Pohjola Vakuutus auringonlasku

Vakuutusten kilpailutus

Onko nykyinen vakuutusturvasi juuri se sinulle sopivin? Mietityttääkö vakuutustesi antama turva, vakuutusten hinta tai korvaustilanteessa saamasi korvauspalvelu? Vakuutusten kilpailutus on oiva keino saada perspektiiviä nykyisten vakuutustesi soveltuvuudesta omaan elämäntilanteeseesi. Tutustu alta, miten vakuutusten kilpailuttaminen onnistuu ja kilpailuta vakuutukset helposti op.fi-palvelussa.

 

Mitä vakuutusten kilpailuttamisessa kannattaa huomioida?


Kun päätät kilpailuttaa vakuutuksesi, suosittelemme kiinnittämään huomiota useampaan vakuutuksen ominaisuuteen.

1. Vakuutusten sisältämät turvat, korvausmäärät ja omavastuut

Vakuutuksen tärkein ominaisuus on se, että se soveltuu juuri sinun tarpeisiisi. Vakuutusten sisällöt eroavat usein riippuen vakuutusyhtiöstä. Vakuutuksia kilpailuttaessa onkin siis tärkeä kiinnittää huomiota ensisijaisesti vakuutuksen sisältämiin turviin, turvien korvausmääriin sekä vahinkotilanteessa maksettavaksesi jäävään omavastuuosuuteen. 

2. Vakuutusasioinnin vaivattomuus – konttori, verkko vai mobiili? 

Vakuutusten kilpailuttamisessa on hyvä kiinnittää huomiota myös asiointia helpottaviin verkko- ja mobiilipalveluihin. Asioinnin vaivattomuus on tärkeää, sillä onhan vakuutusasiointi muutakin kuin vakuutusten ostamista ja korvaustilanteiden hoitamista. Väliin mahtuu myös muuta asiointia, kuten vakuutustietojen päivittämistä, vakuutuskohteen muutoksia ja vakuutustodistusten tilaamista.

Tutustu vakuutusasiakkaidemme OP-mobiiliin

Tutustu sähköisen asioinnin palveluihimme

3. Korvauspalvelun ja vahinkoasioinnin helppous vahinkotilanteessa

Vakuutus on vahinkotilannetta varten. Kun vahinko sattuu, on tärkeää, että apu on käden ulottuvilla ja pääset hoitamaan vahinkotilanteen mahdollisimman nopeasti. Kiinnitä siis huomiota mahdollisiin korvausasiointia helpottaviin palveluihin, jotka saattavat vaihdella vakuutusyhtiöstä toiseen. 

Pohjola Vahinkoapu – haavereiden hakukone apunasi 24/7

Kumppanimme edut ja palvelut vahingon sattuessa

4. Vakuutuksen hinta

Kun vakuutusturva on elämäntilanteesi mukainen ja vakuutusasiointia helpottavat palvelut tarpeisiisi sopivia, on kilpailutustilanteessa luonnollisesti hyvä kiinnittää huomiota myös vakuutuksen hintaan. Huomioithan, että Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana ja osuuspankin omistaja-asiakkaana saat alennuksia ja etuja useimmista vakuutuksistasi.

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaan edut ja alennukset

Miten vakuutusten kilpailutus tapahtuu?

  • Siirry pyytämään vakuutustarjous alla olevasta painikkeesta
    Vakuutustarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.
  • Valitse vakuutukset, jotka haluat kilpailuttaa
    Muista, että kolmella vakuutuksen kategorialla pääset etuasiakkaaksemme ja nautit eduista.
  • Lähetä tarjouspyyntö, olemme sinuun yhteydessä
    Paras vakuutus ei ole kallein tai halvin, vaan sinulle sopivin. Katsotaan turvasi läpi yhdessä!

Vakuutusyhtiön vaihtaminen Pohjola Vakuutukseen käy helposti

Jos nykyinen vakuutusturvasi on jossain muualla kuin Pohjola Vakuutuksessa, voit kilpailuttaa kaikki vakuutuksesi helposti jättämällä tarjouspyynnön. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Vakuutusyhtiön vaihto kesken vakuutuskauden

Tiesithän, että vakuutusyhtiön vaihto onnistuu milloin tahansa, myös kesken vakuutuskauden? Mikäli olet jo maksanut nykyisen vakuutuskauden vakuutusmaksut, saat jäljellä olevan vakuutuskauden osalta suorittamasi maksut takaisin.