Urheiluvakuutus, nainen istuu kuntosalin lattialla

Urheiluvakuutus

Turvaa urheiluun joko Terveysvakuutuksen urheilijan turvilla tai Sporttiturvalla
1

Valitse urheilijan turvat

kun haluat laajentaa Terveysvakuutuksesi kattamaan harrastamasi kilpaurheilun tai riskialttiin lajin.

2

Valitse Sporttiturva

lisenssin hankkimisen yhteydessä, kun olet tietyn urheilulajin aktiiviharrastaja, harjoittelet ja kilpailet seurassa, tai olet kilpaurheilija.

3

Pohjola Sairaala urheilijalle

Pohjola Sairaalassa urheilijaa palvelevat Urheiluklinikka sekä joukko Suomen johtavia erikoislääkäreitä.

Urheiluvakuutus varmistaa ensiluokkaisen hoidon ja liikkeen jatkuvuuden

Voit nauttia aktiivisesta elämäntavasta esimerkiksi lenkkeillen, kuntoillen tai pihapelejä pelaten huoletta Terveysvakuutuksen turvin. Kilpaurheilua tai riskialttiita lajeja varten tarvitset kuitenkin urheiluvakuutuksen. Voit turvata urheilun joko laajentamalla Terveysvakuutustasi urheilijan turvilla tai hankkimalla Sporttiturvan urheilulisenssin yhteydessä.

Kun päätät aloittaa uuden urheilulajin, tarkista aina vakuutustesi kattavuus. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja katsotaan yhdessä, millainen urheiluvakuutus sinulle sopii.

 

Urheiluvakuutus on tarpeen esimerkiksi, jos

  • osallistut tai valmistaudut liiton tai seuran järjestämiin kilpailuihin tai otteluihin
  • harrastat vakuutusehdoissa nimettyjä erikoislajeja tai kuntourheilua riskialttiimpia urheilulajeja
  • osallistut kuntourheilutapahtuman, kuten Finlandia-hiihdon, kilpasarjaan.
Nainen vuorikiipeilemässä urheiluvakuutus turvanaan

Terveysvakuutus urheilijan turvilla

Saat Terveysvakuutuksestasi urheiluvakuutuksen, kun lisäät siihen urheilijan hoitoturvan, urheilijan hammasturvan ja urheilijan lisähoitoturvan. Terveysvakuutuksen kattavuuden laajentaminen onnistuu helpoiten soittamalla asiakaspalveluumme.

Terveysvakuutuksen urheilijan turvat ovat voimassa jatkuvasti valitsemissasi lajeissa. Voit valita vakuutuksen kattamaan urheillessa sattuneiden tapaturmien lisäksi voimanponnistuksista aiheutuneet vammat sekä vakuutusehdoissa yksilöidyt sairaudet. Korvattavia vammoja ovat esimerkiksi akillesjänteen tai polven nivelkierukan repeäminen ja rasitusmurtumat. Lisähoitoturvasta saat korvausta myös esimerkiksi fysioterapian kuluista tai urheilun mahdollistavasta ortopedisestä tuesta.

Lapsi tai nuori voi harrastaa Terveysvakuutuksen urheilijan turvien turvaamana useaa kilpaurheilulajia eri seuroissa aina 16-vuotiaaksi asti. 16-vuotiaat tai vanhemmat voivat sen sijaan valita lajikohtaisesti vakuutuksen kattamaan useampia urheilulajeja.

Urheilijalle on tärkeää, että pääsee mahdollisimman pian takaisin oman lajinsa pariin. Hyvä ja nopeasti kuntouttava hoito on tässä avainasemassa.

Markku Tuotepäällikkö, Pohjola Vakuutus

Sporttiturva yli 80 urheilulajiin

Sporttiturva on määräaikainen urheiluvakuutus kaikenikäisille. Voit hankkia Sporttiturvan helposti oman lajiliittosi verkkosivujen kautta lisenssin oston yhteydessä. Vakuutus korvaa harrastamasi lajin parissa tapahtuvat äkillisten tapahtumien aiheuttamat loukkaantumiset, ja korvaa siis myös ilman ulkoista tekijää aiheutuneita vahinkoja.

Urheiluvakuutus turvaa, Pohjola Sairaala hoitaa

Urheiluvakuutuksen ohella urheilijan turvana on Pohjola Sairaalan Urheiluklinikka, Pohjola Terveysmestari ja joukko Suomen johtavia erikoislääkäreitä. Ensiluokkainen urheiluvammojen asiantuntijuus ja palvelu aina diagnoosista vamman hoitoon ja kuntoutukseen takaavat, että pääset mahdollisimman nopeasti tekemään jälleen sitä, mistä nautit ja mihin suhtaudut intohimoisesti.

Agility, aikido, Suomen Aikuisurheiluliiton lajit, amerikkalainen jalkapallo, ampumahiihto, ampumaurheilu, autourheilu (AKK:n lajit), Suomen Biljardiliiton lajit, brasilialainen jujutsu, cheerleading, curling, defendo, FDO:n lajit, frisbeegolf, golf, hiihto, ilmailu (SIL:n lajit) ja ITF Taekwon-Don toiminta.

Jalkapallo, jousiammunta, judo, jääkiekko, jääpallo, karate, kaukalopallo, keilailu, kiipeily, koripallo, krav maga kriketti, kyykkä, käsipallo, lainelautailu, lentopallo, liitokiekko ja lumilautailu.

Maahockey, maastojousiammunta, melonta, miekkailu, moottorikelkkailu, moottorilentäminen, moottoripyöräily (SML:n lajit), muay thai, nyrkkeily, oriental moo do, painonnosto, padel, paini, paintball, pesäpallo, petanque, Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliiton toiminta, potkunyrkkeily ja pyöräily.

Raviohjastus, ringette, rugby, salibandy, savate, shukokai karate, soutu, squash, suppaus, suunnistus, taekwondo, taido, taitoluistelu, tanssi, tennis, triathlon, Suomen Urheiluliitto SUL:n lajit, vesihiihto, viisiottelu ja Kansainvälisen voimalajiliiton lajit (mm. tankotanssi, Highland games, vahvin mies/nainen ja otevoimailu).

Hole in one –vakuutus korvaa hole in one –lyönnin eli holarin tehneelle golfinpelaajalle juomatarjoilukustannukset 500 euroon asti. Vakuutus on voimassa kaikilla pelikierroksilla harjoituksissa ja kilpailuissa. Juoma tarjotaan pelipäivänä sen klubin tai seuran ravintolassa, jonka kentällä lyönti tehtiin.

Ilmoita holarista numeroomme 0303 0303. Kuitin lisäksi ilmoitukseen tarvitset pankkiyhteystietosi, tapahtumapaikan ja -ajan, väylän numeron ja tiedon mailasta, jolla holari onnistui.

Omistaja-asiakkaan edut

Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat useimmista vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Auton bonuksellisesta kaskovakuutuksesta alennus on lähes 18 %. 18–27-vuotias nuori saa 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista.

Muut edut

  • 40 % korotus henkivakuutuksen vakuutusmäärään
  • 200 € omavastuuetu Omakoti-vakuutukseen
  • alle 1-vuotiaan vauvan vanhemmille maksutonta henkivakuutusturvaa vuodeksi

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksujen lisäksi OP-bonuksia myös

  • lainoista
  • säästöistä ja sijoituksista
  • tileillä olevat varoista
  • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat Pohjola Vakuutuksen asiamiehenä.