Autolainalaskuri_auton avain

Billåneräknaren – så här räknar du ut hur mycket bilfinansiering du behöver

Billåneräknaren är ett behändigt verktyg då du funderar på hur du finansierar en bil. Läs hur billåneräknaren fungerar och räkna ut ett lämpligt billån för dig.

Gör bilköpet möjligt med bilfinansiering

Att köpa en bil kräver planering – och oftast finansiering. Det väcker frågor: hur skaffar jag finansiering? Hur mycket finansiering behöver jag?

Med billåneräknaren räknar du snabbt ut hur mycket finansiering du behöver för en bil. Med finansieringen i sin ordning kan du koncentrera dig på att söka dina drömmars kärra.

Billåneräknaren

Billåneräknaren rekommenderar en lämplig finansieringsform för dig

Billåneräknaren uppskattar lånekostnaderna för en valfri lånetid. På basis av det valda lånebeloppet och den valda lånetiden rekommenderar vi ett lån som passar för dina behov.

Finansieringsalternativen är avbetalning, banklån och specialkredit. Räknaren visar månadsbetalningen, räntan och totalkostnaden för den föreslagna finansieringen.

Så här fungerar billåneräknaren

  1. Ange lånebeloppet du behöver och en lämplig lånetid.
  2. På basis av de uppgifter som du ger rekommenderar vi en lämplig finansiering för dig.
  3. Ansök om finansiering med en gång på nätet.

Du kommer väl ihåg att en kalkyl alltid är en uppskattning. Krediträntan och villkoren för krediten specificeras i låneofferten.

Lånet beviljas av OP Detaljkunder Abp. Lånet beviljas av andelsbanken. Avbetalningsfinansieringen beviljas av OP Företagsbanken Abp.

Billåneräknaren