Vauvavakuutus, mies pitää vauvaa sylissään

Syntyvän lapsen vakuutus

Vakuutus vauvalle jo ennen syntymää
VAUVALLESI

Vauvavakuutuksemme tuo terveysneuvot taskuusi

Kun vauvasi on turvattu vauvavakuutuksella ja vauva sairastuu, loukkaantuu tai vauvan terveys muutoin epäilyttää, Pohjola Terveysmestari -palvelu on apunasi.

Palvelun kautta otat helposti yhteyttä Pohjola Sairaalan asiantuntijoihin, saat arvion vauvan terveydentilasta, ja sinut ohjataan tarvittaessa etälääkärille tai sopivan ammattilaisen vastaanotolle. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet.

Vauvavakuutusasiakkaanamme terveysneuvonta on käytössäsi veloituksetta puhelimessa ja Pohjola Sairaala -sovelluksessa. Vauvavakuutuksen ja Pohjola Terveysmestari –palvelun ansiosta sinun ei tarvitse miettiä, onko vauva tarpeen viedä lääkäriin vai onko kotihoito oikea ratkaisu – saat kysymykseesi helposti asiantuntijan vastauksen.

Palvelu on avoinna sovelluksessa ja puhelimitse joka päivä klo 7–23. Voit lisäksi jättää viestin asiantuntijalle sovelluksessa vuorokauden ympäri, ja saat vastauksen palvelun taas auetessa. Sovellus toimii sekä Android että iOS puhelimilla. Palvelun tarjoaa Pohjola Sairaala Oy.

Lataa Pohjola Sairaala -sovellus

Lue lisää Pohjola Terveysmestari -palvelusta

Lue lisää Sulje

Paras vakuutus vauvallesi

Kun turvaat vauvan vakuutuksella jo ennen syntymää, mahdolliset syntymän jälkeen ilmenevät sairaudet eivät vaikuta vakuutuksen laajuuteen.

Vauvavakuutus turvaa läpi elämän

Vauvan vakuutus ei katkea nuoruusikään, vaan se jatkuu Pohjola Terveysvakuutuksena katkeamattomana läpi elämän – aina 100-vuotiaaksi asti.

Pohjola Terveysmestari apunasi

Pohjola Terveysmestari -palvelu auttaa, kun vauvasi terveys mietityttää. Ota yhteyttä sovelluksella tai soittamalla, saat hoito-ohjeet ja ohjaamme sinut tarvittaessa sopivan lääkärin vastaanotolle.

Hyödy omistaja-asiakkuudestasi

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi tuntuvia alennuksia ja paljon muita etuja.

Onnea syntyvän lapsen vanhempi!

Jännittävä odotus palkitaan pian. Kun pienokainen saapuu, haluaa jokainen meistä varmasti antaa hänelle parhaat mahdolliset eväät elämään. Vauvavakuutus eli syntyvän lapsen terveys- ja toimeentulovakuutus tuo lapsellesi turvaa sairauksien ja tapaturmien varalta läpi elämän. Vakuutuksesta kannattaa huolehtia jo ennen syntymää.

Voit hakea syntyvän lapsen vakuutusta rakenneultraäänitutkimuksen jälkeen aina synnytyksen alkamiseen asti. Äidin tulee olla laskettuna aikana alle 46-vuotias ja osallistunut kaikkiin tarjottuihin raskaudenaikaisiin tutkimuksiin ja seulontoihin.

Vauvavakuutus, äiti pitää lasta sylissään

Vauvan vakuutus tuo turvaa myös äidille

Syntymättömän lapsen vakuutus tuo raskausaikana turvaa myös vauvan äidille. Syntyvän lapsen terveysvakuutus kattaa myös raskaana olevan äidin hoitokuluja, kun hoito on vauvan terveydentilan kannalta välttämätöntä. Korvaamme vauvan vakuutuksesta esimerkiksi raskausdiabeteksen hoidon kuluja, joten voit keskittyä odotukseen ilman huolta suurista kustannuksista.

Oletko äiti, joka rakastaa matkustamista? Se on sallittua myös odotusaikana! Jos matkustat raskaana ollessasi, muista ottaa matkavakuutus sekä itsellesi että syntymättömälle lapsellesi.

Mieli on levollinen ja voin keskittyä vauvan odottamiseen! Jos jotain sattuu raskauden tai synnytyksen aikana, on syntymätön vauvani turvattu vakuutuksella.

Tiina Odottava äiti, Vantaa

Valitse vaivattomuutta vauva-arkeen

Jos jotain sattuu tai lapsi sairastuu, on helpottavaa tietää, että syntyvän lapsen vakuutus on voimassa heti syntymästä lähtien. Vakuutus korvaa lääkärikäyntejä, tutkimuksia ja lääkkeitä, valitsitpa sitten julkisen tai yksityisen terveydenhuollon. Kattava ennen syntymää otettu terveysvakuutus palvelee parhaimmillaan läpi elämän, koulutieltä aina itsenäistymiseen ja aikuisuuteen asti. 

Vauvavakuutus tuo lapselle ja perheellesi tarvittaessa apua myös kotiin. Voit esimerkiksi kutsua lääkärin tai hoitajan kotikäynnille tai turvautua lapsenhoitajan apuun, jos lääkäri määrää sairaan päiväkotilapsen kotihoitoon. Syntyvälle lapselle otettu terveysvakuutus korvaa läpi elämän myös monia terapioita, kuten fysio- tai toimintaterapiaa, jotka tukevat sairaudesta tai tapaturmasta toipumista.

Voit hakea syntyvän lapsen vakuutusta rakenneultraäänitutkimuksen jälkeen aina synnytyksen alkamiseen asti. Äidin tulee olla laskettuna aikana alle 46-vuotias ja osallistunut kaikkiin tarjottuihin raskaudenaikaisiin tutkimuksiin ja seulontoihin, joilla selvitetään syntyvän lapsen terveydentilaa. Äidin terveysselvityksen perusteella ratkaistaan, voidaanko syntyvän lapsen vakuutusta myöntää.

Jos haluat hakea samanlaajuista terveys- ja toimeentulovakuutusta vasta lapsen syntymän jälkeen, sen myöntäminen ratkaistaan lapsen oman terveysselvityksen perusteella. Tällöin esimerkiksi lapsen mahdolliset jo puhjenneet sairaudet voivat vaikuttaa myönnettävän vakuutuksen laajuuteen. Vakuutuksen voi usein kuitenkin saada, vaikka lapsi ei olisikaan täysin terve.

Terveysselvityksen voi täyttää verkossa vakuutuksen ostamisen yhteydessä.

Omistaja-asiakkaan edut

Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat useimmista vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Auton bonuksellisesta kaskovakuutuksesta alennus on lähes 18 %. 18–27-vuotias nuori saa 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista.

Muut edut

  • 40 % korotus henkivakuutuksen vakuutusmäärään
  • 200 € omavastuuetu Omakoti-vakuutukseen
  • alle 1-vuotiaan vauvan vanhemmille maksutonta henkivakuutusturvaa vuodeksi

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksujen lisäksi OP-bonuksia myös

  • lainoista
  • säästöistä ja sijoituksista
  • tileillä olevat varoista
  • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat Pohjola Vakuutuksen asiamiehenä.