Tapaturmavakuutus – turvaa tapaturman varalle

Pohjola Vakuutuksen asiakkaana voit räätälöidä Terveysvakuutuksen kattamaan pelkkiä tapaturmia tai tapaturmia ja sairauksia. Kun valitset vakuutuksen kattamaan vain tapaturmia tai tapaturmia ja tiettyjä tapaturman yhteydessä oireilevia sairauksia, on kyseessä tapaturmapaketti. Sisällyttäessäsi vakuutukseen turvan myös muiden sairauksien varalta, on kyseessä kattavampi terveyspaketti. Tutustu tällä sivulla siihen, miten tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi mukautuva vakuutus tuo turvaa tapaturmien varalle.

Tapaturmavakuutus on osa Pohjola Vakuutuksen Terveysvakuutusta

Halutessasi turvata itsesi tai lähimmäisesi tapaturman aiheuttamien kulujen varalta, on ratkaisusi Pohjola Vakuutuksen Terveysvakuutus. Voit räätälöidä vakuutuksen korvaamaan joko pelkkiä tapaturmia, tapaturmia ja tiettyjä sairauksia tai kattavimmillaan tapaturmia sekä sairauksia. Vakuutus kulkee mukanasi läpi elämän, jolloin se soveltuu niin aikuiselle, lapselle kuin tulevalle pienokaiselle jo ennen syntymää.

Valitse alta sairaus- ja tapaturmavakuutus, joka kulkee turvanasi läpi elämän

 

Syntyvän lapsen vakuutus
Lapsivakuutus
Aikuisen terveysvakuutus

 

Mitä tapaturmavakuutus korvaa?

Tapaturmavakuutus antaa turvaa joko pelkkien tapaturmien tai tapaturmien ja yleisesti tapaturmien yhteydessä oireilevien sairauksien varalta. Tapaturmaksi lasketaan esimerkiksi liukastumisen, kaatumisen tai muun äkillisen tapahtuman aiheuttamat murtumat, venähdykset, revähdykset ja haavat. Tapaturmavakuutuksen piiriin kuuluvat myös mm. hukkumiset, paleltumiset sekä auringonpistokset.

Vahingon sattuessa tapaturmavakuutus korvaa esimerkiksi tapaturmasta aiheutuvia lääkärikäyntejä, lääkkeitä, tutkimuksia ja leikkauksia. Tapaturmavakuutus mahdollistaa myös erilaiset loukkaantumisesta aiheutuvat tuki- ja liikuntaelinterapiat sekä toiminnalliset terapiat, jolloin voit vakuutuksen turvin välttää vahingon sattuessa leikkauksen kokonaan. Voit valita vakuutuksen korvaamaan myös tapaturman aiheuttamia hampaiden tutkimuksia ja hoitoja.

Tapaturmavakuutus korvaa halutessasi myös kuntotestien ja niihin liittyvien asiantuntijapalveluiden kuluja tilanteessa, jossa terveydenhuollon ammattilainen suosittelee sinulle liikuntaa tapaturman aiheuttaman vamman vuoksi. Voit halutessasi laajentaa vakuutusta urheilijan turvilla, jolloin vakuutus korvaa valituista lajeista aiheutuvien tapaturmaisten loukkaantumisten lääkäri-, tutkimus ja leikkauskuluja.

Suosittelemme turvaamaan terveytesi tapaturmien ohella myös sairauksien varalta. Alta pääset tutustumaan, miten sairausvakuutus auttaa äkillisen sairastumisen yllättäessä.

Tapaturmavakuutuksen hinta

Tapaturmavakuutuksen hinta riippuu suurilta osin siitä, mitä turvia sisällytät vakuutukseen. Tapaturmavakuutus sisältää aina hoitoturvan lääkärikäyntien, erityistutkimusten, lääkkeiden ja leikkausten aiheuttamien kustannusten varalta, mutta voit valikoida vakuutukseen myös laajempaa turvaa. Tapaturmavakuutuksen hinta perustuu myös valitsemiisi vakuutuksen omavastuisiin. Omavastuu tarkoittaa summaa, minkä maksat itse vahingon sattuessa.

Valittuasi tapaturmavakuutukseen haluamasi turvat ja omavastuut näet vakuutuksen alustavan hinnan. Hintaan vaikuttaa lisäksi valitsemasi vakuutuslaskun maksuväli sekä vakuutusasiointisi laajuus. Keskittämällä vakuutuksesi saman katon alle saatkin parhaat edut ja alennukset käyttöösi. Voit halutessasi pyytää Pohjola Vakuutukselta tarjousta kaikista taloutesi vakuutuksista kätevällä sähköisellä tarjouspyynnöllä.

Turvaako tapaturmavakuutus ulkomailla?

Tapaturmavakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa, mutta korvauksia maksetaan kuitenkin vain Suomessa syntyneistä kuluista. Jos tapaturma sattuu ulkomailla ja edellyttää lääkäriä tai muita kuluja aiheuttavia toimenpiteitä ulkomailla, on turvanasi Pohjola Vakuutuksen matkavakuutus. Matkavakuutus turvaa matkan aikana alkavien sairauksien sekä sattuvien tapaturmien varalta, ja voit laajentaa vakuutuksen kattamaan myös läppärit, kamerat, puhelimet ja muut matkatavarat mm. rikkoutumisen, katoamisen sekä varastamisen varalta. Pääset tutustumaan vakuutukseen alta.

Vapaaehtoinen tapaturmavakuutus vai lakisääteinen tapaturmavakuutus?

Tällä sivulla esitellyt syntyvän lapsen, lapsen ja aikuisen tapaturmavakuutukset ovat vapaaehtoisia tapaturmavakuutuksia, joilla voit halutessasi turvata terveyden vapaa-ajalla sattuvan loukkaantumisen varalta. Jos olet yrittäjä, voit puolestaan turvata työntekijäsi lakisääteisellä tapaturmavakuutuksella. Lakisääteinen tapaturmavakuutus antaa turvaa, kun yrityksessäsi työsuhteessa oleva työntekijä loukkaantuu työssä, työmatkalla tai töihin liittyvissä olosuhteissa tai sairastuu ammattitautiin. Vakuuttamisvelvollisuus perustuu työtapaturma- ja ammattitautilakiin.

Tapaturman sattuessa Pohjola Terveysmestari ja Pohjola Sairaala apunasi

Kun terveytesi turvana on Pohjola Vakuutuksen tapaturmavakuutus, saat käyttöösi maksuttoman Pohjola Terveysmestari -palvelun. Jos terveytesi mietityttää ja pohdit parasta kotihoitotoimenpidettä tai käyntiä lääkärissä, voit soittaa Pohjola Terveysmestarille. Terveysmestari arvioi oireesi ja ohjaa sinut suoraan sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi. Mikäli lääkärikäyntiä ei tarvita, saat Terveysmestarilta kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.

Jos tilanteesi edellyttää lääkärikäyntiä, suosittelemme asioimaan Pohjola Sairaalassa. Saat ammattitaitoista apua ja vakuutusasiakkaanamme sinun ei tarvitse hakea vakuutuskorvausta itse jälkikäteen. Vakuutusasiat hoituvat jo paikan päällä Pohjola Sairaalan korvauspisteellä, ja maksat käyntisi yhteydessä vain vakuutuksesi mahdollisen omavastuun.