Kissavakuutus on lemmikkisi paras turva.

Kissavakuutus

Kissan vakuutus sekä kissan että omistajan turvaksi
UUTTA

Pohjola Kissavakuutus on uudistunut!

Pohjola Kissavakuutus on uudistunut 1.4.2019. Vakuutus tuo nyt parempaa turvaa sekä kissalle että kissan omistajalle. Uudistunut kissavakuutus auttaa kissan laatuhoitoon ja samalla kissanomistajana pystyt varautumaan paremmin yllättäviin kustannuksiin.

Uutta Pohjola Kissavakuutuksessa

• Ei ikärajaa kissan terveydelle: hoitokuluvakuutus turvaa kissasi eläinlääkärikulut nyt koko eliniän, ilman yläikärajaa.
 
• Entistä suurempi enimmäiskorvaus: Voit valita kissan hoitokuluvakuutuksen enimmäiskorvaukseksi nyt jopa 3 000 € per vakuutuskausi (aikaisemmin 2 000 €). Huomioithan kuitenkin, että enimmäiskorvausmäärä alenee edelleen 20 % per vakuutuskausi kissasi täytettyä 10 vuotta.  
 
• Muista myös hampaiden turva: hoitokuluvakuutuksesta korvataan edelleen kissan hammassairauksien ja –tapaturmien aiheuttamia kuluja, nyt kuitenkin halutessasi entistä suuremmalla 3000 € per vakuutuskausi enimmäiskorvausmäärällä.

Helpota arkeasi myös näillä uusilla eduilla

Tiesithän, että hyödyt kissavakuutusasiakkaanamme myös näistä eduista ja palveluista, jotka helpottavat elämääsi kissasi sairastuessa tai loukkaantuessa.
Maksuton FirstVet-etäeläinlääkäri käytössäsi ilman rajoituksia

Kun kissasi terveys mietityttää, sinun ei välttämättä tarvitse lähteä kissan kanssa klinikalle jonottamaan. FirstVet-palvelun avulla saat eläinlääkärin virtuaalisesti kotiisi videopuhelun välityksellä – saman päivän aikana. FirstVet-palvelu edellyttää, että olet sisällyttänyt Pohjola Kissavakuutukseesi hoitokuluvakuutuksen terveydenhoitoon liittyvien kulujen varalle. Etu on voimassa vuoden 2019 ajan, ja palvelun tarve arvioidaan vuosi kerrallaan.

Lue lisää Pohjola Vahinkoavusta

Suorakorvauspalvelu eläinklinikkakumppaneillamme

Kissan sairastuessa tai loukkaantuessa ja vaatiessa hoitoa, voit asioida suoraan eläinklinikkakumppanillamme. Kumppaniltamme kissasi saa tarvitsemansa hoidon, eikä sinun tarvitse tehdä asiasta vahinkoilmoitusta jälkikäteen. Kumppanimme hoitaa vakuutuskorvauksen hakemisen puolestasi paikan päällä. Maksat kissavakuutuksesta korvattavasta hoidosta paikan päällä vain vakuutuksesi omavastuun, ja loppuosan klinikka laskuttaa Pohjola Vakuutukselta.

Lue lisää Pohjola Vahinkoavusta

TassuApu

TassuApu-verkkopalvelun avulla kissasi terveys- ja harrastustiedot pysyvät kätevästi tallessa ja ajan tasalla. Pohjola Kissavakuutus –asiakkaana saat TassuAvun maksutta käyttöösi 3 kuukauden ajalle.

Tutustu TassuApuun

Lue lisää Sulje
1

Parasta hoitoa kissallesi läpi elämän

Kissavakuutus korvaa kissasi eläinlääkärikuluja ja lääkkeitä läpi kissan elämän, ilman yläikärajaa.

2

Rotukissasi arvoinen vakuutus

Kissavakuutuksesta saat rotukissasi arvon mukaisen korvauksen, jos kissa menehtyy tai katoaa.

3

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Kissavakuutus niin rotu- kuin maatiaiskissoille

Rakkaat lemmikit, niin rotukissat kuin maatiaiskissat, tarvitsevat hyvää hoitoa erityisesti silloin, jos ne sairastuvat tai loukkaavat itsensä. Kissavakuutus korvaa eläinlääkärikuluja, tutkimuksia sekä eläinlääkärin määräämiä lääkkeitä, joten voit viedä kissasi parhaaseen hoitoon ilman huolta suurista kustannuksista.

Voit muokata kissan vakuutuksen juuri sinulle ja kissallesi sopivaksi. Rotukissan eläinvakuutuksen voit esimerkiksi valita kattamaan myös kissan menehtymisen tai katoamisen, jolloin saat kissavakuutuksesta korvauksen rotukissasi arvon mukaan.

Kissavakuutus korvaa esimerkiksi, jos
  • kissasi sairastuu tai loukkaantuu
  • rotukissasi menehtyy tai katoaa
  • rotukissasi aiheuttaa vahinkoa perheen ulkopuoliselle henkilölle.
Kissavakuutus sopii niin rotu- kuin maatiaiskissoille.

Apua jo kissanpennun eläinlääkärikuluihin

Kissavakuutuksen voi ottaa jo pienelle kuuden viikon ikäiselle kissanpennulle. Uteliaan pikkukissan on turvallista tutustua ympäristöönsä, kun vakuutus tuo turvaa ikävien yllätysten varalta.

Kissavakuutus voidaan myöntää alle 7-vuotiaille kissoille. Vakuutus tuo kissalle turvaa sairauksien ja tapaturmien varalta koko elämän ajan, ilman ikärajoituksia. Valitse vakuutukseesi 3 000 euron enimmäiskorvaus, jolloin saat kattavimman turvan kissallesi. Huomioithan kuitenkin, että kissavakuutuksen kuoleman ja vastuuvahingot kattavat turvat päättyvät kissan täytettyä 10 vuotta. 

 

Valitse turvat ja räätälöi Pohjola Kissavakuutus kissallesi sopivaksi

Turva Mitä korvaamme? Enimmäis­korvauksen määrä Omavastuu
Hoitokulu­vakuutus Korvaamme kissan terveydenhoitoon liittyviä kuluja ilman yläikärajaa.

Korvaamme kissallesi eläinlääkärin tutkimukset ja hoidot sekä reseptilääkkeet, jotka ovat kissallesi välttämättömiä sairauden tai tapaturman hoitamiseksi.
Valitsemasi enimmäiskorvauksen mukaan joko 1 000 €, 2 000 € tai 3 000 €.

Valitsemasi enimmäiskorvaus alenee lähtötasostaan 20 % per vakuutuskausi 10 ikävuoden jälkeen.
70 € vakuutuskaudella ja sen ylittävistä kuluista valintasi mukaan joko 30 tai 40 %.
Eläin­vakuutus Korvaamme kissasi menehtymisen tai katoamisen 10-vuotiaaksi asti.

Korvaamme rahallisen menetyksen, jos kissasi kuolee, katoaa, varastetaan tai joudutaan lopettamaan eläinsuojelullisista syistä.
Valitsemasi vakuutusmäärä 0 €
Eläinvastuu­vakuutus*

* edellyttää myös Eläinvakuutus-turvan ottamista
Vastuuvakuutus 10-vuotiaaksi asti.

Korvaamme kissasi ulkopuoliselle aiheuttamat henkilö- ja esinevahingot, jotka olet velvollinen korvaamaan lain mukaan.
Enintään 85 000 € 150 €

Kissojen tyypillisimpiin sairauksiin kuuluvat erilaiset hampaiden tulehdukset. Onneksi kissavakuutuksemme korvaa kisun kalliita hammashoitoja ilman suuria rajoitusehtoja!

Anu Mikkonen Korvausneuvoja, Pohjola Vakuutus

Kissan terveysselvitys on helppo täyttää verkossa

Kissavakuutus ja muut eläinvakuutukset myönnetään eläimen terveydentilan perusteella. Terveysselvitys on helppo täyttää verkossa kissavakuutuksen oston yhteydessä.

Kissavakuutus voidaan usein myöntää, vaikkei kissa olisikaan täysin terve. Ratkaisu tehdään aina täytetyn terveysselvityksen tietojen perusteella.

Kissavakuutus korvaa sen voimassa ollessa sattuneiden tapaturmien ja alkaneiden sairauksien hoitokulut, joten ennen vakuutuksen ottamista alkaneiden sairauksien hoitoa ei pääsääntöisesti korvata. Kun otat kissavakuutuksen lemmikkisi ollessa nuori ja terve, varmistat samalla mahdollisimman kattavan vakuutusturvan.

Irtaimiston Omakoti-vakuutuksesta korvataan asuinhuoneistossa pidettävän lemmikin tapaturmainen kuolema 1 500 euroon asti. 

Eläinlääkärin kulut ja sairaudesta aiheutuva lemmikin kuolema korvataan kuitenkin vain koiran tai kissan omasta vakuutuksesta. Koiran tai kissan vakuutuksen voi saada myös ilman kotivakuutusta.

Huomaathan, että kotivakuutuksesta ei korvata eläimen pureskelemalla, repimällä tai raapimalla aiheuttamia vahinkoja.

Omistaja-asiakkaan edut

Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat useimmista vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Auton bonuksellisesta kaskovakuutuksesta alennus on lähes 18 %. 18–27-vuotias nuori saa 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista.

Muut edut

  • 40 % korotus henkivakuutuksen vakuutusmäärään
  • 200 € omavastuuetu Omakoti-vakuutukseen
  • alle 1-vuotiaan vauvan vanhemmille maksutonta henkivakuutusturvaa vuodeksi

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksujen lisäksi OP-bonuksia myös

  • lainoista
  • säästöistä ja sijoituksista
  • tileillä olevat varoista
  • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat Pohjola Vakuutuksen asiamiehenä.