Teatterilava

Teatterikone ja teemme yhdessä hyvää -kampanja mahdollisti teatterikokemuksen lukiolaisille

Teemme yhdessä hyvää. Ajatuksesta konkretiaksi ja siitä ihmisille iloksi. Meille on ollut tärkeää olla mukana tukemassa ja mahdollistamassa erilaisia asioita, jotka tuovat ihmisille iloa ja uudenlaisia kokemuksia.

Teatterikone on jyväskyläläinen pieni ammattiteatteri, joka tuottaa ja toteuttaa näytelmiä, joita kukaan muu ei ole vielä koskaan esittänyt. Elämää, ihmisiä ja ilmiötä käsittelevät näytelmät tuovat esille erilaisia ihmiskuvia, joiden kautta on mahdollista peilata omaa suhtautumistaan ympäristöön.

Teimme yhdessä hyvää ja mahdollistimme lahjoituksen avulla monelle Jyväskylän ensimmäisen vuoden lukiolaisille kokemuksen teatterista. Koululaisten kokemukset levisivät perhosefektin kaltaisesti koululaisilta vanhemmille ja isovanhemmille asti, jotka päätyivät katsomaan Arkuttajat-näytelmää.

Keski-Suomen Osuuspankki täyttää tänä vuonna 120 vuotta. Arvojamme peilaten, meille on aina ollut tärkeää olla vastuullisia. Haluamme olla tukemassa eri toimijoiden mahdollisuuksia luoda uudenlaisia kokemuksia ihmisille – tehden yhdessä hyvää.

Teatterikoneen näyttelijä Aaro Vuotila kertoo videolla omia kokemuksiaan yhteistyöstä ja mitä vastuullisuus merkitsee hänelle teatterintekijänä. Video on osa Keski-Suomen Osuuspankin 120 vuotta -juhlateemaa Elämäsi tarinoissa jo 120 vuotta – Keski-Suomen Osuuspankki.

Juhlavuoden kunniaksi julkaisemme videoita ja muuta sisältöä, joiden aiheet vaihtelevat pitkästä historiastamme aina nykypäivän toimintaamme saakka. Juhlavuoden keskiössä on Keski-Suomen Osuuspankin vankka arvopohja, joka on myös kaiken muun toimintamme keskiössä: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Olemme käynnistäneet jälleen uuden Teemme yhdessä hyvää -lahjoitushaun. Kampanjan lahjoituspotti on 20 000 euroa ja se jaetaan useamman toimijan kesken. Hakuaika on 19.5.-11.6.2023. Tutustu aiheeseen tarkemmin täältä.

#elämäsitarinoissa #ksop120 #ksop120vuotta #keskisuomenosuuspankki #teemmeyhdessähyvää #teatterikone