Nainen nauraa terveysvakuutuksen turvin

Terveysvakuutus

Pohjola Vakuutuksen oma sairausvakuutus tai tapaturmavakuutus aikuiselle
SINULLE

Terveysvakuutus pitää terveysneuvonnan mukanasi

Kun sinulla on Pohjola Vakuutuksen terveysvakuutus terveytesi turvana ja sairastut, loukkaannut tai terveys muutoin huolettaa, Pohjola Terveysmestari -palvelu on apunasi.

Palvelun kautta otat helposti yhteyttä Pohjola Sairaalan asiantuntijoihin, saat arvion terveydentilastasi, ja sinut ohjataan tarvittaessa etälääkärille tai sopivan ammattilaisen vastaanotolle. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet.

Terveysvakuutus tuo terveysneuvonnan käyttöösi veloituksetta puhelimessa ja Pohjola Sairaala -sovelluksessa. Terveysvakuutuksen ja Pohjola Terveysmestari -palvelun avulla vältät turhat lääkärikäynnit, eikä sinun tarvitse tarpeettomasti arvuutella terveydentilaa kotona.

Palvelu on avoinna sovelluksessa ja puhelimitse joka päivä klo 7–23. Voit lisäksi jättää viestin asiantuntijalle sovelluksessa vuorokauden ympäri, siihen vastataan palvelun auetessa. Sovellus toimii sekä Android että iOS puhelimilla. Palvelun tarjoaa Pohjola Sairaala Oy.

Lataa Pohjola Sairaala -sovellus
Lue lisää Pohjola Terveysmestari -palvelusta 

Lue lisää Sulje
1

Terveysvakuutus tarpeidesi mukaan

Terveysvakuutus kattaa valintasi mukaan joko tapaturmat ja sairaudet tai pelkät tapaturmat. Voit lisäksi täydentää terveysvakuutusta valinnaisilla lisäturvilla juuri sinulle oikeanlaisen turvan varmistamiseksi.

2

Terveydenhoitopalvelut kattavasti käytössäsi

Terveysvakuutuksen avulla voit käyttää laajasti erilaisia julkisia ja yksityisiä terveydenhoitopalveluja ja saat nopeasti asiantuntevaa hoitoa.

3

Turvaa koko hoitopolulle

Terveysvakuutuksen laaja korvauspiiri mahdollistaa turvan läpi hoitopolun - diagnoosista ja hoidosta aina kuntoutukseen asti. Terveysvakuutus auttaa myös paluussa arkeen ja kattaa tarvittavien apuvälineiden hankintakustannuksia.

4

Maksuton Pohjola Terveysmestari -palvelu apunasi

Kokenut terveydenhuollon ammattilainen kuuntelee ja auttaa sinut sopivaan hoitoon sairastumisen, loukkaantumisen tai terveyshuolien yllättäessä. Ota yhteyttä puhelimitse tai sovelluksen chatissa.

Parasta hoitoa terveytesi turvaksi

Terveysvakuutuksella varmistat nopean hoitoon pääsyn ja parhaan mahdollisen hoidon myös yksityisellä lääkärillä. Kun turvanasi on terveysvakuutus, voit keskittyä sairaudesta tai tapaturmasta toipumiseen ilman huolta suurista hoito- tai lääkekuluista. Terveysvakuutuksesta voit valita juuri sinulle sopivan laajuuden ja haluamasi valinnaiset turvat.

Tärkeää turvaa vammautumisen tai menehtymisen varalta tuo lisäksi toimeentulovakuutus, josta maksettava kertakorvaus pahimman tapahtuessa auttaa sinua tai läheisiäsi jatkamaan arkea. Työkyvyttömyysvakuutuksesta taas saat kertakorvauksen, jos sairauden tai vamman vuoksi menetät pysyvästi kykysi tehdä työtä.

Terveysvakuutus tuo turvaa tarpeesi mukaan, sillä voit valita vakuutukseen haluamasi turvat sairauksien ja tapaturmien varalle.
Mies ui järvessä

Tarpeisiisi sopiva terveysvakuutus

Valitse henkilövakuutukseesi juuri sinulle sopiva laajuus ja haluamasi valinnaiset turvat. Parhaan turvan saat kattavalla terveysvakuutuksella, joka on paljon enemmän kuin sairausvakuutus.

Usein yleislääkärikäynnit voi hoitaa joko työterveyshuollossa tai omalla rahalla, jolloin toinen vaihtoehto, työterveyttä täydentävä terveysvakuutus, voi olla sinulle riittävä. Terveysvakuutus korvaa silloin lääkkeet, leikkaukset ja kalliimmat tutkimukset, kuten magneettikuvaukset lääkärikäynteineen, mutta muut lääkärikäynnit jäävät vakuutuksen ulkopuolelle. 

Jos taas haluat turvata terveytesi tapaturmavakuutuksella, voit valita kahdesta tapaturmien hoidon korvaavasta terveysvakuutuksesta. Suosittelemme kattavampaa tapaturmavakuutusta, joka kattaa tapaturmien lisäksi myös yleisten sairausperäisten vammojen hoitokuluja.

Jos minulle jottain sattuu, niin tiedän, että pääsen noppeesti hoitoon eikä rahasta tarvii huolehtia.

Aira Jyväskylä

Terapiaa, tukea toipumiseen ja turvaa urheiluun

Terveysvakuutukseen voit liittää valinnaisia turvia, joita saat vain meiltä. Korvaamme esimerkiksi fysioterapian kuluja myös vaihtoehtona leikkaushoidolle. Joskus mielikin voi sairastua, joten on helpottavaa tietää, että terveysvakuutus korvaa myös psykoterapian kuluja. Terveysvakuutus kattaa lisäksi avustajan tai kodin muutostöiden kuluja, jotta kotona asuminen onnistuisi myös sairaudesta tai vammasta toipuessa.

Terveysvakuutus kattaa aina esimerkiksi ulkoilun ja kuntoliikunnan. Jos harrastat urheiluseurassa ja osallistut kilpailuihin tai otteluihin, voit saada kilpaurheilun kattavan vakuutuksen joko lisäämällä terveysvakuutukseen urheilijan turvia tai ottamalla urheiluseuran kautta erillisen Sporttiturvan. Urheiluvakuutus voi olla tarpeen myös, jos harrastat jotain riskialtista urheilulajia – tarkista silloin terveysvakuutuksesi kattavuus asiakaspalvelustamme.

Terveysvakuutuksen hinta selviää laskurilla

Paljonko terveysvakuutus sitten maksaa? Terveysvakuutuksen hinta on riippuvainen muun muassa siitä, mitä turvia valitset tarpeisiisi räätälöitävään vakuutukseen. Pohjola Vakuutuksen yksityiseen terveysvakuutukseen sisältyy aina hoitoturva sairauden ja/tai tapaturman varalle, mutta voit halutessasi laajentaa vakuutusta lisähoitoturvilla ja hammasturvalla eli hammasvakuutuksella. Terveysvakuutuksen hinta muuttuu ja päivittyy tekemiesi valintojen mukaisesti.

Terveysvakuutuksen hintaan vaikuttaa myös vakuutukseen valitsemasi omavastuu. Omavastuuta muuttamalla vaikutat siihen, kuinka paljon itse maksat vahingon sattuessa. Mitä suurempi omavastuu, sitä pienempi hinta. On kuitenkin hyvä muistaa, että halvin terveysvakuutus ei välttämättä vahingon sattuessa ole paras tai aidosti halvin. Katso suosituksemme ja hinta terveytesi turvalle siirtymällä laskuriin alla olevasta linkistä.

    
  
  
  
  
                        Pohjola Sairaala -sovelluksesta nopea apu terveyshuoliin
Pohjola Terveysmestari -palvelu
Ota yhteyttä Pohjola Sairaalan asiantuntijoihin sovelluksen chatissa tai puhelimitse, jos sairastut tai loukkaannut.
Nainen turvattuna henkivakuutuksella
Henkivakuutus

Aikuisen terveys- ja toimeentulovakuutus myönnetään pääsääntöisesti terveysselvityksen perusteella. Terveysselvityksen voi täyttää verkossa, ja selvityksen perusteella ratkaistaan, voidaanko vakuutusta myöntää.

Vakuutuksen voi usein saada, vaikkei olisikaan täysin terve. Esimerkiksi mahdolliset jo todetut sairaudet voivat kuitenkin vaikuttaa myönnettävän vakuutuksen laajuuteen.

On tärkeää, ettet irtisano mahdollista olemassa olevaa vakuutusta ennen kuin saat päätöksen uuden vakuutuksen myöntämisestä.

Omistaja-asiakkaan edut

Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat useimmista vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Auton bonuksellisesta kaskovakuutuksesta alennus on lähes 18 %. 18–27-vuotias nuori saa 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista.

Muut edut

 • 40 % korotus henkivakuutuksen vakuutusmäärään
 • 200 € omavastuuetu Omakoti-vakuutukseen
 • alle 1-vuotiaan vauvan vanhemmille maksutonta henkivakuutusturvaa vuodeksi

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksujen lisäksi OP-bonuksia myös

 • lainoista
 • säästöistä ja sijoituksista
 • tileillä olevat varoista
 • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat Pohjola Vakuutuksen asiamiehenä.