Rekisteröimättömän ajoneuvon vakuutus

Vakuutus rekisteröimättömille moottoripyörille ja muille erityisille ajoneuvoille
1

Vakuutus myös rekisteröimättömälle ajoneuvolle

Myös rekisteröimättömät ajoneuvot tulee pääsääntöisesti vakuuttaa lakisääteisellä liikennevakuutuksella.

2

Turvaa varkauden ja palon varalta

Useimmille ajoneuvoille voidaan liikennevakuutuksen lisäksi myöntää vakuutus esimerkiksi varkaus- ja palovahinkojen varalta.

3

Osuuspankin omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Liikennevakuuttamisvelvollisuus koskee myös rekisteröimättömiä ajoneuvoja

Moottoriajoneuvon kanssa voi sattua vahinko niin tiellä, piha-alueella, pellolla, metsässä kuin jäällä. Siksi liikennevakuuttamisvelvollisuus koskee myös rekisteröimättömiä tai teiden ulkopuolella käytettäviä moottoriajoneuvoja. Myös esimerkiksi lasten käyttöön tarkoitetut mönkijät tai sähköiset liikkumisvälineet, joiden nopeus ylittää 25km/h, tulee vakuuttaa liikennevakuutuksella.

Jos et ole varma tuleeko ajoneuvollesi ottaa liikennevakuutus, ota yhteyttä ja selvitetään asia yhdessä.

Liikennevakuutus korvaa onnettomuuteen syyttömän omaisuusvahingot sekä kaikkien osapuolten henkilövahingot.

Vakuutus motocross- ja enduro-moottoripyörille

Myös rekisteröimättömillä motocross-, enduro-, trial- ja ratamoottoripyörillä on oltava liikennevakuutus. Liikennevakuutus vaaditaan, sillä kyseisillä ajoneuvoilla ajetaan usein maastossa tai alueilla, jotka eivät ole täysin suljettuja muulta liikenteeltä. Jos onnettomuus sattuu, liikennevakuutus korvaa syyttömän osapuolen omaisuusvahingot sekä kaikkien osapuolten henkilövahingot.

Rekisteröintikelvottomien moottoripyörien liikennevakuutuksen minimimaksu on 100 euroa.

Oma liikennevakuutus ei korvaa oman ajoneuvon vahinkoja. Voit ottaa rekisteröimättömälle moottoripyörälle liikennevakuutuksen lisäksi Osakaskon, joka korvaa varkaus-, palo-, eläintörmäys- ja oikeusturvavahinkoja. Voit pyytää rekisteröimättömän moottoripyörän vakuutuksesta tarjouksen helposti tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Autamme sinua löytämään sopivan vakuutuksen rekisteröimättömälle ajoneuvollesi

Myönnämme vakuutuksia rekisteröimättömien moottoripyörien lisäksi myös esimerkiksi yksityishenkilöiden omistamille työkoneille, karting-autoille, kilpa-autoille, peltoautoille, golf-autoille sekä off road –autoille.

Useimmille ajoneuvoille voidaan liikennevakuutuksen lisäksi myöntää vakuutus esimerkiksi varkaus- ja palovahinkojen varalta. Jätä meille tarjouspyyntö ja teemme sinulle tarjouksen ajoneuvollesi sopivasta vakuutuksesta. Kun pyydät tarjousta, valitse vakuutettavaksi ajoneuvoksi ”Muu ajoneuvo”.

Moottoripyörävakuutus
Museoajoneuvon vakuutus
Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.