Talkoovakuutus

Talkoovakuutuksella turvaat talkoisiin osallistujat tapaturman varalta
1

Talkootyö huolettomin mielin

Talkoovakuutuksella turvaat talkooväen tapaturmien varalta.

2

Räätälöity turva talkoolaisille

Talkoovakuutuksen turvat ja vakuutusmäärät ovat räätälöitävissä tarpeittesi mukaan.

3

Ota meihin yhteyttä

Talkoovakuuttaminen käy helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Talkoovakuutus tuo turvaa talkootyöhön

Hyvällä porukalla suoritettu talkootyö on loistava tapa viettää yhteistä aikaa ja saada erilaiset askareet valmiiksi. Oli kyseessä sitten remonttitalkoot, pihatalkoot tai jotkin muut talkoohommat, kannattaa talkoolaiset turvata talkoovakuutuksella. Talkoovakuutus on voimassa Suomessa ja kattaa talkoisiin osallistuvat henkilöt tapaturmien varalta niin talkootyön aikana kuin välittömästi talkootöihin liittyvillä matkoillakin. Korvattavia tapaturmia ovat esimerkiksi tikkailta putoaminen ja siitä aiheutuneet vammat sekä raskaan esineen putoamisen aiheuttamat vammat.

Talkoovakuuttaminen onnistuu helpoiten ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Näin pystymme parhaiten kartoittamaan tarvitsemasi talkoovakuutuksen kattavuuden ja varmistamaan, että hankkimasi talkoovakuutus vastaa tarpeitasi. Samalla voimme myös käydä läpi talkoovakuutukseen haluamasi turvat ja vakuutusmäärät sekä sinun ja perheenjäsentesi vakuutusturvan. Yhteystietomme löydät Ota yhteyttä -painikkeen kautta.

Räätälöi tarpeisiisi sopiva talkoovakuutus hetkessä ja vietä talkoot huolettomin mielin.

Hyvä tietää talkoovakuutuksesta

Talkoovakuutus on osa henkilöasiakkaan ryhmätapaturmavakuutusta ja voidaan myöntää määräaikaisena yhdelle tai useammalle vakuutettavalle. Talkoovakuutukset ovat voimassa Suomessa. Talkoovakuutus ei korvaa vakuutuksenottajalle ja hänen kanssaan samassa taloudessa asuville perheenjäsenille sattuvia tapaturmia. Huomioithan myös, että palkkaa vastaan tehtyä työtä ei voida katsoa talkootyöksi, ja näin ollen talkoovakuutus on voimassa ainoastaan palkattomassa talkootyössä. Mikäli talkootyöstä maksetaan palkkaa tai muuta vastiketta, tulee osallistujat vakuuttaa työtapaturmavakuutuksella.

Talkoovakuutus on mahdollista hankkia myös kiinteistövakuutuksen lisäturvana, jolloin kyseessä on laaja talkoovakuutus. Vakuutus tuo turvaa asunto- tai kiinteistöyhtiön asukkaille esimerkiksi kiinteistön hoitoon liittyvissä töissä sekä talkooväelle talkootöissä sattuvien tapaturmien varalta.

Tutustu talkoovakuutukseen asunto- ja kiinteistöyhtiöille sekä yrityksille

Tutustu työtapaturmavakuutukseen

Tutustu kiinteistövakuutukseen

Talkoovakuutuksen hinta ja vakuutusmäärät

Talkoovakuutuksen hinta määräytyy voimassaoloajan, vakuutusmäärien sekä vakuutettavien lukumäärän ja iän perusteella, vähimmäismaksun ollessa aina kuitenkin 30 euroa. Tarkistaaksesi tarpeitasi vastaavan talkoovakuutuksen hinnan, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Talkoovakuutuksen vakuutusmäärät ovat valittavissa eri vaihtoehdoista tarpeittesi mukaan. Valitsemistasi vakuutusmääristä ja talkoolaisen iästä riippuen, voidaan tapahtuvista tapaturmista maksaa hoitokorvausta 2 500 - 8 500 euroa, haittakorvausta 1 700 - 45 000 euroa ja kuolinkorvausta 850 - 2 500 euroa.

Talkoovakuutus osana muita ryhmätapaturmavakuutuksia

Talkoovakuutuksen lisäksi henkilöasiakkaan ryhmätapaturmavakuutukseen kuuluu myös muita vakuutusvaihtoehtoja. Tällaisia ovat retki-, leiri-, kerho- ja harrastevakuutus, päivähoidon vakuutus, täysajan vakuutus, työajan vakuutus sekä vapaa-ajan vakuutus. Ryhmätapaturmavakuutukset, pois lukien talkoovakuutus, ovat voimassa kaikkialla maailmassa tapaturmien varalta. Ryhmätapaturmavakuutukset eivät ole voimassa kilpaurheilussa eikä urheiluseuran tai -järjestön jäsenille urheiluleireillä tai -koulussa. Voit tutustua henkilöasiakkaan ryhmätapaturmavakuutuksen vakuutusvaihtoehtoihin tarkemmin sivun alareunasta.

Haluatko hankkia ryhmätapaturmavakuutuksen rekisteröidylle yritykselle, yhteisölle tai muulle Y-tunnuksen omaavalle toimijalle? Ryhmätapaturmavakuutuksella turvaat henkilöstösi täysaikaisesti tai vapaa-ajalla sattuvien tapaturmien varalta. Vakuutuksella turvaat helposti myös yrityksesi vierailijat sekä erilaiset yrityksesi järjestämät tapahtumat.

Talkoovakuutuksella turvaat talkoolaiset tapaturmien varalta talkootyön aikana ja siihen välittömästi liittyvillä matkoilla.

Retki-, leiri-, kerho- ja harrastevakuutus kattaa osallistujat tapaturmien varalta järjestämässäsi retki-, leiri-, kerho- tai harrastetoiminnassa sekä näihin liittyvillä välittömillä matkoilla.

Päivähoidon vakuutuksella turvaat päivähoidossa vietetyn ajan sekä matkat suorinta tietä päivähoitoon ja takaisin.

Täysajan vakuutus tuo turvaa sekä työssä että vapaa-ajalla sattuvien tapaturmien varalle.

Työajan vakuutus on voimassa vakuutuksenottajan järjestämässä vapaaehtoistyössä ja siihen liittyvillä välittömillä työmatkoilla.

Vapaa-ajan vakuutus korvaa vapaa-ajalla sattuvia tapaturmia, pois lukien tapaturmavakuutuslain tai maatalousyrittäjien tapaturmavakuutuslain tarkoittamat työtapaturmat.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.
Nainen haravoi lehtiä pihalla talkoovakuutus turvanaan.
Talkoovakuutus
Turvaa asunto- tai kiinteistöyhtiön tai yrityksen talkootöihin osallistuvat henkilöt.
Miehet vaeltamassa turvallisin mielin, kun terveysvakuutus on kunnossa.
Aikuisen terveysvakuutus