Vakuutusten kilpailutus

Pyydä tarjous ja kilpailuta vakuutukset helposti
1

Siirry pyytämään vakuutustarjous "Kilpailuta vakuutukset" -painikkeesta

Kilpailuta vakuutus tai vakuutukset helposti pyytämällä vakuutustarjous. Vakuutustarjouksen pyytäminen on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään.

2

Valitse vakuutukset, jotka haluat kilpailuttaa

Muista, että kolmella vakuutuksen kategorialla pääset etuasiakkaaksemme ja nautit eduista ja alennuksista.

3

Lähetä tarjouspyyntö, olemme sinuun yhteydessä

Paras vakuutus ei ole kallein tai halvin, vaan sinulle sopivin. Vakuutusten kilpailutus on helppoa – katsotaan turvasi läpi yhdessä!

Milloin vakuutusten kilpailutus kannattaa?

Onko nykyinen vakuutusturvasi juuri se sinulle sopivin? Mietityttääkö vakuutustesi antama turva, vakuutusten hinta, vakuutusyhtiön valinta tai korvaustilanteessa saamasi korvauspalvelu? Vakuutusten kilpailutus on oiva keino saada perspektiiviä nykyisten vakuutustesi soveltuvuudesta omaan elämäntilanteeseesi. Kilpailuta vakuutukset helposti yhdellä kertaa tarjouspyynnön kautta.

Mitä vakuutusten kilpailuttamisessa kannattaa huomioida?

Kun päätät kilpailuttaa vakuutuksesi, suosittelemme kiinnittämään huomiota useampaan vakuutuksen ominaisuuteen:

1. Vakuutusten sisältämät turvat, korvausmäärät ja omavastuut

Vakuutuksen tärkein ominaisuus on se, että se soveltuu juuri sinun tarpeisiisi. Vakuutusten sisällöt eroavat usein vakuutusyhtiöstä riippuen. Kun kilpailutat vakuutuksia, on tärkeää kiinnittää huomiota ensisijaisesti vakuutuksen sisältämiin turviin, turvien korvausmääriin sekä vahinkotilanteessa maksettavaksesi jäävään omavastuuosuuteen.

2. Korvauspalvelun ja vahinkoasioinnin helppous vahinkotilanteessa

Vakuutus on vahinkotilannetta varten. Kun vahinko sattuu, on tärkeää, että apu on käden ulottuvilla ja pääset hoitamaan vahinkotilanteen mahdollisimman nopeasti. Kiinnitä siis huomiota korvausasiointia helpottaviin palveluihin, jotka saattavat vaihdella vakuutusyhtiöstä toiseen.

3. Vakuutusasioinnin vaivattomuus – konttori, verkko vai mobiili

Vakuutusten kilpailutus on ajankohta, jolloin on hyvä kiinnittää huomiota myös asiointia helpottaviin digitaalisiin palveluihin. Asioinnin vaivattomuus on tärkeää, sillä onhan vakuutusasiointi muutakin kuin vakuutusten ostamista ja korvaustilanteiden hoitamista. Väliin mahtuu myös muuta asiointia, kuten vakuutustietojen päivittämistä, vakuutuskohteen muutoksia, vakuutustodistusten tilaamista ja korvausasiointia, jotka saattavat vaihdella vakuutusyhtiöstä toiseen.

4. Vakuutuksen hinta

Kun vakuutusturva on elämäntilanteesi mukainen ja vakuutusasiointia helpottavat palvelut tarpeisiisi sopivia, on kilpailutustilanteessa luonnollisesti hyvä kiinnittää huomiota myös vakuutuksen hintaan. Huomioithan, että Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana ja osuuspankin omistaja-asiakkaana saat alennuksia ja etuja useimmista vakuutuksistasi. Alennusten lisäksi omistaja-asiakkaan OP-bonuksia hyödynnetään vakuutusmaksuihin, jolloin ne näkyvät suoraan edullisempana vakuutuslaskuna.

Vakuutusyhtiön vaihtaminen Pohjola Vakuutukseen käy helposti

Jos nykyinen vakuutusturvasi on jossain muualla kuin Pohjola Vakuutuksessa, voit kilpailuttaa kaikki vakuutuksesi helposti jättämällä tarjouspyynnön. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Vakuutusyhtiön vaihto kesken vakuutuskauden - kilpailuta vakuutus tai vakuutukset

Tiesithän, että vakuutusyhtiön vaihto onnistuu milloin tahansa, myös kesken vakuutuskauden? Mikäli olet jo maksanut nykyisen vakuutuskauden vakuutusmaksut, saat jäljellä olevan vakuutuskauden osalta suorittamasi maksut takaisin.

Kilpailuta vakuutus tai vakuutukset helposti pyytämällä vakuutustarjous. Siirry pyytämään tarjous ”kilpailuta vakuutukset” -painikkeesta.