Uudet Hippo-hahmot Henri, Hanna ja Hille

 

Hippo-klubben

Gör, upplev och lär – på ett roligt sätt. I Hippo-klubben är tröskeln låg för att bekanta sig med nya saker, människor, hobbyer och färdigheter.

Hippo-klubben är andelsbankernas avgiftsfria klubb för barnkunder. Hippo-aktiviteterna och klubbevenemangen uppmuntrar familjer att göra saker tillsammans och stöder fiffiga val i vardagen.
 
Barn som hör till Hippo-klubben får
  • en Hippo-sparbössa
  • tidningen Hippo två gånger om året (för 3–8-åringar)
  • inbjudningar till olika evenemang och tävlingar som banken ordnar, t.ex. Hippo-friidrottstävlingar och Hippo-skidtävlingar.
Om du vill att ditt barn blir medlem i Hippo-klubben, kontakta närmaste andelsbank. För att bli medlem i klubben måste man ha ett konto i andelsbanken. För medlemskapet behövs också föräldrarnas muntliga samtycke.

Tidningen Hippo uppmuntrar barnen till aktiviteter, erfarenheter och inlärning. Den sänds hem till klubbmedlemmar i åldern 3–8 år två gånger per år, i juni och december. 
Den färgglada pysseltidningen innehåller roliga aktiviteter, intressant läsning och många knep och knåp-uppgifter. Den ger barn en inblick i ekonomi, inspirerar familjer att röra på sig och tillbringa tid tillsammans samt uppmuntrar läsarna att prova på nya saker. Tidningen innehåller en mängd pyssel av olika svårighetsgrader.

 

hippo.fi finns lämpligt tidsfördriv för barn såsom spel, pyssel och kvällssagor. Där finns också samlad information om aktuella Hippo-evenemang i hela Finland. På hippo.fi är det trevligt att pyssla tillsammans med hela familjen!