Pohjola Korjaamomestari

Pohjola Korjaamomestarilta saat mutkatonta ja ainutlaatuista palvelua autovahingoissa. Korjaamomestarin toimipisteessä autosi korjaus ja vahinkoilmoittaminen hoituu kätevästi samalla kertaa.

Etsitkö lähintä Pohjola Korjaamomestari -toimipistettä?

Sinua lähimmän Pohjola Korjaamomestari -palvelun yhteystiedot löydät nopeasti Pohjola Vahinkoavusta.

Etsi lähin Pohjola Korjaamomestari

Mikä on Pohjola Korjaamomestari -palvelu? 


Pohjola Korjaamomestari -palvelu on autovakuutusasiakkaillemme tarkoitettu ammattitaitoinen ja mutkaton autokorjaamopalvelu. Saat korjaamomestarilta henkilökohtaista huolenpitoa ikävissä autovahinkotilanteissa. Vahinkotilanteessa voit viedä auton suoraan korjaamolle ja korjaamomestari huolehtii lopusta. 

Pohjola Korjaamomestari -palvelun tarjoaa Pohjola Vakuutus Oy.

Milloin Pohjola Korjaamomestari -palvelua voi käyttää? 


Kun sinulla on kaskovakuutuksen sisältävä Pohjola Autovakuutus, käytössäsi on veloitukseton Pohjola Korjaamomestari -palvelu. Jos sinulle sattuu autovahinko, voit tuoda autosi suoraan korjaamomestarille korjattavaksi. Samalla käynnillä korjaamomestari hoitaa puolestasi myös vahinkokorvauksen hakemisen, jolloin sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta. 

Voit asioida korjaamomestarilla seuraavissa autovahinkotilanteissa: kolarointi-, hirvi-, ilkivalta-, lasi- ja pysäköintivahingot sekä autopalveluturva. Näistä vahinkotilanteista saat samalla myös korvauspäätöksen, eikä sinun tarvitse tehdä erikseen vahinkoilmoitusta. 

Mitä Pohjola Korjaamomestari -palvelun käyttö maksaa? 


Palvelun käyttö on autovakuutusasiakkaillemme maksutonta. Korjaamokäynnillä maksat vain mahdollisen omavastuun, jos autovahingon korjaus sisältyy Pohjola Autovakuutukseesi. Loppuosa laskutetaan suoraan Pohjola Vakuutukselta.