Lomalle lemmikin kanssa

Lähdetkö eläimen kanssa näyttelymatkalle tai kilpailuun ulkomaille? Vai otatko rakkaan lemmikin mukaan lomalle seuralaiseksi? Muista turvata eläin vakuutuksella.

Matkavakuutus lemmikille?

Vakuutuksella saat turvaa eläimelle myös matkalla. Koiralle, rotukissalle tai hevoselle voi ottaa Pohjola Eläinvakuutuksen, sillä Pohjola Vakuutuksella ei ole erillistä matkavakuutusta eläimille.

Eläin tarvitsee erityistä hoitoa ja huolenpitoa sairastuessaan tai loukkaantuessaan. Hoitokuluvakuutuksella varmistat sille nopean ja hyvän hoidon. Eläinvakuutuksella saat lisäksi taloudellista korvausta, jos pahin tapahtuu ja eläin menehtyy tai katoaa.

Tietoa eläinvakuutuksesta matkustamista varten

  • Eläinvakuutukset ovat voimassa kaikissa Pohjoismaissa.
  • Hoitokulu-, eläin-, eläinvastuu- ja hyötykäyttövakuutus ovat voimassa myös muissa EU-maissa ja Sveitsissä (voimassa enintään vuoden yhtäjaksoisesti).
  • Joidenkin vakuutusten voimassaoloaluetta voi laajentaa lisäsopimuksesta ja –maksusta. Ota siis yhteyttä asiantuntijoihimme, jos lähdet Euroopan ulkopuolelle matkalle.
  • Vakuutus myönnetään eläimen terveyden perusteella, joten vakuutusta otettaessa tulee täyttää eläimen terveysselvitys.

Eläinvakuutus voidaan myöntää Suomessa rekisteröidylle koiralle tai rotukissalle, joten saat uudelle perheenjäsenellesi vakuutuksen sen jälkeen, kun se on rekisteröity Suomessa. Koiran ja rotukissan voi vakuuttaa 6 viikon ikäisestä alkaen. Yli 7-vuotiasta koiraa tai kissaa emme vakuuta.