Syntyvän lapsen vakuutus

Vakuutus vauvalle jo ennen syntymää

Hinnan laskeminen ja vakuutuksen ostaminen eivät juuri nyt onnistu. Pahoittelemme häiriötä.

Yritä kohta uudestaan tai osta vakuutus ottamalla yhteyttä verkko-ostajan tukeen 010 253 6139 (ma‒pe klo 8‒18).

Hyödynnämme vakuuttamispäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä

Paras vakuutus vauvallesi

Kun turvaat vauvan vakuutuksella jo raskausaikana, mahdolliset syntymän jälkeen ilmenevät sairaudet eivät vaikuta vakuutuksen sisältöön. Vakuutus jatkuu automaattisesti syntymän jälkeen ja turvaa lapsen terveyttä läpi elämän.

Turvaa myös odottavalle äidille

Ennen syntymää otettu vakuutus korvaa raskausaikana julkisen terveydenhuollon kuluja ja lääkkeitä, jotta voit keskittyä odotukseen ilman huolta suurista kustannuksista. Korvaamme esimerkiksi raskausdiabeteksen hoidon kuluja.

Monipuoliset terveydenhoitopalvelut käytössäsi

Vauvan vakuutus korvaa syntymän jälkeen niin julkisen kuin yksityisen terveydenhoidon kustannuksia, jotta vauvasi saa asiantuntevaa hoitoa nopeasti.

Pohjola Terveysmestari vauvan terveyden tukena

Pohjola Terveysmestari -palvelu auttaa, jos vauva sairastuu tai vauvan terveys huolettaa. Ota silloin suoraan yhteyttä terveysmestariin puhelimitse tai sovelluksessa. Terveysmestari arvioi oireet, antaa selkeät toimintaohjeet ja varaa tarvittaessa ajan suoraan asiaan erikoistuneelle lääkärille. Saat usein samalla myös korvausratkaisun, jolloin maksat lääkärissä vain omavastuun ja me huolehdimme lopusta.

Hyödy omistaja-asiakkuudestasi

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi tuntuvia alennuksia ja kerrytät OP-bonuksia, joita käytetään vakuutusmaksuihin.

Vauvavakuutuksesta alennus etuasiakkaille

Kun olet Pohjola Vakuutuksen etuasiakas, saat alennusta myös vauvavakuutuksesta. Tarkista oletko jo etuasiakas ja pyydä tarvittaessa vakuutustarjous useammasta vakuutuksesta kerralla.

Onnea syntyvän lapsen vanhempi!

Jännittävä odotus palkitaan pian. Kun pienokainen saapuu, haluaa jokainen meistä varmasti antaa hänelle parhaat mahdolliset eväät elämään. Vauvavakuutus eli syntyvän lapsen terveys- ja toimeentulovakuutus tuo lapsellesi turvaa sairauksien ja tapaturmien varalta läpi elämän.

Milloin vauvavakuutus pitää ottaa?

Vauvan vakuutusturvasta kannattaa huolehtia jo ennen syntymää. Voit hakea syntyvän lapsen vakuutusta rakenneultraäänitutkimuksen jälkeen aina synnytyksen alkamiseen asti. Äidin tulee olla laskettuna aikana alle 46-vuotias ja osallistunut kaikkiin tarjottuihin raskaudenaikaisiin tutkimuksiin ja seulontoihin.

Syntymättömän vauvan vakuutus tuo turvaa myös äidille

Syntymättömän lapsen vakuutus tuo raskausaikana turvaa myös vauvan äidille. Syntyvän lapsen terveysvakuutus kattaa myös raskaana olevan äidin julkisen terveydenhuollon hoitokuluja ja apteekista ostettavia lääkkeitä, jos vauvalla tai äidillä ilmenee jokin normaaliraskaudesta poikkeava sairaus tai tila, jonka hoito on vauvan terveyden kannalta välttämätöntä.

Oletko äiti, joka rakastaa matkustamista? Se on sallittua myös odotusaikana! Jos matkustat raskaana ollessasi, muista ottaa matkavakuutus sekä itsellesi että syntymättömälle lapsellesi.

Mieli on levollinen ja voin keskittyä vauvan odottamiseen! Jos jotain sattuu raskauden tai synnytyksen aikana, on syntymätön vauvani turvattu vakuutuksella.

Tiina Odottava äiti, Vantaa

Mitä vauvavakuutus korvaa?

Jos jotain sattuu tai lapsi sairastuu, on helpottavaa tietää, että syntyvän lapsen vakuutus on voimassa heti syntymästä lähtien. Vakuutus korvaa lääkärikäyntejä, tutkimuksia ja lääkkeitä, valitsitpa sitten julkisen tai yksityisen terveydenhuollon. Kattava ennen syntymää otettu terveysvakuutus palvelee parhaimmillaan läpi elämän, koulutieltä aina itsenäistymiseen ja aikuisuuteen asti. Lisäksi vakuutuksesta korvataan myös odottavan äidin julkisen terveydenhuollon kuluja ja lääkkeitä.

Vauvavakuutus tuo lapselle ja perheellesi tarvittaessa apua myös kotiin. Kun valitset vakuutukseen Kotiapupaketin, voit esimerkiksi kutsua lääkärin tai hoitajan kotikäynnille tai turvautua lapsenhoitajan apuun, jos lääkäri määrää sairaan päiväkotilapsen kotihoitoon. Syntyvälle lapselle otettu terveysvakuutuksen Lisähoitoturva tukee sairaudesta ja tapaturmasta toipumista. Lisähoitoturvasta korvataan terapioita ja kuntoutumista, kuten esimerksi fysio- tai toimintaterapiaa.

Mitä syntymättömän lapsen vakuutus maksaa?

Vauvavakuutuksen hinta määräytyy valitsemiesi lisäturvien sekä omavastuiden mukaan. Näet syntymättömän lapsen vakuutuksen alustavan hinnan helposti verkkokaupastamme, kun syötät lasketun ajan sivun ylälaidassa olevaan kenttään. Samalla pääset tutustumaan eri lisäturviin. Lopullinen vauvavakuutuksen hinta muodostuu, kun olet määrittänyt hoitokulujen omavastuun ja valinnut vakuutukseen mukaan haluamasi lisäturvat. Huomioimme syntyvän lapsen vakuutuksen hinnassa myös sinulle kuuluvat alennukset.

Voit hakea syntyvän lapsen vakuutusta rakenneultraäänitutkimuksen jälkeen aina synnytyksen alkamiseen asti. Äidin tulee olla laskettuna aikana alle 46-vuotias ja osallistunut kaikkiin tarjottuihin raskaudenaikaisiin tutkimuksiin ja seulontoihin, joilla selvitetään syntyvän lapsen terveydentilaa. Äidin terveysselvityksen perusteella ratkaistaan, voidaanko syntyvän lapsen vakuutusta myöntää.

Jos haluat hakea samanlaajuista terveys- ja toimeentulovakuutusta vasta lapsen syntymän jälkeen, sen myöntäminen ratkaistaan lapsen oman terveysselvityksen perusteella. Tällöin esimerkiksi lapsen mahdolliset jo puhjenneet sairaudet voivat vaikuttaa myönnettävän vakuutuksen laajuuteen. Vakuutuksen voi usein kuitenkin saada, vaikka lapsi ei olisikaan täysin terve.

Lähetämme sinulle sähköisen terveysselvityslomakkeen op.fi-palveluun kahden arkipäivän kuluessa vakuutuksen oston vahvistuksesta. Jos vakuutus voidaan myöntää terveysselvityksen perusteella, se astuu voimaan terveysselvityksen täyttöpäivänä.

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

 

 

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

Lapsivakuutus
ENSIMMÄINEN VUOSI 0 €
NewLife-vakuutus