Kädet yhdessä

Sponsorointi ja tukeminen

Jokilaaksojen Osuuspankki on uudistanut seurojen, yhdistysten ja muiden toimijoiden sponsorointiin liittyvän toimintamallinsa.

OP:n perustehtävä osuustoiminnallisena yrityksenä on edistää omistajajäsentensä, asiakkaidensa ja toimintaympäristönsä kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Tärkeimmät arvomme ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Vastuunotto yhteiskunnasta ja sen tarjoamista palveluista on tärkeä osa osuustoimintaa. Jokilaaksojen Osuuspankki voi hyvin, jos sen asiakkaat voivat hyvin.

Jokilaaksojen Osuuspankki tukee oman toimialueensa (Halsua, Kaustinen, Lestijärvi, Toholampi, Ullava, Veteli), sen yhteisöjen ja ihmisten parempaa arkea ja tulevaisuutta. Tuemme ensisijaisesti lasten ja nuorten liikunta- ja harrastustoimintaa sekä nuorten taloustaitojen edistämistä.

Odotamme yhteistyökumppaneiltamme arvomaailmaa, jossa kohtaavat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Arvostamme sponsorointikohteissa alueellista vaikuttavuutta, kiinnostavuutta, korkeatasoisuutta ja kehityshalua. Edellytämme yhteistyökumppaneidemme toimivan vastuullisesti ja kestävien arvojen pohjalta.

Emme sponsoroi yksityishenkilöitä tai yksilöurheilijoita. Hakemukset toivomme seuratasolla. Emme lähtökohtaisesti sponsoroi edustusjoukkueita, vaan haluamme tukea nimenomaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Emme tue uskonnollista tai poliittista toimintaa. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää.

Varmistaaksemme hakijoiden tasapuolisen kohtelun olemme uudistaneet sponsoroinnin hakumenettelyn. Sponsorointia ja muuta tukea voi hakea täyttämällä sähköisen kyselyn. Käsittelemme saapuneet hakemukset neljännesvuosittain (tammikuussa, huhtikuussa, heinäkuussa ja lokakuussa).