aika-siirtaa-lainat-oplle

Dags att överföra dina lån till OP?

Överför ditt bolån och dina konsumentkrediter till en ansvarsfull, finländsk bank.

Du förstår och kan hantera dina penningaffärer enklare

Då du har koncentrerat dina lån till en bank hålls du enklare uppdaterad om din ekonomi.

Flexibel återbetalning

Hantera dina lån enkelt i OP-mobilen och tjänsten op.fi. Om din livssituation ändras kan du ansöka om ändring i betalningsplanen för dina lån.

Vi behandlar din kundrelation som en helhet

Om du vill kan vi avsluta de tjänster du har hos en annan bank. När du blir kund hos OP kan också dina tjänster för sparande och placering samt dina försäkringar överföras till oss.

Börja med att ansöka om bolån

Börja överföra lånen genom att fylla i och lämna in en bolåneansökan på nätet. När vi har tagit emot din bolåneansökan, kontaktar vi dig och bokar tid för en gemensam diskussion. I samband med ditt bolån kan också dina konsumentkrediter flyttas över till OP.

Vill du bara överföra dina konsumentkrediter till OP?

Du kan överföra konsumentkrediter som andra banker eller stora finansiella institut har beviljat dig. Börja med att fylla i en låneansökan, så kontaktar vi dig. 

Konsumentkredit med säkerhet eller Banklån kan ansökas i tjänsten op.fi också med en annan banks koder. 

Dra nytta av OP-bonus och rabatter

När du flyttar över dina lån till andelsbanken och blir ägarkund, får du flera förmåner. För lån med säkerhet samlas OP-bonus som du kan använda för att kvitta exempelvis dina lånebetalningskostnader och avgifter för dagliga tjänster. Dessutom får du rejäl rabatt på våra banktjänster och försäkringar. Du får också våra nya förmåner för placering.

Finansieringen beviljas av andelsbanken, OP Detaljkunder Abp eller OP Företagsbanken Abp, beroende på finansieringsprodukten.​