Eturivi

Förmåner från samarbetspartnerna – lös in förmånerna i OP-mobilen!

Första parkett och andra förmåner på hemmaplan för andelsbankens ägarkunder! Förutom din egen andelsbanks lokala förmåner kan du som ägarkund utnyttja alla rikstäckande förmåner som våra samarbetspartner erbjuder. De utmärkta förmånerna bär du enkelt med dig i fickan och de kan enkelt lösas in med OP-mobilen. Om du inte ännu har OP-mobilen, ska du först ladda ner den i appbutiken.

Samarbetspartnernas rikstäckande förmåner

 

 • Sport- och underhållningspaketet C More Total till förmånspris

  Som ägarkund får du följande prisförmån för sport- och underhållningspaketet C More Total: första månaden avgiftsfritt och därefter 11 månader med 30 % rabatt till priset 20,95 euro/mån (norm. 29,90 euro/mån).

  Ta en titt på C More Total och lös in förmånen

 • Datasäkerhet med F-Secure TOTAL

  Skydda dina datorer och pekplattor med datasäkerhetspaketet F-Secure TOTAL. Du får tjänsten i 6 mån. avgiftsfritt och utan förbindelser. Därefter kan du beställa tjänsten för 49,90 euro/år (norm. 79,90 euro).

  Ta en titt på F-Secure TOTAL och lös in antivirusförmånen

 • Biljettförmån till Live Nations konserter 

  Som ägarkund får du privilegiet att köpa biljetter till utvalda konserter som Live Nation ordnar! Biljetter till utvalda evenemang kommer till försäljning vid tidpunkter som meddelas separat, och biljettförmånerna kan lösas in på OP-mobilen. Du får köpa biljetter till rabatterat pris och/eller antingen före offentligt biljettsläpp eller alternativt till konserter som redan är slutsålda.

  Biljettförmånerna varierar beroende på konsert och de aktuella förmånerna hittar du alltid i OP-mobilen.

 • Pröva en DriveNow-citybil gratis

  DriveNow är en bildelningstjänst som fungerar i huvudstadsregionen. Med DriveNow betalar du endast för den tid som du använder: du kan hyra en bil för några minuter, ett par timmar eller en dag. Som ägarkund i Andelsbanken kan du nu avgiftsfritt registrera dig som användare av tjänsten (norm. 30 euro). Du får gratis körtid värd 15 € för den första gången som du kör.

  Lös in förmånen behändigt i OP-mobilen.

 • Pansarglas från Fonum till förmånspris

  Skydda skärmen på din telefon mot stötar och skråmor! Som ägarkund får du ett pansarglas monterat på din telefon till förmånspriset 15 e (norm. 24 e). Du kan lösa in förmånen i Fonums butiker runt om i Finland.

  Läs mer om förmånen och om hur du löser in den i OP-mobilen.

 • Medlemskap i wellnesstjänsten Yogaia 50 %

  Yogaia är en wellnesstjänst på webben som erbjuder medlemmarna timmar i muskelvård, yoga, pilates, djupstretching och kettlebell.

  Som ägarkund får du månadsmedlemskapet i Yogaia till priset 10,00 euro/mån (norm. 19,99 euro/mån) och tillträde till alla timmar – både live och inspelningar. Du får dessutom de två första veckorna gratis! Om du avbeställer medlemskapet under provperioden debiteras ingen avgift. Medlemskapet fortsätter automatiskt om det inte avbeställs separat.

  Läs mer om förmånen och om hur du löser in den i OP-mobilen.

Lös enkelt in förmånerna med OP-mobilen!

 

Förmånerna från våra samarbetspartner bär du enkelt med dig i fickan och kan enkelt lösa in dem med OP-mobilen.

1. Om du inte ännu har OP-mobilen i din telefon eller på din pekplatta, ladda först ned den i iOS- eller Android-appbutiken. Ta i bruk appen med OP:s nättjänstkoder. Om du redan har laddat ned OP-mobilen i din telefon eller på din pekplatta, logga först in i OP-mobilen.

2. Ta i bruk appen eller logga in i appen med OP:s nättjänstkoder.

3. Välj i OP-mobilen Annat, Ägarförmåner och sedan Förmåner och evenemang. Här finns ett mångsidigt urval av förmåner från våra samarbetspartner.