Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Kesätöissä OP:lla – Menestystarinat alkavat meiltä

OP tarjoaa kesäisin satoja kesätyömahdollisuuksia eri alojen opiskelijoille ympäri Suomea. Myynti- ja asiakaspalvelutehtäviä aukeaa esimerkiksi rahoitus-, varallisuudenhoito- ja vakuutusaloilla.  Haemme lisäksi monipuolisesti eri alojen osaajia esimerkiksi laki-, talous-, IT-, turvallisuus-, viestintä- ja tuotekehitystehtäviin.

Tarjoamme opiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia keskusyhteisössä lähtökohtaisesti kesätöiden sekä trainee-tehtävien muodossa, joissa pääset hankkimaan urallesi erinomaisen alun kokeneiden kollegoiden tukemana Suomen houkuttelevimmassa finanssialan yrityksessä. Lisätietoa tarjoamistamme mahdollisuuksista sekä hakuaikatauluista löydät Kesärekry- ja OP Kiitorata -sivuilta.

Voit tiedustella kesätyö- ja harjoittelumahdollisuuksia myös suoraan paikallisista osuuspankeista pankkien omien sivujen kautta.

OP:n Kiitorata kouluttaa tulevaisuuden huiput

Kiitorata on 6 kuukauden mittainen trainee-jakso (1.3. – 31.8.), jonka tavoitteena on tarjota uransa alkutaipaleella oleville talenteille monipuolisia kehitysmahdollisuuksia haastavien trainee-tehtävien parissa ammattilaistemme tukemana.

Jokaiselle traineellemme on määritelty selkeä tehtäväkuva, vastuut ja tavoitteet, joista suoriutuminen on trainee-jakson tärkein tavoite. Tarjoamme jokaiselle traineellemme sekä ryhmätasoisen että tehtäväkohtaisen perehdytyksen, jonka lisäksi asiantuntevat tiimikaverit ovat heidän tukenaan koko Kiitorata-matkan ajan. Tavoitteenamme on asteittain kasvattaa traineedemme vastuita ja tehtävien haasteellisuutta osaamisen kehittymisen myötä.

Kiitorata pitää sisällään lisäksi myös monipuolista yhteisohjelmaa, jonka tavoitteena on tukea traineedemme henkilökohtaista kehittymistä sekä heidän laaja-alaista verkostoitumista talomme sisällä sekä tuntemusta OP Ryhmän eri liiketoiminta-alueista.

Tee opinnäytetyösi OP:lla

OP uskoo vapaaseen tieteeseen ja tutkimukseen sekä suomalaiseen koulutukseen. Teemme korkeakoulujen kanssa paljon yhteistyötä, ja tarjoamme vuosittain esimerkiksi kymmeniä opinnäytetyömahdollisuuksia opintojensa loppusuoralla oleville ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille eri puolella Suomea.

Jos olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyösi meillä, täältä löydät lisää tietoa. Kerrothan hakemuksessasi tutkimuksesi aiheen, aikataulun ja tutkimussuunnitelman. Opinnäytetyömahdollisuutta emme voi valitettavasti taata kaikille halukkaille.

Laajaa oppilaitosyhteistyötä

Nuorissa on ennen näkemätöntä voimaa, jonka haluamme valjastaa niin OP:n kuin Suomenkin tulevaisuuden rakentamiseen.

Oppilaitos- ja opiskelijayhteistyö on meille tärkeää, ja olemme mukana lukuisissa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen yhteistyö- ja rekrytointitapahtumissa eri puolella Suomea. Yhteistyömme on monimuotoista; tuemme nuoria talouden hallintaan liittyvässä opetuksessa, vierailemme luennoilla ja käymme oppilaitosten oppitunneilla jakamassa opiskelijoille asiantuntemustamme ja kertomassa finanssimaailman ajankohtaisia kuulumisia.