Aktier och aktieplacering

Börskurserna idag – följ börskurser runt om i världen

Börskurserna fluktuerar på grund av ekonomiska cykler och oväntade händelser. Genom att följa börsutvecklingen kan du reagera snabbare på förändringar i börskurserna. I avsnittet Börskurserna idag kan du se de mest omsatta aktierna, dagens vinnare och förlorare samt börsnyheter. Här kan du också handla med aktier i realtid. Se dagens aktiekurser för börsbolag och vad som händer på olika börser just nu.

Se börskurserna nu

Du lyckas med dina aktieplaceringar när du har de bästa tjänsterna, produkterna och verktygen. Hos oss får du omfattande, förstklassiga och alltid förmånliga tjänster för aktieplacering. Du får verktyg för uppföljning av marknaden och börskurser samt för att lämna order. Vi använder den högintelligenta tekniken Smart Order Routing (SOR), som gör det möjligt att alltid sträva efter det bästa priset för aktieaffärerna.

Det lönar sig att placera långfristigt i aktier och att sprida aktieköpen åtminstone över tid, per bransch och geografiskt. Läs på om börsbolag som intresserar dig. Information finns till exempel på bolagens webbplatser, i ekonomiska medier och i aktieanalyser. Du får tillgång till inhemska och utländska aktieanalyser när du har öppnat tjänstekonceptet för sparare eller placerare. Har du redan en placeringsplan?

Tjänsterna för aktieplacering tillhandahålls av Andelsbanken. Kom ihåg att placering alltid medför risker. Placeringarnas värde kan öka eller minska, och placeraren kan förlora det placerade kapitalet delvis eller helt.