Ändringar i OP Mellersta Österbottens kontorsnätverk

Från 1.1.2023 betjänar vi kunderna på våra fullservicekontor i Kalajoki, Karleby och Ylivieska samt på vår mötesplats i Evijärvi.

Fullservicekontoren i Kalajoki, Karleby och Ylivieska har öppet från måndag till fredag kl. 10–16.30. Kassatjänsterna är öppna på måndagar, onsdagar och fredagar kl. 10–12. Vid kassorna kan du betala fakturor samt ta ut och sätta in kontanter. 
 
Vår mötesplats i Evijärvi är öppen med tidbokning.

Fråga, så hjälper vi dig

Vi ger gärna råd om hur du tar i bruk våra tjänster som underlättar din vardag. Exempelvis med ett bankkort minskar behovet att ta ut kontanter och om du använder OP Kontomeddelande får du besked till telefonen för varje kontotransaktion. Med automatisk direktbetalning, e-faktura och betalningstjänst går det enklare att betala fakturor. 
 
Med lättanvända OP-mobilen och en smarttelefon sköter du alla dagliga bankärenden oavsett var du är. 
 
Vi rekommenderar att du alltid bokar tid för ett bankmöte på förhand antingen här på op.fi eller på numret 0100 0500*. Då slipper du köa och kan ha ditt möte med bankens expert i lugn och ro. Ett undantag utgör kassatjänsterna som förutsätter att du tar ett könummer på bankkontoret. 
 
När du bokar tid för ett möte kan du välja om du vill komma till bankkontoret eller föra mötet per telefon eller på nätet. 
 
Har du märkt att   
  • företag och föreningar kan sköta sina dagliga bankärenden bekvämt i nättjänsten op.fi.
  • dödsbons fakturor kan lämnas till betalning med de vanligaste finländska bankkoderna via op.fi/dodsbo.
Välkommen!
 
*Samtalspris: lna/msa. Priset gäller även kötid.