Nainen pitää kylttiä jossa lukee Tervetuloa meille

Kiinnostaako ura unelmapankissa?

Tutustu avoimiin työtehtäviimme tai jätä avoin hakemuksesi.

OP Kymenlaakso on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueen johtavia pankkeja. Luomme asiakkaillemme ja koko maakunnallemme menestystä 130 ammattilaisen voimin kolmessa konttorissamme: Haminassa, Kotkassa ja Kouvolassa. Kehitämme pankkiamme iloisessa ja reippaassa ilmapiirissä omistajajäsentemme, asiakkaidemme ja koko maakuntamme hyväksi.

Olet meille tärkeä

Meillä sinulla on mahdollisuus olla mukana ihmisläheisessä työyhteisössä, jossa tuemme myös työelämän tasapainoa muun elämän kanssa. Erinomainen työntekijäkokemus on meille tärkeää ja yksi strategisista painopistealueistamme. Tarjoamme henkilöstöllemme kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä etuja, mukavan työyhteisön sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi. Kanssamme olet edelläkävijöiden joukossa toimialamme kehityksessä.  Et ole roolissasi yksin vaan sinulla on työkaverit tukenasi.

Menestyksen avaimet

Olet asiakkaillemme tärkeä kumppani elämän pienten ja suurten unelmien toteuttamisessa.

Onnistuaksesi meillä haluat aidosti palvella asiakkaita suurella sydämellä sekä oppia ja kehittää niin omaa osaamista kuin organisaation toimintatapoja. Toivomme sinulta yrittäjämäistä asennetta, rohkeutta, rentoutta ja erityistä tarkkuutta. Työpäiväsi eivät välttämättä suju ennalta suunnitellun mukaisesti ja voi tulla odottamattomiakin tilanteita, joten joustavuus ja taito priorisoida auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Positiivisella asenteellasi ja auttamisen halullasi saat haastavatkin kohtaamiset kääntymään parhain päin. Olet itsenäinen toimeen tarttuja, utelias uudelle ja otat rohkeasti asioista selvää.

Lue lisää OP Ryhmässä avoinna olevista työpaikoista ja jätä hakemuksesi.