OP Private Wealth Planning

Heltäckande kapitalförvaltningsplaner för dig och dina närstående.
1

Individuella kapitalförvaltningsplaner

Vi ser till att vi har djupgående kunskaper om din helhetssituation samt om dina behov och dina mål. Utgående från dessa gör vi upp en heltäckande OP Private Wealth Planning-plan för dig och dina närstående.

2

Experter alltid till din tjänst

Ett erfaret expertteam stöder dig vid placeringar och övriga ärenden i anslutning till kapitalförvaltning, såsom juridiska och ekonomiska frågor och skattefrågor.

3

Sinnesfrid och bekymmerslöshet

Med en personlig betjäning ser vi till att du och dina närstående är nöjda och att era tillgångar sköts av kunniga experter också i framtiden.

Målet är din och dina närståendes framgång

Vårt mål är att vara en långvarig samarbetspartner som sköter dina och dina närståendes tillgångar pålitligt och sakkunnigt utgående från en övergripande plan. Ett erfaret expertteam ser till att dina tillgångar sköts väl. Vi erbjuder Wealth Planning-tjänsten till de kunder som har placeringstillgångar på över en miljon euro. 

Helheten Wealth Planning bygger på fyra delområden

Tillgångar och finansiering

Utgående från dina tillgångar och din egendom utarbetar vi en OP Private Wealth Planning-plan som stöder dina mål och behov. Du får lösningar med vilka du kan öka dina tillgångar och en omfattande risk-avkastningsanalys för dina placeringar.

 

Följande generation

Vi står till tjänst med en stark erfarenhet av arvsplanering. Du får en plan för att öka och spara dina tillgångar samt att flytta dem över generationer eller så som du vill.

 

Närstående

Vi tar hand också om dina närstående. Med hjälp av våra experter får dina närstående sådana lösningar för att spara och placera som är lämpliga för just dem samt övriga tjänster som de behöver.

 

Beredskap

Vi försäkrar dig och dina närstående mot livets risker och ser till att du har juridiskt skydd som vi vid behov kompletterar. Du får också alltid hjälp för att utarbeta juridiska dokument. Vi ser till att din förmögenhet är uppbyggd så att den stöder dina mål och vid behov gör vi ändringar med olika lösningar såsom investeringsbolag eller försäkringskuvert.

 

Vi tror att våra djupgående kunskaper om dina mål och din helhetssituation ger dig oslagbara lösningar. Genom att arbeta systematiskt kan vi erbjuda dig sinnesfrid över att allt säkert är i skick.

Vill du veta mera? Ta kontakt

Det finns många kapitalförvaltningsbehov. Vi diskuterar gärna med dig om hur vi kan hjälpa och erbjuda dig lösningar som är lämpliga just för dina tillgångar och din situation. Du kan boka tid till ett möte, ta kontakt med din andelsbank eller ringa oss på numret 0800 02441 (måndag-fredag 8–16, på finska).

OP Private
OP Private
Vi gör en förmögenhetsplan tillsammans med dig och uppdaterar den årligen i samarbete med din kapitalförvaltare. Den största nyttan får du av tjänsten om du redan har placeringstillgångar.
OP Family Office

Vi erbjuder dig, din familj, din släkt och ditt företag en omfattande kapitalförvaltningsplan om er förmögenhet överskrider 10 miljoner euro.

Wealth Planning-tjänsten erbjuds av OP Private.