Hae meille töihin

Hae meille töihin

OP:n urasivuilla voit katsoa, millaisia tehtäviä Suomen johtavalla finanssiryhmällä on tarjottavana.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 130. Tulevaisuudessa olemme vieläkin enemmän.

Tuotamme ja kehitämme modernien pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalvelujen lisäksi myös asumisen, liikenteen ja turvallisuuden palveluja ja palvelukokonaisuuksia yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Ryhmässämme työskentelee monien eri alojen osaajia finanssialan ammattilaisista, kovan luokan kehittäjistä ja ketteristä muutoksentekijöistä aina sairaanhoitajiin ja lääkäreihin. Tuemme henkilöstöämme henkilökohtaiseen kasvuun ja urakehitykseen asiantuntijoina. Meillä pääset rakentamaan asiantuntijuuttasi ja kehittämään vahvuuksiasi monipuolisten työtehtävien parissa.

OP:n yhteisöllinen työkulttuuri on strateginen menestystekijä. Meillä on töissä onnellisia ihmisiä, ja onnellisista ihmisistä syntyy huipputiimejä ja todellisia työelämän muutoksentekijöitä. Onnellisuus syntyy siitä, että voi toteuttaa itseään ja saada siihen parhaan mahdollisen tuen. Se syntyy myös siitä, että tulee nähdyksi kokonaisena ihmisenä muuttuvine elämäntilanteineen.

Tutustu OP:n maailmaan artikkeleiden, videoiden ja projektiesittelyiden kautta urasivustoltamme. Oletpa digiammattilainen, innovaatioguru tai asiakaskokemuksen visionääri, sivuilta löytyy kootusti näkökulmia OP:n arkeen.

Meitä kaikkia tarvitaan voidaksemme kehittyä maailman parhaaksi. Tule mukaan.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin