Du hittar våra samarbetspartners förmåner i OP-mobilen!

Som ägarkund i andelsbanken får du riksomfattande och lokala förmåner av våra samarbetspartner. Du ser alla ägarkundsförmåner i OP-mobilen, där du också kan enkelt lösa in dem. Om du inte använder OP-mobilen ännu, ladda ned den från din appbutik. 

OP Joukko-osto i OP-mobilen!

Nya förmåner öppnas i OP Joukko-osto för andelsbankens ägarkunder i OP-mobilen på onsdag 2.12. I kampanjen i december säljer olika handlare produkter och tjänster till förmånliga ägarkundspriser. I kampanjen deltar följande företag och produkter:

 • Eerikkilä – Semesterbostäder nära Liesjärvi och Torronsuo nationalparker i Egentliga Tavastland
 • Suomen Sähkötuonti – Stadler Form-luftfuktare

Mer information om förmånerna och rabatterna i decemberkampanjen hittar du i OP-mobilen från och med 2.12. Logga in i OP-mobilen, gå till punkten ”Annat” nere till höger och välj därefter ”Ägarförmåner”. I punkten ”Förmåner och evenemang” hittar du de företag och rabattkoder som nämns ovan, tillsammans med dirigeringar till företagens webbutiker.

Följ upp förmånerna i OP-mobilen och utnyttja de aktuella rabatterna för ägarkunder!

Samarbetspartnernas rikstäckande förmåner

 • C More till förmånspris

  Som andelsbankens ägarkund får du C Mores underhållningsförmån avgiftsfritt i en månad, varefter abonnemanget fortsätter med en rabatt på 30 %, dvs. 9,05 euro/mån (normalt 12,95 euro/mån).

  Läs mer och lös in förmånen i OP-mobilen

 • Datasäkerhet med F-Secure TOTAL

  Skydda dina datorer och pekplattor med datasäkerhetspaketet F-Secure TOTAL. Du får tjänsten i 6 mån. avgiftsfritt och utan förbindelser. Därefter kan du beställa tjänsten för 49,90 euro/år (norm. 79,99 euro).

  Ta en titt på F-Secure TOTAL och lös in antivirusförmånen

 • Live Nations biljettförmån till konserter 

  Som ägarkund får du förmåner i anslutning till utvalda konserter som Live Nation ordnar. Du får köpa biljetter till rabatterat pris och/eller antingen före offentligt biljettsläpp eller alternativt till konserter som redan är slutsålda. Biljetter till utvalda evenemang kommer till försäljning vid tidpunkter som meddelas separat.Biljettförmånerna varierar beroende på konsert och de aktuella förmånerna hittar du alltid i OP-mobilen.

 • Pansarglas från Fonum till förmånspris

  Skydda skärmen på din telefon mot stötar och skråmor! Som ägarkund får du ett pansarglas monterat på din telefon till förmånspriset 15 e (norm. 25 e). Du kan lösa in förmånen i Fonums butiker runt om i Finland.

  Läs mer om förmånen och om hur du löser in den i OP-mobilen.

 • Den intelligenta vattenassistenten Phyn Plus från Uponor till förmånspris

  Skydda ditt hem mot rörläckage med vattenassistenten Phyn Plus. Som ägarkund får du vattenassistenten Phyn Plus till förmånspriset 18,20 €/mån. (norm. 22,90 €/mån). Om du fortsätter efter 30 månader, betalar du bara bruksavgiften för appen Phyn, 6,90 €/mån.

  Läs mer och lös in förmånen i OP-mobilen

OP förbehåller sig rätten att göra ändringar i förmånens och/eller kampanjens innehåll, pris och giltighetstid.

Lös enkelt in förmånerna med OP-mobilen!

 

Förmånerna från våra samarbetspartner bär du enkelt med dig i fickan och kan enkelt lösa in dem med OP-mobilen.

1. Om du inte ännu har OP-mobilen i din telefon eller på din pekplatta, ladda först ned den i iOS- eller Android-appbutiken. Ta i bruk appen med OP:s nättjänstkoder. Om du redan har laddat ned OP-mobilen i din telefon eller på din pekplatta, logga först in i OP-mobilen.

2. Ta i bruk appen eller logga in i appen med OP:s nättjänstkoder.

3. Välj i OP-mobilen Annat, Ägarförmåner och sedan Förmåner och evenemang. Här finns ett mångsidigt urval av förmåner från våra samarbetspartner.