Pakettiauton vakuutus

Liikennevakuutus ja kasko pakettiautollesi

Hinnan laskeminen ja vakuutuksen ostaminen eivät juuri nyt onnistu. Pahoittelemme häiriötä.

Yritä kohta uudestaan tai osta vakuutus ottamalla yhteyttä verkko-ostajan tukeen 010 253 6139 (ma‒pe klo 8‒18).

Hyödynnämme vakuuttamispäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää automaattisesta päätöksenteosta
1

Pakettiauton liikennevakuutus erinomaisella bonuskehityksellä

Uutena kuljettajana saat pakettiautosi liikennevakuutukseen korkean 40 %:n lähtöbonuksen ja turvallisella ajotavalla ansaitset 80:%n maksimibonuksen jo viidessä vuodessa.

2

Pakettiauton kasko tarpeesi mukaan

Kaskovakuutuksella voit turvata pakettiautosi esimerkiksi ilkivallan, kolarin tai kiveniskemän aiheuttaman vaurion varalta.

3

Lasiturva kaikkiin pakettiauton kaskovakuutuksiin

Voit suojata pakettiautosi tuulilasin valinnaisella lasiturvalla kiveniskemän tai muun vahingon varalta.

4

Laajempi keskeytysturva vahinkotilanteissa

Jos vahinko sattuu, voit saada pakettiauton keskeytysturvasta sijaishenkilöauton käyttöösi euromääräisen päivärahakorvauksen sijasta.

5

Etuja etuasiakkaalle ja omistaja-asiakkaalle

Kun olet Pohjola Vakuutuksen etuasiakas ja osuuspankin omistaja-asiakas, saat vakuutuksistasi alennusta ja kerrytät OP-bonuksia. Esimerkiksi pakettiauton kaskosta saat etu- ja omistaja-asiakkaana lähes 10 %:n alennuksen.

Pakettiauton vakuutuksesta alennus etuasiakkaille

Kun olet Pohjola Vakuutuksen etuasiakas, saat alennusta myös pakettiautovakuutuksesta. Tarkista oletko jo etuasiakas ja pyydä tarvittaessa vakuutustarjous useammasta vakuutuksesta kerralla.

Pakettiauton vakuutus auttaa liikenteessä

Liikenteessä sattuu ja tapahtuu myös kokeneille kuskeille. Pakettiauton liikennevakuutuksella ja vapaaehtoisella autovakuutuksella eli kaskolla varaudut yksityiskäyttöiselle pakettiautollesi sattuviin vahinkoihin.

Pakettiauton liikennevakuutuksesta korvataan vahingon sattuessa kaikki vahinkotilanteessa aiheutuneet henkilövahingot sekä mahdollisen syyttömän osapuolen omaisuusvahingot. Laajentamalla pakollisen liikennevakuutuksen tuomaa turvaa vapaaehtoisella kaskovakuutuksella, saat paremman suojan pakettiautollesi. 

Jos pakettiautosi kolhiintuu tai tuulilasi, pelti- tai muoviosa menee rikki tai tarvitset käynnistys- tai hinausapua, pakettiauton kaskovakuutuksen avulla varmistat, että saat vahingon sattuessa apua pakettiautollesi heti ja helposti.

Oletko vakuuttamassa yrityksesi pakettiautoa?

Noin puolet kolareista tapahtuu pysäköintialueella.

Mikä kasko sopii sinun pakettiautollesi?

Pakettiauton kasko on vapaaehtoinen autovakuutus. Voit valita pakettiautollesi sopivan vakuutuksen kolmesta kaskovaihtoehdostamme.

Superkasko on paras vakuutus uudelle tai uudehkolle pakettiautolle. Kevytkasko puolestaan sopii 3–19-vuotiaalle pakettiautolle ja kattaa muun muassa kolarointi-, varkaus- ja ilkivaltavahingot. Osakasko on hyvä turva korkeintaan 25-vuotiaalle pakettiautolle. Voit valita sen kattamaan myös hinauksen, jos matkasi keskeytyy autosi vian tai vaurion vuoksi.

Kun kuljetat tavaraa, varmista pakettiauton kantavuus, kuorman sidonta sekä riittävät rengaspaineet.

Teuvo Kaipainen Product Specialist, Pohjola Vakuutus

Paras pakettiauton vakuutus korvaa myös lasivahingot ja menetetyt ajopäivät

Halvin autovakuutus ei välttämättä ole paras vakuutus juuri sinun tarpeisiisi. Kun haluat pakettiautollesi parhaan mahdollisen turvan, suosittelemme sinulle Superkaskoa. Pakettiauton Superkasko on kattava autovakuutus, jonka voit muokata tarpeisiisi sopivaksi valinnaisten turvien avulla. Valitset siis itse, mitä haluat pakettiautosi vakuutuksen korvaavan.

Korvaamme pakettiauton kattavimmista kaskovakuutuksista esimerkiksi lasin vaihdon ilman kaskon bonusmenetystä ja lasin korjauksen ilman omavastuuta. Kun pakettiautosi on korjattavana vakuutuksesta korvattavan vahingon vuoksi, voit saada kattavimmasta Superkaskosta päiväkorvauksen menetetyistä ajopäivistä. Laajimmasta Superkaskosta saat myös normaalia korkeamman korvauksen auton lunastustilanteessa.

Perävaunun vakuutus

Pakettiauton liikennevakuutuksen bonus nousee nopeasti ja laskee vahingon sattuessa maltillisesti. Liikennevakuutuksen lähtöbonus on vähintään 40 % ja maksimibonus 80 %. Saat kerryttämäsi hyvän bonusprosentin myös muihin autoihisi.

Kaskoon saat heti 70 % maksimibonuksen. Saat bonuksen Super- ja Kevytkaskoon eli kaskoihin, joissa on kolarointi- ja törmäysturva. Kaskon bonus alentaa kolarointi- ja törmäysturvan maksua, ja siitä korvattu vahinko puolestaan alentaa bonusta.

Vakuutus- ja vahinkohistoriatodistus

Jos tarvitset ajoneuvojesi vakuutus- ja vahinkohistoriasta todistuksen esimerkiksi ulkomaille muuton vuoksi, voit tilata sen Liikennevakuutuskeskuksesta. Todistuksella voit osoittaa ajohistoriasi ulkomaiselle vakuutusyhtiölle.

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.