Paikalliset edut omistaja-asiakkaille

OP Keski-Pohjanmaan omistaja-asiakkaana pääset hyötymään myös paikallisista eduista.

Kruununvoudintalo by Gastro Kettu toivottaa omistaja-asiakkaat tervetulleeksi kesäiseen kestikievariin ja maistamaan Parés Baltà Savia Viva ”Elämän virta” -viiniä. Erikoishinta lasilliselle on 4,80 € ja pullo 30 € (norm. 45 €). Alkoholiton vaihtoehto Helsinki Nolla 0% tisleestä valmistettu mocktail 4 €.

Parés Baltà on Espanjan Katalonian Penedeksen alueella sijaitseva, vuonna 1790 perustettu, luomuviinejä tuottava ja Demeter-sertifioitu laatuviinitila, jonka kaiken tekemisen ydin on ympäristöystävällisyys. Idea viinistä syntyi viinitilan omistajan häämatkasta Suomeen vuonna 1971 - rakkaudesta kulttuuriimme, ihmisiin ja ruokaamme.

Samasta rakkaudesta maakuntaamme kohtaan Gastro Kettu on valinnut Savia Vivan OP Keski-Pohjanmaan omistaja-asiakkaiden kesäviiniksi Kruununvoudintalolle. 

Etu on voimassa 22.6.2022 saakka. Viiniedun voi käyttää 18 vuotta täyttänyt omistaja-asiakas.

Käytä etusi esittämällä etunäkymä OP-mobiilista.

Hyppää saaristoristeilijä M/S Jennyn kyytiin ja lähde kesäreissulle majakkasaari Tankariin. Matkan aikana, valintasi mukaan joko meno- tai paluumatkalla, voit seuralaisesi kanssa nauttia omistaja-asiakkaan etuna pullakahvit laivaravintolassa maksutta.

Etu on voimassa koko purjehduskauden 8.6.-11.9.2022 saakka ja voit hyödyntää edun useammankin kerran. Yhdellä päiväristeilyllä kuitenkin joko meno- tai paluumatkalla.

Käytä etusi esittämällä etunäkymä OP-mobiilista tai pankkikortilla, jossa on omistaja-asiakastunnus.

Tutustu M/S Jennyn risteilyaikatauluun ja varaa mieleenpainuva kesämatka!