Matkahätäpalvelumme on apunasi maailmalla

Jos sinä tai perheenjäsenesi sairastuu tai loukkaantuu ulkomaanmatkalla, saat aina apua Pohjola Matkahätäpalvelusta.

Pohjola Matkahätäpalvelu +358 10 253 0011 palvelee 24 h vuoden jokaisena päivänä

Autamme esimerkiksi luotettavan lääkäriaseman tai sairaalan löytämisessä matkakohteessasi ja maksusitoumusasioissa. Ole aina yhteydessä matkahätäpalveluumme, jos sinä tai perheenjäsenesi sairastutte tai teille sattuu tapaturma ulkomailla.

Soita +358 10 253 0011

Matkahätäpalvelusta saat apua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Puhelun hinta: normaali paikallisverkkomaksu (pvm) tai kotimaisen matkapuhelinoperaattorin hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm), jonka lisäksi operaattorisi voi periä ulkomaanpuhelusta lisämaksua.

Milloin voin soittaa matkahätäpalveluun?

Matkahätäpalvelu auttaa monissa tilanteissa. Ulkomaanmatkalla matkahätäpalveluun soitetaan usein, jos matkaseurueen jäsenellä on vatsavaivoja, huonovointisuutta, hengitystieinfektio, kuumetta, murtuma, venähdys, hoitoa vaativa ihottuma tai palovamma. Näissä ja muissa lääkärissä käyntiä vaativissa sairastumisissa tai loukkaantumisissa autamme valitsemaan sopivimman hoitolaitoksen ja saamaan maksusitoumuksen kuntoon. 

Myös silloin, jos matkaseurueen jäsen menehtyy ulkomaanmatkalla, autamme matkahätäpalvelussa läheisiä. Saat ohjeet tarvittavista asiakirjoista sekä apua ja tukea suuren surun keskellä. 

Jos sairastut tai loukkaannut kotimaanmatkalla, ota yhteys Pohjola Terveysmestariin

Euro-Centerin laaja lääkäriasemaverkosto käytettävissäsi

Jos matkalla sattuu tapaturma tai sairastut, ohjaamme sinut matkahätäpalvelusta lähimpään ja sinulle parhaiten sopivaan Euro-Centerin lääkäriverkoston toimipisteeseen.

Euro-Centerin luotettava verkosto palvelee useissa matkakohteissa ympäri maailman. Jos tilanteesi ei ole hätätilanne, soita ennen Euro-Centerin lääkäriasemalle hakeutumista matkahätäpalveluun, jotta saat maksusitoumuksen hoitoosi.

Hätätilanteessa hakeudu aina lähimpään sairaalaan ja ota pystyessäsi yhteyttä matkahätäpalveluun.

Pohjola Vahinkoavusta ohjeet erilaisiin vahinkotilanteisiin

Voit jo ennen matkaa katsoa Pohjola Vahinkoavusta matkakohdettasi lähimmän matkahätäpalvelumme suositteleman luotettavan lääkärin tai sairaalan.

Saat Pohjola Vahinkoavusta apua ja toimintaohjeet myös muihin matkalla tapahtuviin vahinkotilanteisiin, kuten matkan keskeytymiseen tai matkatavaran varkauteen. 

Pohjola Vahinkoavun löydät osoitteesta vahinkoapu.op.fi tai OP-mobiilista.

Autohätäpalvelu auttaa autovahingoissa myös ulkomailla

Jos matka keskeytyy autoon tulleen vaurion tai vian vuoksi, ota yhteyttä suomenkieliseen Pohjola Autohätäpalveluun. 

Soita +358 10 253 0066

Katso tarkemmat maakohtaiset ohjeet ulkomailla tapahtuviin autovahinkoihin Vahinkoavusta