Hippo-mitaleja

Hippo-hiihdot on perinne, joka liikuttaa koko perhettä sukupolvesta toiseen

Hippo-hiihdoilla on pitkät perinteet. Ski Jyväskylän jo 1980-luvun alusta toteuttama ja koko perhettä yhdistävä talvinen ulkoilutapahtuma on osoitus siitä, mitä yhdessä saadaan aikaan ja miten hyvä saadaan kiertoon. Monille jo sukupolvelta toiselle siirtynyt perinne on hieno osoitus yhdessä tekemisen merkityksestä sekä ilosta, mikä välittyy koko perheeseen yhdessä tehden ja touhuten.

Meille on tärkeää nostaa esille erilaisia asioita ja teemoja, jotka ovat osa ihmisten jokapäiväistä arkista elämää ja elämän tarinoita. Välttämättä vaikutukset eivät näy heti, mutta uskommekin siihen, että pienillä asioilla on suuri merkitys – kuten Hippo-hiihdoilla, joka parhaimmillaan kertautuu useiden sukupolvien kokemukseksi. Hippo-hiihdot ovat yhtä lailla meille tärkeä tapahtuma, siinä missä kaikille osallistujille.

Keski-Suomen Osuuspankki täyttää tänä vuonna 120 vuotta.
Hippo-hiihdoista kertova video on osa Keski-Suomen Osuuspankin 120 vuotta -juhlateemaa ”Elämäsi tarinoissa jo 120 vuotta – Keski-Suomen Osuuspankki”.

Juhlavuoden kunniaksi julkaisemme videoita ja muuta sisältöä, joiden aiheet vaihtelevat pitkästä historiastamme aina nykypäivän toimintaamme saakka. Juhlavuoden keskiössä on Keski-Suomen Osuuspankin vankka arvopohja, joka on myös kaiken muun toimintamme keskiössä: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

#elämäsitarinoissa #ksop120 #ksop120vuotta #keskisuomenosuuspankki #hippohiihdot #skijyväskylä