Eläinvakuutus

Eläinvakuutukset tuovat turvaa lemmikillesi ja ratsullesi ikävien yllätysten varalta. Voit laajentaa eläinvakuutuksen tuomaa turvaa hoitokuluvakuutuksella ja eläinvastuuvakuutuksella. Tutustu Pohjola Vakuutuksen eläinvakuutuksiin, valitse sopivat turvat, laske eläinvakuutuksen hinta ja osta helposti verkosta.

Koiravakuutus on kunnossa ja lemmikkisi voi nukkua leppoisasti
MAKSUTON ETU
Koiravakuutus
MAKSUTON ETU
Kissavakuutus
MAKSUTON ETU
Hevosvakuutus

Mitä lemmikkivakuutus korvaa?

Lemmikkivakuutuksen kattavuus, eli se mitä lemmikkivakuutus korvaa, riippuu valitsemasi vakuutuksen laajuudesta. Voit ottaa lemmikillesi kolme eri turvaa:

  • Hoitokuluvakuutuksesta korvataan valitsemasi laajuuden mukaan esimerkiksi lemmikkisi tutkimus- ja hoitotoimenpiteitä, apteekissa myytäviä luvanvaraisia lääkkeitä sekä röntgen- ja laboratoriotutkimuksia. Voit ottaa lemmikillesi hoitokuluvakuutuksen myös ilman katoamisen ja kuoleman varalta turvaavaa eläinvakuutusta.
  • Eläinvastuuvakuutus on eläinvakuutuksen lisäturva, joka korvaa eläimen ulkopuoliselle aiheuttamia vahinkoja 85 000 euroon saakka. Eläinvastuuvakuutus korvaa tilanteissa, joissa eläimen omistaja, hallussapitäjä tai hoitaja on lain mukaan korvausvastuussa vahingosta.
  • Voit halutessasi ottaa pelkän eläinvakuutuksen ilman muita turvia. Silloin vakuutus korvaa, jos lemmikkisi tai hevonen kuolee sairauteen tai tapaturmaan, katoaa, varastetaan tai eläinlääkäri määrää sen lopetettavaksi eläinsuojelullisista syistä. Maksettava summa riippuu valitsemastasi vakuutusmäärästä.

Voit vakuuttaa seuraeläimistä koiran ja kissan lemmikkivakuutuksella. Muut seuraeläimet voit turvata Pohjola Kotivakuutuksen irtaimistovakuutuksella. Kotivakuutuksesta korvataan asunnossa pidettävän seuraeläimen tapaturmainen kuolema 1 500 euroon asti.

Miten lemmikkivakuutuksen hinta määräytyy ja paljonko vakuutus maksaa?

Eläinvakuutusten hinnat määräytyvät eläimen tietojen sekä vakuutusturvan laajuuden perusteella. Lemmikkivakuutuksen hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa eläimen rotu ja vakuutusmäärä.

Eläimen hoitokuluvakuutuksen hintaan sen sijaan vaikuttavat lisäksi mm. eläimen ikä, valitsemasi enimmäiskorvaus ja omavastuu sekä vakuutuksenottajan kotikunta. Kun vakuutat hevosta, eläinvakuutuksen hintaan vaikuttaa lisäksi hevosen käyttötarkoitus ja ikä niin vakuutusta ostaessasi kuin sen voimassaoloaikanakin.

Valitse haluamasi turvat ja laske eläinvakuutuksen hinta kätevästi verkkokaupassa!

Kannattaako lemmikkieläinvakuutus hankkia jo pennulle?

Eläinvakuutus ja eläimen hoitokuluvakuutus eivät koske sairauksia, jotka ovat alkaneet ennen vakuutuksen voimaantuloa. Lemmikkivakuutus kannattaa ottaa jo lemmikin pentuaikana. Näin varmistat, että saat lemmikillesi mahdollisimman kattavan vakuutuksen sairauksien ja tapaturmien varalle.

Tiesithän, että voit turvata hoitokuluvakuutuksella eläinlääkärikulujen varalta myös esimerkiksi sekarotuiset koirat ja maatiaiskissat.

Hyödy eduistamme: Pohjola Vahinkoapu, etäeläinlääkäri ja eläinklinikkakumppanimme ovat lemmikkisi apuna

Pohjola Vahinkoapu on haavereiden hakukone. Jos rakas lemmikkisi sairastuu tai loukkaantuu, katso Pohjola Vahinkoapu -palvelusta toimintaohjeet tilanteeseen. Löydät palvelusta myös lähimmän eläinlääkärikumppanimme yhteystiedot.

Maksuton etäeläinlääkäri palveluksessasi ilman käyttörajoituksia

Jos lemmikkisi terveys mietityttää, saat FirstVet-etäeläinlääkäripalvelun kautta videoyhteyden eläinlääkäriin paikasta riippumatta. Kun lemmikilläsi tai hevosellasi on hoitokuluvakuutuksen sisältävä Pohjola Koira-, Kissa- tai Hevosvakuutus, käytössäsi on rajoittamaton määrä maksuttomia FirstVet-etäkonsultaatioita jokaiselle vakuuttamallesi eläimelle. Etu on voimassa toistaiseksi.

Suorakorvauspalvelu eläinklinikkakumppanillamme

Voit asioida suoraan eläinklinikkakumppanillamme, kun lemmikkisi vaatii hoitoa sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi. Kun asioit kumppanillamme, lemmikkisi saa asiantuntevaa hoitoa ja kumppanimme hoitaa puolestasi vakuutuskorvauksen hakemisen samalla kertaa. Sinun ei siis tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta jälkikäteen.

Maksat lemmikkisi vakuutuksesta korvattavasta hoidosta paikan päällä vain ylijäävän osuuden, kuten vakuutuksesi omavastuun. Klinikka laskuttaa loppuosan suoraan Pohjola Vakuutukselta.

Lemmikkivakuutus on voimassa myös matkoilla

Eläinvakuutukset ovat voimassa Pohjoismaissa ja tilapäisesti, yhtäjaksoisesti enintään vuoden ajan, myös muissa EU-maissa, Isossa-Britanniassa ja Sveitsissä. Voit halutessasi laajentaa eläinvakuutuksen voimassaoloaluetta lisäsopimuksesta ja -maksusta.