes koko Euroopassa ja esimerkiksi Venäjällä.

Paras fiilis syntyy, kun moottoripyörän työntää talvisäilöstä kuivalle asfaltille. Kun moottoripyörävakuutus on voimassa vuoden ympäri, vuoden ensimmäiselle ajelulle voi lähteä heti säiden salliessa.

Mikko Oulu

Vuodenaikahinnoittelu säästää aikaa ja rahaa

Moottoripyörän liikennevakuutus ja kasko on hinnoiteltu vuodenaikojen mukaan, joten liikennekäytöstäpoistoa ei kannata tehdä tai kaskoa irtisanoa talveksi hintasyistä. Moottoripyörävakuutus on aina voimassa, mutta talvikuukausien alhaisemmassa hinnassa on huomioitu se, että tuskin ajat moottoripyörälläsi tai kevarillasi talvella.

Ympärivuotinen moottoripyörävakuutus ja kevarivakuutus mahdollistavat sen, ettei sinun tarvitse tehdä liikennekäytöstäpoistoa, vaikka et käytäkään pyörääsi talvella. Jos jonain vuonna et ehdi moottoripyörän selkään koko kesänä, voit edelleen tehdä liikennekäytöstäpoiston ja saada hyvitystä vakuutusmaksuista.

Kysyttyä: Paljonko maksaa moottoripyörän vakuutus?

Moottoripyörävakuutusten hinnat muuttuvat prätkän ja motoristin perusteella. Moottoripyörän ja kevytmoottoripyörän vakuutuksen hintaan vaikuttavat muun muassa moottoripyörän merkki ja ikä sekä moottoripyörälle valikoimasi turvat. Moottoripyörävakuutuksen hintaan vaikuttavat myös motoristina kerryttämäsi liikennevakuutuksen ja kaskon bonus. Bonus palkitsee erinomaisen kuskin moottoripyörävakuutuksen hintaan toteutettavalla vähennyksellä, jolloin voit turvallisella ja vahingottomalla ajotavalla vähentää moottoripyörän vakuutuksen hintaa seuraavan vakuutuskauden laskulle.

Halvin moottoripyörän vakuutus ei välttämättä aina ole paras moottoripyörän vakuutus

Valitsemalla moottoripyöräsi turvaksi pelkästään pakollisen liikennevakuutuksen, on moottoripyörävakuutuksen hinta maltillisempi, mutta tällöin moottoripyörääsi ei ole turvattu esimerkiksi eläinkolarin, teknisen vian tai ilkivallan varalta. Halvin moottoripyörävakuutus ei vahingon sattuessa välttämättä olekaan se edullisin vaihtoehto. Moottoripyörävakuutusten hintoja vertaillessasi onkin hyvä kiinnittää huomiota myös vakuutuksen tarjoamaan turvaan sekä vahingon sattuessa apunasi oleviin palveluihin – vastaako halvin moottoripyörän vakuutus mahdollisia tarpeitasi niin ajokauden aikana kuin sen ulkopuolellakin. Syöttämällä moottoripyöräsi tiedot laskuriin selvität helposti hinnat ja moottoripyörällesi suosittelemamme turvat.

Nainen nauraa terveysvakuutuksen turvin
SINULLE
Aikuisen terveysvakuutus

Moottoripyörän liikennevakuutuksen bonus nousee entistä nopeammin ja laskee vahingon sattuessa aikaisempaa maltillisemmin. Liikennevakuutuksen lähtöbonus on moottoripyörälle vähintään 40 % ja maksimibonus 80 %. Saat kerryttämäsi hyvän bonusprosentin kaikkiin vakuuttamiisi moottoripyöriin.

Isokaskoon saat heti 70 % maksimibonuksen. Kaskon bonus alentaa kolarointi- ja törmäysturvan maksua, ja siitä korvattu vahinko puolestaan alentaa bonusta. Huomioithan, että moottoripyörän tulee olla liikennekäytössä vakuutuskaudella vähintään 90 päivää, jotta bonus nousee.

Vakuutus- ja vahinkohistoriatodistus

Jos tarvitset ajoneuvojesi vakuutus- ja vahinkohistoriasta todistuksen esimerkiksi ulkomaille muuton vuoksi, voit tilata sen Liikennevakuutuskeskuksesta. Todistuksella voit osoittaa ajohistoriasi ulkomaiselle vakuutusyhtiölle.

Liikennevakuutuksen bonustaulukko

Omistaja-asiakkaan edut

Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat useimmista vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Auton bonuksellisesta kaskovakuutuksesta alennus on lähes 18 %. 18–27-vuotias nuori saa 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista.

Muut edut

  • 40 % korotus henkivakuutuksen vakuutusmäärään
  • 200 € omavastuuetu Omakoti-vakuutukseen
  • alle 1-vuotiaan vauvan vanhemmille maksutonta henkivakuutusturvaa vuodeksi

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksujen lisäksi OP-bonuksia myös

  • lainoista
  • säästöistä ja sijoituksista
  • tileillä olevat varoista
  • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat Pohjola Vakuutuksen asiamiehenä.

Eikö sinulla ole rekisterinumeroa?