Kulttuurikohteet

Yhteistyökumppanit

OP Ryhmän perustehtävä osuustoiminnallisena yrityksenä on edistää omistajajäsentensä, asiakkaidensa ja toimintaympäristönsä kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. OP Ryhmä yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa on mahdollistamassa laadukkaita ja korkeatasoisia elämyksiä sekä on mukana turvallisen liikunnan kumppanina.

Turvallisen liikunnan kumppani 

OP Ryhmä sponsoroi urheilua monipuolisesti. Painopisteet ovat hyvinvoinnissa, lasten liikunnan tukemisessa, turvallisuudessa ja asiantuntijuudessa. Tavoitteena on vaikuttaa valittujen kohteiden kautta koko Suomessa.

Jääkiekkoliitto 

OP Ryhmä on yksi Suomen Jääkiekkoliiton pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyön painopiste on lajin turvallisuuden kehittämisessä ja ylläpitämisessä.  

Suomen Voimisteluliitto (Svoli) 

OP Ryhmän ja Voimisteluliiton yhteistyön keskeisenä tavoitteena on lisätä tietoisuutta liikunnan merkityksestä hyvinvoinnissa erityisesti nuorten keskuudessa.  

Suomen Salibandyliitto 

OP Ryhmä on yksi Salibandyliiton pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyön painopiste on lajin turvallisuuden kehittämisessä ja ylläpitämisessä. Yhteistyössä painotetaan myös liikunnan vaikutusta nuorten ja aikuisten hyvinvointiin ja terveyteen. Lisäksi yhteistyön yhtenä kokonaisuutena on Hippo Säbäkipinä eskarikoulut, jotka ovat osa Hippo-liikuntakoulukonseptia. Hippo-liikuntakoulun tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus kokeilla matalalla kynnyksellä eri urheilulajeja ja kokea liikunnan riemu.

Suomen Suunnistusliitto 

Nuorten suunnistustoimintaa tukemalla OP Ryhmä on mukana mahdollistamassa nuorille terveitä ja positiivisia elämänkokemuksia 

Suomen Golfliitto 

Suomen Golfliiton yhteistyökumppanuus on osa OP Ryhmän hyvinvointiteemaa. Golf on arvostettu, elämänikäinen urheilu- ja liikuntamuoto, jolla on tunnustettuja terveysvaikutuksia. Se on kaikenikäisten yhteinen harrastus ja suosittu liikuntalaji.

Suomen Koripalloliitto

OP Ryhmä on yksi Suomen Koripalloliiton pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyö on osa Hippo-liikuntakoulukonseptia, jonka tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus kokeilla matalalla kynnyksellä eri urheilulajeja ja kokea liikunnan riemu. Yhteistyön keskiössä on Hippo 3x3 -koriskoulut alakoululaisille.

Suomen Tennisliitto

OP Ryhmä on yksi Suomen Tennisliiton yhteistyökumppaneista. Yhteistyö on osa Hippo-liikuntakoulukonseptia, jonka tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus kokeilla matalalla kynnyksellä eri urheilulajeja ja kokea liikunnan riemu. Yhteistyö koostuu päiväkodeissa ja alakouluissa toteutettavista Hippo Street Tennis -kiertueista sekä kaikille avoimista Hippo Street Tennis -tapahtumista.

Suomen Pesäpalloliitto

OP Ryhmä on yksi Suomen Pesäpalloliiton pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyö on osa Hippo-liikuntakoulukonseptia, jonka tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus kokeilla matalalla kynnyksellä eri urheilulajeja ja kokea liikunnan riemu. Yhteistyön keskiössä on maksuttomien Hippo-pesiskoulujen toteuttaminen.

Suomen Taitoluisteluliitto

OP Ryhmä on yksi Suomen Taitoluisteluliiton pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyö on osa Hippo-liikuntakoulukonseptia, jonka tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus kokeilla matalalla kynnyksellä eri urheilulajeja ja kokea liikunnan riemu. Yhteistyön tavoitteena on tarjota lapsille avoimia Hippo-luistelukouluja ympäri Suomen.

Suomen Urheilugaala

OP Ryhmä on Urheilugaalan pääyhteistyökumppani. Palkitsemme Urheilugaalassa Vuoden Urheiluseuran. Urheilugaalan kanssa tehtävän yhteistyön myötä saamme olla mukana tukemassa suomalaista urheilua ja toimintaympäristömme hyvinvointia. Palkitsemalla Vuoden urheiluseuran haluamme osoittaa tukea ja arvostusta seuratoiminnalle, joka takaa harrastuksille ja liikunnalle tärkeät puitteet.

#OPmukana kulttuurielämyksissä 

Tavoitteena on olla mukana mahdollistamassa ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia elämyksiä.

Amos Rex

Amos Rex on taidemuseo, jossa menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus kohtaavat. Historiallisen Lasipalatsin yhteydessä sijaitsevat omaleimaiset maanalaiset näyttelytilat kaareutuvat kutsuvasti kummuiksi aukion yläpuolelle.

Amos Rex tarjoaa tilallisesti kiehtovia, elämyksellisiä ja usein teknologisesti kokeellisia näyttelyitä, sekä nykytaiteilijoilta että heidän modernistisilta edeltäjiltään.   

Yhteistyö tuo Amos Rexiin uudet OP Ryhmän tarjoamat ilmaispäivät, jolloin museon sisäänpääsy on kaikille maksuton. Ilmaispäivien ajankohdista tiedotetaan erikseen. Yhteistyöllä mahdollistamme taide-elämykset entistä useammalle.

Tutustu Amos Rexiin

Vahvistamme nuorten taloustaitoja

Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liitto (HYOL)

Yhdessä Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liiton (HYOL) kanssa vahvistamme 9. luokkalaisten talousosaamista valtakunnallisessa Taloustaitokilpailussa ja siihen linkittyvissä tapahtumissa.

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

Vahvistamme nuorten talous-, työelämä- ja yrittäjyystaitoja yhteistyössä Nuorten yrittäjyys ja talous NYT ry:n kanssa. Olemme mukana mm. Uskalla yrittää -ohjelman alueellisissa semifinaaleissa ja finaalissa sekä asiantuntijana Businesskurssin ja Sijoittajakoulun kasvatussisällöissä.

Helsingin Diakonissalaitos

Helsingin Diakonissalaitoksen koordinoimassa, pankkien yhteisessä Taloustaitohankkeessa pankkilaiset opettavat syrjäytyneille nuorille taloustaitoja työpajoissa ja yksilökohtaamisissa eri puolilla Suomea.

4H

Suomen 4H-liiton, Finlands svenska 4H:n ja OP:n yhteistyön tavoitteena on tukea nuorten työelämään siirtymistä, lisätä taloustiedon ymmärrystä ja vahvistaa nuorten itsenäistä otetta omien raha-asioiden hoitoon.