Elohopeakerho tuo yhteisöllisyyttä

Elohopeakerho toimii Kuhmon Osuuspankin ja sen omistaja-asiakkaiden yhdyssiteenä, jossa jaetaan taloudellista tietoa ja järjestetään virkistystoimintaa.

Kuhmon Osuuspankki pitää kiinteää yhteyttä jäseniinsä myös vapaamuotoisesti. Tätä tarkoitusta varten pankissa toimii 55 vuotta täyttäneille omistaja-asiakkaille tarkoitettu Elohopeakerho. Kerhon tarkoituksena on toimia Kuhmon Osuuspankin ja sen omistaja-asiakkaiden yhdyssiteenä, jakaa taloudellista tietoa ja järjestää virkistystoimintaa kerholaisten keskuudessa. 

Elohopeakerhon vuosittaista toimintaa suunnittelee elohopeatoimikunta. Toimikuntaan kuuluu kuusi  varsinaista jäsentä sekä osuuspankin edustajina toimitusjohtaja ja sihteeri. Vuosittaiseen toimintaan kuuluvat esimerkiksi pikkujoulut, joka kerää yhteiseen vuosikokoukseen, puurohetkeen ja joulutortuille jopa 600 kerholaista. Elohopeakerho järjestää jäsenilleen myös täyden palvelun retkiä lähialueille, kotimaahan ja joskus myös ulkomaille. Retket ovat valmispaketteja, eli matkan osallistumismaksuihin sisältyvät matkat, majoitus, pääsyliput ja aina tärkeät ruokailut. 

Tapahtumien ohella pankki muistaa Elohopeakerholaisia myös heille kuuluvilla eduilla. Jäsenet saavat osallistua kerhon tapahtumiin, ja lisäksi heille kuuluvat keskittämisedut omistaja-asiakkaille sekä alennukset kuhmolaisissa sopimusliikkeissä.