Syntyvän lapsen vakuutus

Vakuutus vauvalle jo ennen syntymää

Paras vakuutus vauvallesi

Kun turvaat vauvan vakuutuksella jo ennen syntymää, mahdolliset syntymän jälkeen ilmenevät sairaudet eivät vaikuta vakuutuksen laajuuteen.

Vauvavakuutus turvaa läpi elämän

Vauvan vakuutus ei katkea nuoruusikään, vaan se jatkuu Pohjola Terveysvakuutuksena katkeamattomana läpi elämän – aina 100-vuotiaaksi asti.

Pohjola Terveysmestari vauvan terveyden tukena

Pohjola Terveysmestari -palvelu auttaa, jos vauva sairastuu tai vauvan terveys huolettaa. Ota silloin suoraan yhteyttä terveysmestariin puhelimitse tai sovelluksessa. Terveysmestari arvioi oireet, antaa selkeät toimintaohjeet ja varaa tarvittaessa ajan suoraan asiaan erikoistuneelle lääkärille. Saat usein samalla myös korvausratkaisun, jolloin maksat lääkärissä vain omavastuun ja me huolehdimme lopusta.

Hyödy omistaja-asiakkuudestasi

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi tuntuvia alennuksia ja paljon muita etuja.

Vauvavakuutuksesta alennus etuasiakkaille

Kun olet Pohjola Vakuutuksen etuasiakas, saat alennusta myös vauvavakuutuksesta. Tarkista oletko jo etuasiakas ja pyydä tarvittaessa vakuutustarjous useammasta vakuutuksesta kerralla.

Onnea syntyvän lapsen vanhempi!

Jännittävä odotus palkitaan pian. Kun pienokainen saapuu, haluaa jokainen meistä varmasti antaa hänelle parhaat mahdolliset eväät elämään. Vauvavakuutus eli syntyvän lapsen terveys- ja toimeentulovakuutus tuo lapsellesi turvaa sairauksien ja tapaturmien varalta läpi elämän. Vakuutuksesta kannattaa huolehtia jo ennen syntymää.

Voit hakea syntyvän lapsen vakuutusta rakenneultraäänitutkimuksen jälkeen aina synnytyksen alkamiseen asti. Äidin tulee olla laskettuna aikana alle 46-vuotias ja osallistunut kaikkiin tarjottuihin raskaudenaikaisiin tutkimuksiin ja seulontoihin.

Vauvan vakuutus tuo turvaa myös äidille

Syntymättömän lapsen vakuutus tuo raskausaikana turvaa myös vauvan äidille. Syntyvän lapsen terveysvakuutus kattaa myös raskaana olevan äidin hoitokuluja, kun hoito on vauvan terveydentilan kannalta välttämätöntä. Korvaamme vauvan vakuutuksesta esimerkiksi raskausdiabeteksen hoidon kuluja, joten voit keskittyä odotukseen ilman huolta suurista kustannuksista.

Oletko äiti, joka rakastaa matkustamista? Se on sallittua myös odotusaikana! Jos matkustat raskaana ollessasi, muista ottaa matkavakuutus sekä itsellesi että syntymättömälle lapsellesi.

Mieli on levollinen ja voin keskittyä vauvan odottamiseen! Jos jotain sattuu raskauden tai synnytyksen aikana, on syntymätön vauvani turvattu vakuutuksella.

Tiina Odottava äiti, Vantaa

Valitse vaivattomuutta vauva-arkeen

Jos jotain sattuu tai lapsi sairastuu, on helpottavaa tietää, että syntyvän lapsen vakuutus on voimassa heti syntymästä lähtien. Vakuutus korvaa lääkärikäyntejä, tutkimuksia ja lääkkeitä, valitsitpa sitten julkisen tai yksityisen terveydenhuollon. Kattava ennen syntymää otettu terveysvakuutus palvelee parhaimmillaan läpi elämän, koulutieltä aina itsenäistymiseen ja aikuisuuteen asti. 

Vauvavakuutus tuo lapselle ja perheellesi tarvittaessa apua myös kotiin. Voit esimerkiksi kutsua lääkärin tai hoitajan kotikäynnille tai turvautua lapsenhoitajan apuun, jos lääkäri määrää sairaan päiväkotilapsen kotihoitoon. Syntyvälle lapselle otettu terveysvakuutus korvaa läpi elämän myös monia terapioita, kuten fysio- tai toimintaterapiaa, jotka tukevat sairaudesta tai tapaturmasta toipumista.

Voit hakea syntyvän lapsen vakuutusta rakenneultraäänitutkimuksen jälkeen aina synnytyksen alkamiseen asti. Äidin tulee olla laskettuna aikana alle 46-vuotias ja osallistunut kaikkiin tarjottuihin raskaudenaikaisiin tutkimuksiin ja seulontoihin, joilla selvitetään syntyvän lapsen terveydentilaa. Äidin terveysselvityksen perusteella ratkaistaan, voidaanko syntyvän lapsen vakuutusta myöntää.

Jos haluat hakea samanlaajuista terveys- ja toimeentulovakuutusta vasta lapsen syntymän jälkeen, sen myöntäminen ratkaistaan lapsen oman terveysselvityksen perusteella. Tällöin esimerkiksi lapsen mahdolliset jo puhjenneet sairaudet voivat vaikuttaa myönnettävän vakuutuksen laajuuteen. Vakuutuksen voi usein kuitenkin saada, vaikka lapsi ei olisikaan täysin terve.

Terveysselvityksen voi täyttää verkossa vakuutuksen ostamisen yhteydessä.

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.