Blogit some ja yhteisöt

Nuorten pankkipäivät Keljossa 4.-5.6. Tervetuloa!

Se, että omat pankkiasiat on kunnossa, on ihan must juttu myös nuorille. Tilit, kortti ja mobiilipankki on hyvä perusta. Muutama muukin juttu kannattaa nuoren tiedostaa.

OP Ryhmän digikehitystyön tuloksena asiakkaillamme on käytettävissä joustavat ja helppokäyttöiset palvelukanavat ajasta ja paikasta riippumatta.

Mitä sinä olet aina halunnut kysyä pankkiasioihin liittyen?

Nuorten pankkipäivillä pureudutaan nuoria kiinnostaviin pankkiasioihin. Tule mukaan!

* Mitä? Nuorten pankkipäivät
* Missä? Keljon palvelupiste, Keljon Citymarketin yhteydessä, Kylmälahdentie 6, 40500 Jyväskylä
* Milloin? ma- ti 4.-5.6. klo 12-16.30, nuorten neuvottelut ilman ajanvarausta 
* Kenelle? tapahtuma on suunnattu 18-26-vuotiaille; vanhoille tai uusille asiakkaillemme

Kokemuksemme mukaan tämän päivän nuoria kiinnostaa kovasti myös säästöillä matkustaminen, ensiasunnon hankinta sekä mm. hyödyt, joita saa, kun omistaa osan pankkia, eli omistaja-asiakkuuden tuomat hyödyt. Millaisia tulevaisuuden haaveita sinulla on?

Olisiko päivityksen paikka?

Meillä OP Keski-Suomessa on tarjota 18-26-vuotiaille nuorille maksuttomat päivittäispalvelut. Vaihtoehtoja on monia - tule ja tarkastetaan yhdessä, että sinulla on parhaat mahdolliset palvelut ajantasaisesti käytössäsi. Olet tervetullut juttelemaan kanssamme, vaikka et olisikaan asiakkaamme. Tapahtuma-aikana et tarvitse ajanvarausta.

Helpota elämääsi - ota käyttöön OP-mobiili ja Pivo

OP-mobiililla voit hoitaa pankki- ja vakuutusasiat helposti. OP-mobiili toimii älypuhelimissa ja tableteissa.

Pivo on monipuolinen mobiililompakko, jolla maksat näppärästi kaverille, verkossa ja jopa kaupan kassalla. Pivo auttaa sinua pysymään ajan tasalla omasta taloudestasi. Lisäksi saat Pivosta etuja ja tarjouksia!

Vink-vink! Omistaja-asiakkaana voit ottaa käyttöön CityShopparin maksutta Pivossa (norm. 9,90 euroa). Pivon avulla nautit kesästä alehintaan. Vai miltä sinusta kuulostaisi vaikka eri ravintoloiden "kaksi syö yksi maksaa" tarjoukset tai se, että pääset yksin tai kaveriporukalla kesäteatteriin 9 euroa / lippu edullisemmin?

Omistaja-asiakas omistaa palan pankkia

Pankillamme on 70209 omistaja-asiakasta, jotka ovat oikeutettu erityisiin etuihin ja he myös hyötyvät eniten asiakkuudestaan. 100 euron sijoituksella pääsee omistamaan palan pankkia.

Vinkki vol. 2! Kun päätät liittyä onnellisten omistajien joukkoon Keljon tilaisuudessa, saat lahjaksi Finnkinon leffalipun.

Me täällä OP Keski-Suomessa olemme sinua varten

Tule yksin tai yhdessä - nähdään pankilla! Kuinka voimme palvella?

Kesäisin terveisin
OP Keski-Suomen väki