Mies puhelin

Ring direkt till Andelsbanken Raseborgs experter

Andelsbanken Raseborgs experter finns endast ett telefonsamtal ifrån - just för dig.

Du når alla våra experter på de direkta numren nedan (må-fre 10.00-16.30). Du når oss också med ett nätmeddelande eller per epost. Dessutom betjänas du av den landsomfattande OP Telefontjänsten, vars nummer och öppethållningstider hittas i högra kanten av sidan, genom att klicka på Kundtjänst -länken.

Du hittar våra olika experter under rubrikerna nedan. Om du vill kontakta oss per epost skrivs epostadressen fornamn.efternamn@op.fi. 

Via nättjänsten och OP-mobilen kan du boka tid till kontoret, för nätmöte eller lämna ringbud. Snabbast får du ditt ärende uträttat genom att ringa direkt till våra servicenummer. Du kan också ringa direkt till våra experter. Notera att en stor del av dagen är vi i kundmöten och kan då inte ta emot telefonsamtal. Vid behov kan du lämna ett meddelande så kontaktar vi dig senare.

 

När du behöver ta kontakt i försäkringsärenden: Försäkringsexperterna på OP Raseborg

 

Lån och finansieringslösningar

Vi har en lösning på alla dina lånebehov. För smidigaste möjliga behandling lönar det sig att på förhand göra en låneansökan via nättjänsten: op.fi > Lån > Ansök om lån. Du kan lämna en låneansökan även om du ännu inte har Andelsbankens nättjänstkoder. Vi kontaktar dig då vi har behandlat din ansökan.