FirstVet-etäeläinlääkäripalvelu

Maksuton etäeläinlääkärin vastaanotto lemmikkivakuutusasiakkaillemme

Maksuton palvelu, rajattomasti käyntejä

Pohjola Vakuutus tarjoaa rajattoman määrän maksuttomia FirstVet-etäkonsultaatioita jokaiselle vakuuttamallesi lemmikillesi. Edun saat käyttöösi, kun lemmikilläsi on hoitokuluvakuutuksen sisältävä Pohjola Vakuutuksen Koira-, Kissa, tai Hevosvakuutus. Etu on voimassa toistaiseksi.

Ota ensimmäisenä yhteyttä FirstVet-etäkonsultaatioon, jos lemmikkisi sairastuu tai loukkaantuu

FirstVet-etäeläinlääkäriltä saat neuvot ja toimintaohjeet, jos lemmikkisi terveys huolettaa.

Nopeasti neuvoja lemmikkisi terveysasioihin paikasta riippumatta

Pääset eläinlääkärin etävastaanotolle missä vain videopuhelun välityksellä, mobiilisovelluksessa tai nettiselaimessa. Voit siis käyttää palvelua paikasta riippumatta, vaikka kotona tai kesämökillä.

FirstVetin asiantuntevat etäeläinlääkärit sinun ja lemmikkisi apuna

FirstVet on eläinten terveydenhuollon etäpalveluita tarjoava yritys. Saat asiantuntevilta FirstVet-etäeläinlääkäreiltä neuvoja ja ohjeita koirien, kissojen sekä hevosten terveysasioissa videoyhteyden kautta.

Miten käyttää FirstVet-etäeläinlääkäripalvelua?

  1. Luo tili palveluun ja lataa FirstVet-sovellus älylaitteellesi. Sovellus kannattaa ladata jo etukäteen, jotta voit suoraan varata ajan eläinlääkärille, kun tarvitset neuvoja lemmikin terveysasioissa. Luo tili ja lataa maksuton sovellus tästä
  2. Kun olet ladannut sovelluksen, voit varata lemmikillesi ajan etäeläinlääkärille. Etävastaanotto on auki joka päivä klo 7–24. Voit varata ajan myös viikonlopulle tai pyhäpäivälle.
  3. Varattuasi ajan voit huoletta jäädä odottamaan vuoroasi. FirstVet lähettää tekstiviestin juuri ennen käynnin alkamista, jolloin sinun pitää käynnistää sovellus ja kirjautua sisään.
  4. Vastaanoton aikana saat arvion lemmikin terveydentilasta ja ohjeita oireiden hoitamista varten. Tarvittaessa lemmikkisi saa ohjauksen jatkohoitoon. Jos toimenpiteitä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet.
  5. Jos FirstVet-etäeläinlääkäri suosittelee eläinlääkärin vastaanottokäyntiä, varaa aika eläinklinikkakumppanillemme.

Sovellus opastaa sinua palvelun käytössä. Jos tarvitset teknistä apua sovelluksen käytössä, ole yhteydessä FirstVetiin.

Mikä on FirstVet-etäeläinlääkäripalvelu?

FirstVet on eläinten terveydenhuollon etäpalveluita tarjoava yritys. Se on yksi johtavista yrityksistä Suomessa ja Euroopassa omalla toimialallaan. FirstVet-etäeläinlääkärin vastaanotolla saat neuvoja ja ohjeita koirien, kissojen sekä hevosten terveysasioissa videoyhteyden kautta.

FirstVetin etävastaanotolla sinua ja lemmikkiäsi palvelevat asiantuntevat eläinlääkärit. Saat videoyhteyden avulla nopean arvion siitä, miten voit hoitaa lemmikille ilmentynyttä oiretta. Saat myös arvion siitä, onko sinun lähdettävä lemmikin kanssa eläinlääkärin vastaanotolle.

Tiesitkö tämän FirstVet-etäeläinlääkäripalvelusta?

  • Yleisimmät lemmikkieläimen oireet, joita FirstVet-etäeläinlääkäripalvelussa hoidetaan ovat lemmikin vatsavaivat sekä iho- ja korvaoireet.
  • Seitsemän kymmenestä FirstVet-etäeläinkääkäripalvelun asiakkaasta saa asiansa hoidettua etäkonsultaation kautta.
  • Kahdeksan kymmenestä FirstVet-etäeläinkääkäripalvelun asiakkaasta suosittelee palvelua muille.

 

Eläinklinikkakumppanimme suorakorvauspalvelu on lemmikkisi apuna, jos FirstVet-etäeläinlääkäri antaa suosituksen lähteä eläinlääkärin vastaanotolle

Voit asioida eläinklinikkakumppanillamme, jos lemmikkisi vaatii hoitoa sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi. Eläinklinikkakumppanimme tarjoaa asiantuntevaa hoitoa lemmikillesi ja he hoitavat vakuutuskorvauksen hakemisen puolestasi.

Voit asioida suoraan eläinklinikkakumppanillamme myös ilman FirstVet-etäkonsultaatiota. Suosittelemme kuitenkin ensimmäiseksi yhteydenotoksi FirstVet-etäkonsultaatiota, koska asiantuntevan etäeläinlääkärin antamilla kotihoito-ohjeilla voi välttyä kokonaan eläinlääkärin vastaanottokäynniltä.

Asioidessasi kumppanillamme sinun ei tarvitse tehdä erillistä vahinkoilmoitusta, koska kumppanimme hoitaa puolestasi vakuutuskorvauksen hakemisen. Maksat lemmikkisi vakuutuksesta korvattavasta hoidosta paikan päällä vain vakuutuksesi omavastuun. Klinikan laskuttaa loppuosan suoraan Pohjola Vakuutukselta.

Rakkaan eläimesi sairastuessa tai loukkaantuessa löydät Vahinkoavusta toimintaohjeet sekä lähimmän eläinklinikkakumppanimme yhteystiedot.

FirstVet-etäeläinpalvelun tuottaa FirstVet AB. Vakuutuspalvelut tarjoaa Pohjola Vakuutus Oy.