FirstVet-etäeläinlääkäripalvelu

FirstVet-etäeläinlääkäripalvelun avulla saat nopeasti neuvoja lemmikkisi terveysasioihin paikasta riippumatta.

Pohjola Vakuutus tarjoaa rajattoman määrän maksuttomia FirstVet-etäkonsultaatioita jokaiselle vakuuttamallesi lemmikillesi. Etu on voimassa toistaiseksi

Edun saat käyttöösi, kun lemmikilläsi on hoitokuluvakuutuksen sisältävä Pohjola Vakuutuksen Koira-, Kissa- tai Hevosvakuutus.

Mikä on FirstVet-etäeläinlääkäripalvelu?

FirstVet on eläinten terveydenhuollon etäpalveluita tarjoava yritys. Se on yksi johtavista yrityksistä Suomessa ja Euroopassa omalla toimialallaan. FirstVet-etäeläinlääkärin vastaanotolla saat neuvoja ja ohjeita koirien, kissojen sekä hevosten terveysasioissa videoyhteyden kautta.

Eläinlääkärin etävastaanotto tapahtuu missä vain videopuhelun välityksellä, mobiilisovelluksessa tai nettiselaimessa. Voit siis käyttää palvelua paikasta riippumatta, vaikka kotona tai kesämökillä. 

FirstVetin etävastaanotolla sinua ja lemmikkiäsi palvelevat asiantuntevat eläinlääkärit. Saat videoyhteyden avulla nopean arvion siitä, miten voit hoitaa lemmikille ilmentynyttä oiretta. Saat myös arvion siitä, onko sinun lähdettävä lemmikin kanssa eläinlääkärin vastaanotolle. 

Tiesitkö tämän FirstVet-etäeläinlääkäripalvelusta?

Yleisimmät lemmikkieläimen oireet, joita FirstVet-etäeläinlääkäripalvelussa hoidetaan ovat lemmikin vatsavaivat sekä iho- ja korvaoireet.
Seitsemän kymmenestä FirstVet-etäeläinkääkäripalvelun asiakkaasta saa asiansa hoidettua etäkonsultaation kautta.
Kahdeksan kymmenestä FirstVet-etäeläinkääkäripalvelun asiakkaasta suosittelee palvelua muille.
 

Miten käyttää FirstVet-etäeläinlääkäripalvelua?

Lataa FirstVet-sovellus älylaitteellesi. Sovellus kannattaa ladata jo etukäteen, jotta voit suoraan varata ajan eläinlääkärille, kun tarvitset neuvoja lemmikin terveysasioissa.

Ladattuasi sovelluksen voit varata lemmikillesi ajan etäeläinlääkärille. Etävastaanotto on auki joka päivä klo 7–24. Voit varata ajan myös viikonlopulle tai pyhäpäivälle.

Varattuasi ajan voit huoletta jäädä odottamaan vuoroasi. FirstVet lähettää tekstiviestin juuri ennen käynnin alkamista, jolloin sinun pitää käynnistää sovellus ja kirjautua sisään.

Vastaanoton aikana saat arvion lemmikin terveydentilasta ja ohjeita oireiden hoitamista varten. Tarvittaessa lemmikkisi saa ohjauksen jatkohoitoon. Jos toimenpiteitä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet.

Sovellus opastaa sinua palvelun käytössä. Jos tarvitset teknistä apua sovelluksen käytössä, ole yhteydessä FirstVetiin. 

Myös Pohjola Vahinkoapu ja eläinklinikkakumppanimme suorakorvauspalvelu ovat lemmikkisi apuna

Rakkaan eläimesi sairastuessa tai loukkaantuessa löydät Vahinkoavusta toimintaohjeet sekä neuvot ja yhteystiedot eläinklinikkakumppanilla asioimiseksi.

Voit asioida suoraan eläinklinikkakumppanillamme, kun lemmikkisi vaatii hoitoa sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi. Eläinklinikkakumppanimme tarjoaa asiantuntevaa hoitoa lemmikillesi ja he hoitavat vakuutuskorvauksen hakemisen puolestasi. 

Asioidessasi kumppanillamme sinun ei tarvitse tehdä erillistä vahinkoilmoitusta, koska kumppanimme hoitaa puolestasi vakuutuskorvauksen hakemisen. Maksat lemmikkisi vakuutuksesta korvattavasta hoidosta paikan päällä vain vakuutuksesi omavastuun. Klinikan laskuttaa loppuosan suoraan Pohjola Vakuutukselta.