Kissavakuutus

Kissan vakuutus sekä kissan että omistajan turvaksi
MAKSUTON ETU

Hyödynnä FirstVet-eläinlääkäri ja eläinklinikkakumppanit

Pohjola Kissavakuutuksella saat käyttöösi maksuttoman FirstVet-etäeläinlääkäripalvelun ja vahinkotilanteessa auttavat eläinklinikkakumppanimme.

Maksuton ja rajaton FirstVet-etäeläinlääkäri

Pohjola Kissavakuutuksella saat käyttöösi maksuttoman ja rajattoman FirstVet-etäeläinlääkärin, kun sisällytät vakuutukseen hoitokuluvakuutuksen terveydenhoitoon liittyvien kulujen varalle. Etu on voimassa toistaiseksi.

Kun kissasi terveys mietityttää, FirstVet-palvelun avulla saat eläinlääkärin virtuaalisesti kotiisi videopuhelun välityksellä jo saman päivän aikana. FirstVet-eläinlääkäriltä saat arvion kissan terveydentilasta sekä tarvittaessa ohjauksen jatkohoitoon. Jos toimenpiteitä ei tarvita, saat selkeät ohjeet kotihoitoa varten. 

Tutustu FirstVet-toimintaohjeisiin Pohjola Vahinkoavussa

Eläinklinikkakumppanit kissasi apuna

Kissan sairastuessa tai loukkaantuessa ja vaatiessa hoitoa, voit asioida suoraan eläinklinikkakumppanillamme. Kumppaniltamme kissasi saa tarvitsemansa hoidon, eikä sinun tarvitse tehdä asiasta vahinkoilmoitusta jälkikäteen. Kumppanimme hoitaa vakuutuskorvauksen hakemisen puolestasi paikan päällä. Maksat kissavakuutuksesta korvattavasta hoidosta paikan päällä vain vakuutuksesi omavastuun, ja loppuosan klinikka laskuttaa Pohjola Vakuutukselta.

Katso lähin kumppani Pohjola Vahinkoavusta

Lue lisää Sulje
1

Parasta hoitoa kissallesi läpi elämän

Kissavakuutus korvaa kissasi eläinlääkärikuluja ja lääkkeitä läpi kissan elämän, ilman yläikärajaa.

2

Rotukissasi arvoinen vakuutus

Kissavakuutuksesta saat rotukissasi arvon mukaisen korvauksen, jos kissa menehtyy tai katoaa.

3

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Voinko saada alennusta kissavakuutuksestani?

Kun olet Pohjola Vakuutuksen etuasiakas, saat alennusta myös kissan vakuutuksesta. Tarkista oletko jo etuasiakas ja pyydä tarvittaessa vakuutustarjous useammasta vakuutuksesta kerralla.

Kissavakuutus niin rotu- kuin maatiaiskissoille

Rakkaat lemmikit, niin rotukissat kuin maatiaiskissat, tarvitsevat hyvää hoitoa erityisesti silloin, jos ne sairastuvat tai loukkaavat itsensä. Voit muokata kissan vakuutuksen juuri sinulle ja kissallesi sopivaksi. Rotukissan eläinvakuutuksen voit esimerkiksi valita kattamaan myös kissan menehtymisen tai katoamisen, jolloin saat kissavakuutuksesta korvauksen rotukissasi arvon mukaan.

Mitä kissavakuutus korvaa?

Kissavakuutus korvaa eläinlääkärikuluja, tutkimuksia sekä eläinlääkärin määräämiä lääkkeitä, joten voit viedä kissasi parhaaseen hoitoon ilman huolta suurista kustannuksista.

Kissavakuutus korvaa esimerkiksi, jos

  • kissasi sairastuu tai loukkaantuu
  • rotukissasi menehtyy tai katoaa
  • rotukissasi aiheuttaa vahinkoa perheen ulkopuoliselle henkilölle.

Apua jo kissanpennun eläinlääkärikuluihin

Kissavakuutuksen voi ottaa jo pienelle kuuden viikon ikäiselle kissanpennulle. Uteliaan pikkukissan on turvallista tutustua ympäristöönsä, kun vakuutus tuo turvaa ikävien yllätysten varalta.

Kissavakuutus voidaan myöntää alle 7-vuotiaille kissoille. Vakuutus tuo kissalle turvaa sairauksien ja tapaturmien varalta koko elämän ajan, ilman ikärajoituksia. Valitse vakuutukseesi 3 000 euron enimmäiskorvaus, jolloin saat kattavimman turvan kissallesi. Huomioithan kuitenkin, että kissavakuutuksen kuoleman ja vastuuvahingot kattavat turvat päättyvät kissan täytettyä 10 vuotta. 

Valitse turvat ja räätälöi Pohjola Kissavakuutus kissallesi sopivaksi

Turva Mitä korvaamme? Enimmäis­korvauksen määrä Omavastuu
Hoitokulu­vakuutus Korvaamme kissan terveydenhoitoon liittyviä kuluja ilman yläikärajaa.

Korvaamme kissallesi eläinlääkärin tutkimukset ja hoidot sekä reseptilääkkeet, jotka ovat kissallesi välttämättömiä sairauden tai tapaturman hoitamiseksi.
Valitsemasi enimmäiskorvauksen mukaan joko 1 000 €, 2 000 € tai 3 000 €.

Valitsemasi enimmäiskorvaus alenee lähtötasostaan 20 % per vakuutuskausi 10 ikävuoden jälkeen.
70 € vakuutuskaudella ja sen ylittävistä kuluista valintasi mukaan joko 30 tai 40 %.
Eläin­vakuutus Korvaamme kissasi menehtymisen tai katoamisen 10-vuotiaaksi asti.

Korvaamme rahallisen menetyksen, jos kissasi kuolee, katoaa, varastetaan tai joudutaan lopettamaan eläinsuojelullisista syistä.
Valitsemasi vakuutusmäärä 0 €
Eläinvastuu­vakuutus*

* edellyttää myös Eläinvakuutus-turvan ottamista
Vastuuvakuutus 10-vuotiaaksi asti.

Korvaamme kissasi ulkopuoliselle aiheuttamat henkilö- ja esinevahingot, jotka olet velvollinen korvaamaan lain mukaan.
Enintään 85 000 € 150 €

Kissan terveysselvitys on helppo täyttää verkossa

Kissavakuutus ja muut eläinvakuutukset myönnetään eläimen terveydentilan perusteella. Terveysselvitys on helppo täyttää verkossa kissavakuutuksen oston yhteydessä.

Kissavakuutus voidaan usein myöntää, vaikkei kissa olisikaan täysin terve. Ratkaisu tehdään aina täytetyn terveysselvityksen tietojen perusteella.

Kissavakuutus korvaa sen voimassa ollessa sattuneiden tapaturmien ja alkaneiden sairauksien hoitokulut. Ennen vakuutuksen ottamista alkaneiden sairauksien hoitoa ei pääsääntöisesti korvata. Kun otat kissavakuutuksen lemmikkisi ollessa nuori ja terve, varmistat samalla mahdollisimman kattavan vakuutusturvan.

Mitä kissavakuutus maksaa?

Kissavakuutuksen hinta määräytyy valitsemasi vakuutusturvan laajuuden, kissan tietojen sekä kotikuntasi perusteella. Hintaan vaikuttaa muun muassa kissan ikä ja rotu sekä valitsemasi omavastuu ja enimmäiskorvausmäärä. Voit vertailla kissavakuutuksen turvia ja hintoja verkkokaupassamme.

Asuinhuoneistossa pidettävän kissan tapaturmasta johtuva kuolema voidaan korvata kotivakuutuksen irtaimistovakuutuksesta 1 500 euroon saakka. Kotivakuutus ei kuitenkaan korvaa eläinlääkärikuluja eikä sairaudesta johtuvaa kuolemaa. Kotivakuutus ei korvaa myöskään kissan vahinkoja, jotka kissa on aiheuttanut esimerkiksi huonekaluihin ja pintarakenteisiin repimällä, raapimalla tai pureskelemalla.

Voit saada Pohjola Kissavakuutuksen, vaikka sinulla ei ole Pohjola Kotivakuutusta.

Kissavakuutus on automaattisesti voimassa Pohjoismaissa. Vakuutus voi olla voimassa myös muissa EU-maissa ja Sveitsissä, kuitenkin yhtäjaksoisesti enintään vuoden verran. Voit laajentaa voimassaoloaluetta lisäsopimuksella ja lisämaksusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat laajentaa voimassaoloaluetta.
Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

 

 

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.