K-Plussa Maksuaika-kortin luottorajan korotushakemuksen saavutettavuusseloste

Tämä seloste koskee K-Plussa Maksuaika-kortin luottorajan korotushakemuksen saavutettavuutta. Palvelu sijaitsee uusikortti.fi-osoitteessa. Sinne voidaan siirtyä myös op.fi-verkkosivustolta, joka on OP Ryhmän yhtiöiden verkkosivusto.

Tämä saavutettavuusseloste on laadittu 1.12.2020 ja sitä on viimeksi päivitetty 1.1.2021

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivuston saavutettavuustilannetta ei ole selvitetty tarkemmin, sillä sivusto tullaan poistamaan käytöstä ja korvaamaan uudella ratkaisulla huhtikuun 2021 aikana. Selostetta päivitetään uuden palvelun käyttöönottoaikataulun mukaisesti. Sivusto ei täytä nykyisellä toteutuksella saavutettavuusvaatimuksia.

Sisällöt, jotka eivät ole saavutettavia kohtuuttoman rasitteen perusteella

Parhaillaan on käynnissä korvaavan ratkaisun toteutus. Sivusto tullaan korvaamaan uudella ratkaisulla huhtikuu 2021 aikana. Nykyisen sivuston päivitys saavutettavuusvaatimuksien mukaiseksi olisi kohtuuton rasite.  

Saavutettavuuspalaute

Löysitkö puutteita digitaalisten palveluidemme saavutettavuudesta? Jos et löytänyt vastausta saavutettavuusselosteesta, anna palautetta. 

Etkö pääse kirjautumaan tai onko palveluissamme jokin muu tekninen ongelma?

Palautteisiin liittyvä henkilötietojen käsittely

Kirjautumattoman asiakkaan antama palaute on anonyymiä, jos asiakas ei anna yhteystietojaan. Kirjautumattomalta asiakkaalta kysytään nimeä sekä sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa, jotka tarvitaan, jos asiakas toivoo yhteydenottoa. Kirjautuneesta asiakkaasta tallennetaan palautejärjestelmään asiakkaan tai yrityksen edustajan henkilötunnus, nimi ja paikallinen osuuspankki, jonka asiakas palautteen antaja on. Lisäksi yritysasiakkaasta tallennetaan yrityksen nimi ja y-tunnus. Jos kirjautunut asiakas toivoo yhteydenottoa, tallennetaan myös puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Lisäksi palautejärjestelmään tallennetaan asiakkaan antama palaute sekä asiakkaan kertoma tieto siitä, mitä apuvälineohjelmaa tai -laitetta hän käyttää.

Kerättyjä henkilötietoja käytetään ainoastaan asiakaspalautteen käsittelemiseksi, jolloin tavoitteena on parantaa ja kehittää asiakaskokemusta sekä OP Ryhmän palveluita. Henkilötietoja käsitellään OP Ryhmän finanssilaitosten asiakasrekistereissä.

Valvontaviranomainen

Jos sivustolla on saavutettavuusongelmia ja et löydä siihen tarkennusta saavutettavuusselosteelta, toivoisimme sinulta palautetta yllä olevan linkin kautta. Vastaamme sinulle lain edellyttämän 14 päivän kuluessa, mikäli annat lomakkeella yhteystietosi. 

Mikäli et ole tyytyväinen antamaamme vastaukseen tai emme vastaisi palautteeseesi ollenkaan, voit olla yhteydessä valvovaan viranomaiseen eli Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
saavutettavuus@avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000