Nainen makoilee vuoteessa ja käyttää tapahtumavirtaa älypuhelimellaan

Transaktionsflöde

Kontotransaktionerna behändigt på samma ställe.

Transaktionsflödet är en avgiftsfri tjänst i OP-nättjänsten för granskning och uppföljning av kontotransaktioner, betalningar och e-fakturor. Aldrig förr har det varit så här lätt att överblicka penninganvändningen och planera den egna ekonomin.

  • Du ser kontotransaktionerna, betalningarna och e-fakturorna behändigt i samma vy, och kan se på transaktionerna genom att bläddra i Transaktionsflödet.
  • Betalningar och e-fakturor som kräver åtgärder visas markerade i Transaktionsflödet.
  • Planeringen av ekonomin går som en dans, då de kommande betalningarna och e-fakturorna syns i Transaktionsflödet på förhand.
  • Kontotransaktionerna kategoriseras automatiskt i olika grupper som beskriver konsumtionen. Om du vill kan du också koppla bort kategoriseringen. Utgående från kategoriseringen bildas i Ekonomisk balans ett sammandrag av fördelningen av inkomster och utgifter. 

    Läs mer om Ekonomisk balans

Det blir lättare att hantera ekonomin och du håller dig alltid uppdaterad om dina utgifter då du använder Transaktionsflödet för dina dagliga bankärenden. Nu finns det också en sökfunktion i Transaktionsflödet. Med den kan du lätt leta efter dina kontotransaktioner. Dessutom utvecklas Transaktionsflödet hela tiden, så att du kan följa upp din penninganvändning lättare än tidigare.

Du får automatiskt tillgång till Transaktionsflödet då du loggar in i OP-nättjänsten. Transaktionsflödet finns under Konton.

Du kan använda Transaktionsflödet med vilken apparat som helst, eftersom det anpassar sig till din användning med smarttelefon, datorplatta eller bordsdator.

Hur hittar jag de viktigaste funktionerna i Transaktionsflödet?

De viktigaste funktionerna i Transaktionsflödet hittar du uppe till höger i Visa menyn. Via menyn kan du bland annat bläddra bland och skriva ut kontoutdrag.

Hur får jag hjälp i anslutning till Transaktionsflödet?

Du får hjälp i anslutning till Transaktionsflödet i alla våra kanaler: i chatten, per telefon, med nätmeddelande eller på kontoret.